Къде в Пловдив??? - 36

• 67 275
  • 801
  •   1
Отговори
# 525

Когато сме ходили винаги е било чисто. Масите почистени, зала за пушачи, приятна тераса..

Когато се пита за чист китайски ресторант,аз разбирам че се пита за чиста кухня.А не как е залата,масите и т.н.

Съжалявам ... и идея си нямах, че се пита за чиста кухня  Laughing Вече няма да се изказвам прибързано  Embarassed

# 526
За аниматор веднага препоръчвам Фани Калчева. Любима на дъщеря ни, както и на нейните приятелки. Фани ми писа пред няколко дни, че вече работи самостоятелно, досега беше аниматор в Тон Бонбон, така че давам телефон, но на лични- не смея да го напиша без позволение.

# 527
Благодаря за отзивите за китайски р-т,имах предвид хигиената,че в Азия ми се падна развалена патка и клечка кибрит в ориза.
За Гранда съм чела хубави неща,никога не съм ходила.На Герджика беше чисто,но отдавна не съм ходила,пък нямаше голяма посещаемост,затова се чудих да не е затворен.Благодаря още веднъж   bouquet

# 528
Има ли актуални намаления в Carrefour?

# 529
# 530
# 531
  • Пловдив
Мамчета,дайте идея къде да заведа бебето на ортопед.Ходихме при Д-р Арнаудов,но искам второ мнение.Проф.Токмакова ме излъга с работното си време/вчера отиваме с мъжа ми изкатерваме стълбите до третия етаж и се оказва,че точно в сряда не работи,а по телефона ми каза да отида вторник или сряда/Д-р Янакиев пък не преглеждал с талони по Здравна каса.

Д-р Хазбун  Peace Само добри мнения съм чувала за него, ние ходихме при Янакиев,не съм доволна, само дето ни взе парите, нищо не обясни, дори на въпросите не ми отговори.После разбрах за Хазбун  Peace

# 532
Мамчета,дайте идея къде да заведа бебето на ортопед.Ходихме при Д-р Арнаудов,но искам второ мнение.Проф.Токмакова ме излъга с работното си време/вчера отиваме с мъжа ми изкатерваме стълбите до третия етаж и се оказва,че точно в сряда не работи,а по телефона ми каза да отида вторник или сряда/Д-р Янакиев пък не преглеждал с талони по Здравна каса.

Д-р Хазбун  Peace Само добри мнения съм чувала за него, ние ходихме при Янакиев,не съм доволна, само дето ни взе парите, нищо не обясни, дори на въпросите не ми отговори.После разбрах за Хазбун  Peace
Иво Чолаков - до колелото на панаира. Аз съм доволна от него Simple Smile

А за китайския - до нас е точно и винаги вечер е пълен ... На обед постоянно идват хора да си взимат харана... Кухнята - вратата стои лятото отворена и се вижда навътре - ми не ми приличаше на мръсно доколкото съм проточвала врат  Mr. Green

# 533
Дами, във ФБ, от сайта на общината са изтрили въпросът ми за автобусните карти, останах без отговор.

Моля, подкрепете ме, попитайте и вие, също и за кандидатстването за ДГ онлайн.

https://www.facebook.com/pages/Plovdiv-Municipality-%D0%9E%D0%B1 … 2/298150390280406

# 534
  • Пловдив
Мами,във всяко фото ли знаят размерите и изискванията за снимки за зелена карта Rolling Eyes Някой,който има впечатление да сподели... Peace

# 535

За Токмакова не съжалявай!Щеше да ти вземе пари,нищо че си направление.
Ние бяхме при Токмакова миналия месец на преглед с направление от педиатърката. Не ни е взимала пари. Прегледът беше точно 1 минута, погледна тазобедрените стави на ехографа и каза, че всичко е ОК и това беше. Вярно е, че е с много неудобно работно време и ние също се разкарвахме два пъти, докато я намерим в кабинета.

# 536
  • Пловдив
Момичета, къде може да се иде за преглед на бенка / онколог/, но на частно - човекът не е осигурен и са отказали да го прегледат в Онкологията  Praynig

# 537
  • Майничка
Момичета, къде може да се иде за преглед на бенка / онколог/, но на частно - човекът не е осигурен и са отказали да го прегледат в Онкологията  Praynig

В Медикус Апфа имаше прием д-р Ана Иванова, тя е онкодерматолог.

# 538
здравейте интересуваме някои знае ли в кичук париж къде мога да си поръчам детска торта на приемлива цена и да е вкусна
благодаря ви

# 539
Змейковица, аз съм ходила за проблемна бенка на частен преглед при
д-р Веселина Йорданова (онкодерматолог) в МЦ Хипократ на бул. България
срещу гимназия П. Яворов. Жената ме прегледа с една лупа и каза, че не
е спешно , но е добре да се се резнат 1-2 бенки и да се направи хистологично
изследване. Проучих, че в клиника Тримонциум има добър хирург, който реже
и бенки, но още не съм се наканила да си запиша час там.
Тук от форума ми препоръчаха д-р Ваня Балева, която е хирург-онколог. Ходих
при нея за преглед на гърдите (в МЦ Християнска грижа), но и тя като ми видя гърба
даде същия съвет за бенките, както и д-р Йорданова..

Общи условия

Активация на акаунт