Къде в Пловдив??? - 36

• 67 284
  • 801
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Мамчета , помогнете ми.Търся магазини за продажба на цветно детско хасе.Утре имам възможност за обикаляне, а се сещам само за 2-3 магазина.Дайте идеи.

# 466
  • Пловдив
Във "Форум" в Тракия има магазин за спално бельо.Там има шарени детски платове.
 sari123 ,за копирна машина виж по-добре втора употреба лазерен принтер.По-скъпи са,но консумативите са им по-евтини,а и животът им е по-дълъг.

# 467
Да докладвам- днес платих билет за дъщеря ни в градския транспорт, така че от 1.10 явно е влезнала заповедта в действие. Кондукторът каза, че никой не е наясно какво да се прави, на него са му казали да таксува децата без карти от вчера. Така че- неяснотия отново. Няма да се изненадам ако в едни линии таксуват, а в други- не.

# 468
Ако съм с бебето на кенгуру дали ще ме таксуват  ooooh!
Утре ще го разбера  Crazy

# 469
Да докладвам- днес платих билет за дъщеря ни в градския транспорт, така че от 1.10 явно е влезнала заповедта в действие. Кондукторът каза, че никой не е наясно какво да се прави, на него са му казали да таксува децата без карти от вчера. Така че- неяснотия отново. Няма да се изненадам ако в едни линии таксуват, а в други- не.
Абсолютно няма изненади   Mr. Green Днес в един от автобусите на другите фирми не таксуваха детето, но жената тръгна да ми казва, че трябва да изкарам карта за него - съвсем добронамерено  Peace

# 470
pavzgu  , къде точно в галерията, е този магазин на хром силистра

Ох , явно не съм го написала като хората.ЗНачи магазинът от където могат да се купят продукти на Хром Силистра е на Джумаята посока Кукления театър на левия тротоар.Точно преди едно кафене което има маси на тротоара.Стар магазин за домашни потреби.На Хром-Силистра съм купувала и от магазин Него това е на малката главна след бившия детмаг ,но сякаш там избора беше по-оскъден.В Мол Галерия се намира скъпия магазин който е на Гама елит-той е до входа на Карфура мисля , че имаше някаква дрогерия ли , оптика ли не помня но точно да ескалатора който е като пързалка.
Всяка къща има по една стара кръгла тава алпака от някоя майка или баба-ето това са въпросните продукти -ще останат и за вашите деца : Grinning

# 471
Ако съм с бебето на кенгуру дали ще ме таксуват  ooooh!
Утре ще го разбера  Crazy
Aко го скриеш под дебело палто,може и да ти се размине.  Laughing Предполагам,че ще таксуват заради застраховката,а не заради мястото,което заема. Peace

# 472
Момичета, бихте ли ми препоръчали принтер с ксерокс комбинирани, за черно-бяло разпечатване. Търся нещо добро, но на което и консумативите да не са му много скъпи. Трябва ми за офис.
Благодаря ви!  bouquet
sari123 , зависи каква ви е натовареността в офиса.
За  над 500 копия на ден - се ориентирай към професионална машина.
Ако е до 100-200/средно/ на ден - препоръчвам "Тошиба - Студио 180" - 3 в 1 е. много здрава и безотказна машина. Зареждането на тонера е около 40 лв, но е от големите.
Няма я по-големите търговски вериги. Открихме я с препоръка . Peace

# 473
Да докладвам- днес платих билет за дъщеря ни в градския транспорт, така че от 1.10 явно е влезнала заповедта в действие.

На мен не ми взеха пари за билетче на синчето , кондукторката каза ,че все още нямат заповед да таксуват децата  Wink

# 474
  • Пловдив

Има гратисен период до 1.11. Вчера го казаха по новините. Така че търсете си правата, ако искат да ви таксуват детето преди тази дата

# 475
И картите ще важат до края на годината.. и след 2 месеца пак карти, в най-големия студ - така ли  Rolling Eyes Що не го направиха от януари  Confused

# 476
  • Пловдив
И картите ще важат до края на годината.. и след 2 месеца пак карти, в най-големия студ - така ли  Rolling Eyes Що не го направиха от януари  Confused

По новините казаха,че започват от януари в другите градове /София и т.н/.Само в Пловдив започва по-рано.Което наистина е тъпотия,защото след 2 месеца пак трябва да се вади карта

# 477
Уф, телевизор не съм пускала от месеци - няма кога  Crazy
Добре, че е форума, да знам какво става насам-натам  Laughing

# 478
картите за деца колко време важат, и 2013 трябва ли нова да се вади
с какво работно време е бюрото за картите

# 479
картите за деца колко време важат, и 2013 трябва ли нова да се вади
с какво работно време е бюрото за картите
Между другото като мрънкат за билетче, заради застраховката, ако нямаш карта - ми да плащаме само колкото е застраховката? Предполагам стотинки малки (5-10) - ако 1 лв е застраховката (нали и децата с 1 лв искат да ги таксуват) - ми те на фотосинтеза ли карат за гориво/заплати  Mr. Green

Сори, запалила съм яко метлата от сутринта  Tired

Общи условия

Активация на акаунт