Къде в Пловдив??? - 36

• 68 177
  • 801
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив

Помислих, че е нещо наистина лошо, а то една спряна авиолиния. Чак пък нещастие, че няма директен полет до Франкфурт ...

Не е кой знае какво нещастие-верно си е.А за някой и голяма щастие даже си е.Живея в квартал,над който често прелитат или правят заход пътническите самолети от Крумово

# 346
  • Пловдив
Elfita ти си номер 1. Благодаря за бележката под подписа ти, днес ме питаха точно това понеже леля ми е в социални служби, но нямаше нужда да звъня, защото се сетих за твоя подпис   bouquet

Ох, не казахте за детските центрове - кой е най-хубав, широк, подходящ за по-малки деца (ще има и под 2 годишни) ,разрешават торта от другаде, може би и сокчета от другаде или допълнение към тяхната храна, има за родителите прилично място да седнат и да са непосредствено до децата?
Писах, че съм виждала този във фламинго (не ми харесва), този в гранда (горе -долу) и този в галерия мол и мола (няма и в тях да е).
Друго...? за този над ларива ресторанта чух от една позната, не било голямо и не й харесало, но пък е харесала срещу мол пловдив някакъв център? там били ли сте, как е?

# 347
  • Пловдив
Аз вече писах за детските центрове, обиколили сме ги всичките. Място за родители има само в МОЛ галерия и в Маккуин в Рива център. И двата не ми харесват. Другите не заслужават внимание, там е още по-зле. За мен вариантът е ресторант, не мога да натъпча два пъти повече родители на някое тясно и задушно място.....за два часа, докато децата празнуват нещо като рожден ден.  Tired

# 348
  • Пловдив
А пробвали ли сте в детски център Дисни? Намира се на ул. 4ти януари, зад Чифте баня. Широко е, а персоналът е много мил (все млади хора са). Влиза се директно от улицата в него и това го прави подходящ за колички с малки бебчета (които дори могат да стоят отвън и родителите да си ги гледат). Аз съм била само на рд там, не съм организирала аз. Самият детски център е с малко играчки, но пък си има всичко необходимо според мен. А имат и гардероб с костюми за по-големките. Удобно за родителите и голяма маса за децата.

Еееееее, ама го похвалих. Аз лично не бих организирала рд в детски център, но пък споделям къде ми е харесало като гост на рд Simple Smile

# 349
  • Балчик

Помислих, че е нещо наистина лошо, а то една спряна авиолиния. Чак пък нещастие, че няма директен полет до Франкфурт ...

Не е кой знае какво нещастие-верно си е.А за някой и голяма щастие даже си е.Живея в квартал,над който често прелитат или правят заход пътническите самолети от Крумово

Чак нещастие не е , но си е удобство линията. Хората, които използват тази линия редовно ще им се наложи да пътуват до София и да им е по- скъпо. А линията винаги си беше пълна , жалко .

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 15:57 от спондж боб

# 350
  • Пловдив
Ами аз коментирам вариант само за рожден ден на закрито и затова може да съм малко крайна в мнението, но при нас друг вариант няма, освен ако края на декември не ни изненада като края на септември.  Laughing

# 351
  • Пловдив
хаха, да забравих да кажа, че трябва да е на закрито...и родителите не да стоят прави или с децата, а да има част за тях, където да хапнат, да пийнат, като на ресторант, но с кът в него. нещо като гладиатори, но там няма да отидем..ужас, голям проблем, ще се намери все нещо, въпроса е, че няма център, за който да се сетиш от един път и да отговори на всичко това!  Crazy

# 352
  • Пловдив
Оооо, аз не искам да звуча злонамерено. Просто това е моето мнение. Поне за сега, защото малкият е роден през януари и е възможно да си променя виждането за детските центрове след няколко години  Mr. Green
Но за мен е по-удачно да се изхарчат тези 200лв в ресторант с детски кът като парите се изядат и изпият поне от родителите, а не да ги дадем на детски център, където децата не поглеждат сандвичите и пиците и всичко отива на боклука.   Laughing
А въпросният център си има кът а родителите с пряка видимост към децата. Като гост там съм била на 3 рожденни дни тази година и се чувствах добре. Бебето беше в количката извън детския център (гледах си го от масата на родителите), а голямото се забавляваше вътре.

# 353
  • Пловдив
На мен ми харесва ДЦ Влакчето... там съм събирала около 16-18 възрастни. Сега октомври ми предстои да организирам на голямото дете и много се чудя. Той иска в Маккуин 2, а на мен не ми харесва, но пък и не знам каква алтернатива да предложа. Пак във Влакчето ми е тъпо, защото все едно и също, така че и аз чакам отзиви за някой от по-новите ДЦ

Josefin, не съм ходила в Гладиатори /асоциирам го с някаква чалга/... на ресторант с детски кът съм ходила преди година и половина някъде, в Сентрал парк, който е до Коматевския възел.
ashley, съгласна съм с теб, но на нашите РД винаги има 15-20 възрастни, а за толкова хора един ресторант ще ми легне минимум 500-600 лв.

# 354
  • Пловдив
За мен не е задължително ресторантът да има детски кът. Трудното ще е да намеря достатъчно добър аниматор, който да успее да им ангажира вниманието поне за час. После ще има торта, хапване....още малко залисване и така. За 4-годишни това е достатъчно за около два часа тържество. И за родителите ще има достатъчно пространство и не на последно място аз ще реша какво да се сервира. Тези пици, сандвичи, сокчета.....не че е чак такава драма, но поне да можех да избера пицарията, от която да е пицата, или продуктите за въпросните сандвичи. За 15 лева аз плодове за фреш ще купя, вместо сок в кутийка. В ресторант гарантирано ще ми излезе по-евтино от 15 лева на дете, че и менюто ще подбера за си заслужава парите. А за родителите също ще е по-лесно в ресторант какво ще им се сервира.

# 355
  • Пловдив
Здравейте  Hug
И мен в момента много ме вълнува темата за детските центрове,тъй като скоро ни предстои РД - 1 годинка.И сега съм в пълна чуденка къде да го отпразнуваме.В тези ДЦ-ве не ми харесва това ,че даваш 200 за 2 часа и за пица и сок  Whistling Може би за по-големи дечица е добре.Ние ще сме с дечица на годинка.
И аз мислих за ресторант с детски кът пък и на закрито  Thinking много сложно става,повечето са с люлки навън
Кажете ми отзиви за Гладиатори, аз за там мислех да ходя да видя как е вътре, не съм била.
Другото за което се двоумя е Сентрал парк,ама там май само навън има люлки  newsm78
Другата седмица сме на РД в Тон Бонбон.Много хо хвалят този ДЦ,ама на мен все ми се иска да сме на някое ресторантче
Ще се радвам да споделите мнения

# 356
  • Пловдив
Да добавя детският център на хотел "Снкт Петербург". Там също има място за родителите, но на мен ми е мрачно някакси.  Rolling Eyes Сервираха принцеси с шунка и кашкавал, топлички бяха и сок. Тортата май е от тях, което не ме устройва. За родителите имаше предвидени сладки и соленки, някакъв алкохол, кафе, газирани напитки. Цени не знам. Но там според мен е за по-малки деца. Играчките не са много, една къщичка на Чико, едни клатещи се неща, едно влакче, една люлка и една мини пързалка.  Peace

# 357
  • Пловдив
В Санкт Петербург сме празнували, но там не ми харесва, че има и външни хора... ако искаш да затворят ДЦ за външни трябва да платиш 100 лв. и от там нататък се започва с менюто за децата и възрастните. А ако има и външни хора не се плаща нищо за зала, което пък е добре, ако не ти пречат чуждите деца.

# 358
Момичета дано някой знае нещо повече за системите за достъп до асансьори, трябва ми оферта за такава система, но да е такава , че с чипа да се отваря вратата на асансьора , а не такава , която е вътре в асансьора.Знам че на доста места в града  са решили проблема си по този начин.Малко инфо ще ми дойде добре.
Разбрах че тези които ги монтират вътре, имат "Врътки" и пак се използват доста от недобросъвестните, които не плащат.Моля за мнения!
Благодаря предварително на всички с пожелание за една прекрасна вечер!

# 359
Здравейте  Hug
И мен в момента много ме вълнува темата за детските центрове,тъй като скоро ни предстои РД - 1 годинка.И сега съм в пълна чуденка къде да го отпразнуваме.В тези ДЦ-ве не ми харесва това ,че даваш 200 за 2 часа и за пица и сок  Whistling Може би за по-големи дечица е добре.Ние ще сме с дечица на годинка.
И аз мислих за ресторант с детски кът пък и на закрито  Thinking много сложно става,повечето са с люлки навън
Кажете ми отзиви за Гладиатори, аз за там мислех да ходя да видя как е вътре, не съм била.
Другото за което се двоумя е Сентрал парк,ама там май само навън има люлки  newsm78
Другата седмица сме на РД в Тон Бонбон.Много хо хвалят този ДЦ,ама на мен все ми се иска да сме на някое ресторантче
Ще се радвам да споделите мнения

В Гладиатори,пък се съмнявам да ти хареса!Вътре има някакво подобие на детски кът,никой не занимава децата,празнуват се по 3-4 РД на веднъж,досега не съм видяла някой да занимава децата,на края на РД изкарват тортата и това е, изобщо не е за деца на 1г.,в Сентрал парк вътре е почти същото една стая с пързалка и топки,има една какичка която следи да не се ударят децата,но в никакъв случай не е аниматор,възрастните си приказват отвън на масите,по някое време рожденника духа свещичката на тортата и това е  Wink
Била съм и на РД в ресторанти с нает аниматор,ами да Ви кажа честно не ми хареса /то зависи и кой,какви очаквания има де/  Laughing Rolling Eyes
Не знам разни хора,разни мнения но според мен най-хубавите РД за деца до 6г. се правят в Тонбонбон  Peace  Peace
Аз пък вече ще приемам мнения за празнуване на РД след 6г.  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт