Къде в Пловдив??? - 36

• 67 190
  • 801
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета,кажете в коя пресечка беше м-н Мечо пух Rolling Eyes в Кичука...като идвам от Билата,напр.

# 61
  • Пловдив
Моля, който има желание да подкрепи с гласуване участието на групата, в която свири синът ми. Става въпрос за този http://www.d2band.com/golyamo-mezhduchasie-4/grupi конкурс. Те са DOWNER KILL. Гласуването може да е на всички имейли, които имате всеки ден. Благодаря предварително на всички отзовали се  bouquet

И на мен ми допаднаха. Гласувах  newsm10 smile3501 Стискаме палци  Hug

# 62
  • Пловдив
На мен също ми харесаха и гласувах.
Успех!   bouquet

# 63
  • Пловдив
Момичета,кажете в коя пресечка беше м-н Мечо пух Rolling Eyes в Кичука...като идвам от Билата,напр.

Значи идваш по Македония от Билата.На кръстовището на Общината/районното/Тромпета/Емкото правиш ляв завой и първата в дясно ти е Мечо Пух

http://www.bgmaps.com/link/2A60304199E3D11973B14BB5BBB3D438
бараката е до този блок
Хубаво си се ориентирала през седмицата.Едно че е навалица уикенда,друго че готината мацка бачка само през седмицата.През почивните дни попадах на една бабетка,на която светът й е крив

# 64
До коя пицария Верди е този магазин на Майорал? До радиото и телевизията ли?
Точно там.

# 65
  • Пловдив
И аз тук да ви следя. Темата винаги ми е била полезна

# 66
  • о`майна лунна нощ е
За дъждобранчетата от Джъмбо и аз давам глас. Харесаха ми.

# 67
  • Пловдив
тъкмо влизам да кажа за новооткрит магазин за детски обувки и гледам сте на тази тема
в МОЛ Галерия на 1 етаж малко преди Карфур са открили магазин на Agatha ruiz de la prada. Лично аз съм виждала обувките извън България, повече от уникални са, естествени материали, красиви и продавачката много се зарадва,че познавам марката и сподели, че са спечелили награда за детски обувки на 2012. Има и момчешки и бебешки и момичешки, погледнете, няма да съжалявате.
Обувките са в общи линии над 50 лв, от класа на Примиджи (на които ние сме фен)

bouquet

# 68
Момичета, къде  мога да намеря естествени  рози на  едро??? Има  ли някъде  борса за  цветя в  Пловдив  или около  Пловдив?

# 69
тъкмо влизам да кажа за новооткрит магазин за детски обувки и гледам сте на тази тема
в МОЛ Галерия на 1 етаж малко преди Карфур са открили магазин на Agatha ruiz de la prada. Лично аз съм виждала обувките извън България, повече от уникални са, естествени материали, красиви и продавачката много се зарадва,че познавам марката и сподели, че са спечелили награда за детски обувки на 2012. Има и момчешки и бебешки и момичешки, погледнете, няма да съжалявате.

bouquet

Мерси за инфото и аз много харесвам тази марка,но вече купихме и обувки и ботушки,но за следващия сезон определено ще се възползвам   Peace  Peace

# 70
  • Пловдив

bouquet

Мерси за инфото и аз много харесвам тази марка,но вече купихме и обувки и ботушки,но за следващия сезон определено ще се възползвам   Peace  Peace

Кажи от къде купихте обувки?

# 71
  • гр.Пловдив
честит първи учебен ден...
чух, че трафика сутринта е бил ужасен, сега става ли вече за излизане?

# 72
  • о`майна лунна нощ е
Стига да не минаваш по Руски и Гладстон .... бива го. Но видимо е много по-натоварено из улиците откакто са почнали ремонтите. Стискаме зъби и търпим. До тук, каквото са завършили е станало добре.

# 73
  • Пловдив
честит първи учебен ден...
чух, че трафика сутринта е бил ужасен, сега става ли вече за излизане?

Така казаха някой,но според мен си беше ОК.Става въпрос за Кичука-Кършияка

# 74
  • о`майна лунна нощ е
На бул. "6-ти септември" беше ужасно тази сутрин, а в петък минах отсечката подлеза на пощата - светофара на "Руски" за близо 20 мин., а няма и 500 метра. Колоната беше до средата на подлеза. Включвам и бул. "Източен" в увеличения трафик.

Общи условия

Активация на акаунт