Къде в Пловдив??? - 36

• 67 216
  • 801
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте мамчета, имам нужда от  по-плътни гащеризончета размер за около 1г/№86 май/.От къде мога да купя? Не съм ходила до сега във Вимакс,Мечо Пух или Денди.Вие кой магазин ще ми препоръчате ?

# 76
  • Пловдив, Раковски
Здравейте ! Включвам се с въпрос къде ( на или около центъра ) мога да си купя спирала на Голден Роуз, понеже в една друга тема тук много ги хвалят, а не съм ги срещала скоро.Благодаря   bouquet

# 77
  • Майничка
Момичета, къде  мога да намеря естествени  рози на  едро??? Има  ли някъде  борса за  цветя в  Пловдив  или около  Пловдив?

Вчера купих български от Понеделник пазар, от производител, връзка от 20 рози беше м/у 7 и 10лв., в зависимост от дължината на дръжката и големината на цвета.

# 78
Бански видях вчера в Джъмбо, още стоят стелажите с летни неща, в дъното на магазина са. Аз много харесвам онези модели там, но за жалост не им влизам в категорията (всичко над нормален бюст е несъвместимо).

Благодаря за информацията за магазина в Мола (за детските обувки), за съжаление късно ми идва, евентуално зимни обувки от там...

Тази сутрин трафикът беше адски, пътуваме точно през "затворения" маршрут Sad
Дали е такова заради първия учебен ден, или заради затворения булевард...?

# 79
gargamela, благодаря ти! Ще  погледна какво  предлагат на Понеделник пазара.

# 80
момичета, трябва да купувам панталони, дънки или долнища за градината, някой да знае къде има нещо изгодно

# 81
  • Пловдив
.:.Stef.:. , и заради двете е така движението днес. За първи път ми се случи задръстването на бетонния мост в посока център да започва от Айсберга #Crazy и да ми отнеме половин час, за да стигна на работа.
За този магазин за детските обувки и аз чух много добри отзиви.
Бански мернах на обяд като отивах към Гранда, в едно фирмено магазинче на Триумф, мернах, че има и 30% намаление, че и май някакъв подарък. Имаше доста модели. Магазинчето се намира тук - http://www.bgmaps.com/link/14184F96C6327180B50A7A8400EFD3A2.
Другото място, на което съм виждала бански (онзи ден) - зад спирката на Сточна гара (в посока ПУ) има склад с българско бельо и бански - http://www.bgmaps.com/link/0F5F0AA362212E8CD4F189892BF1A9AF
И последното място с бански - http://www.bgmaps.com/link/46D35DF4C050A46DD6C590C08A0170B8
И трите места са ми близо до офиса, от последното си купувам чорапогащи и бельо и съм доволна от обслужването.

# 82
тъкмо влизам да кажа за новооткрит магазин за детски обувки и гледам сте на тази тема
в МОЛ Галерия на 1 етаж малко преди Карфур са открили магазин на Agatha ruiz de la prada. Лично аз съм виждала обувките извън България, повече от уникални са, естествени материали, красиви и продавачката много се зарадва,че познавам марката и сподели, че са спечелили награда за детски обувки на 2012. Има и момчешки и бебешки и момичешки, погледнете, няма да съжалявате.
Обувките са в общи линии над 50 лв, от класа на Примиджи (на които ние сме фен)

bouquet

Мерси за инфото и аз много харесвам тази марка,но вече купихме и обувки и ботушки,но за следващия сезон определено ще се възползвам   Peace  Peace

Кажи от къде купихте обувки?

Купих едни обувки на "Примиджи" от Касидата и едни на "Геокс" от магазина на центъра  Peace
А ботушки поръчах от Некст,иначе и тези на "Майорал" много ми харесаха,но ще купувам догодина,че вече поръчах 2 чифта и не смятам повече да купувам  Laughing  Laughing

# 83
В Триумф в Мол-а също има 30 % намаление на бански, но нямаше много избор, да не кажа хич...

.:.Stef.:. , и заради двете е така движението днес. За първи път ми се случи задръстването на бетонния мост в посока център да започва от Айсберга #Crazy и да ми отнеме половин час, за да стигна на работа.
Боже...
Чувствам се като в София Sick

# 84
А някой да знае дали Четвъртък пазара скоро ще проработи?

# 85
  • о`майна лунна нощ е
Поне три търга минаха за масите и всеки път се кълняха, че колкото били заети, с толкова щели да стартират на еди коя си дата /обявиха поне две/. Това така и не се случи. Все още не работи. Всеки ден минавам покрай него.

# 86
тъкмо влизам да кажа за новооткрит магазин за детски обувки и гледам сте на тази тема
в МОЛ Галерия на 1 етаж малко преди Карфур са открили магазин на Agatha ruiz de la prada.
...

Много благодаря за информацията! Точно навреме е. А и никога не е късно за още един чифт обувки! Wink Grinning

# 87
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се разгледат и изпробват матраци на различни фирми? Имам предвид по възможност на едно място, но ако сте доволни от някоя фирма и може да я препоръчате, ще пообиколя. Досега съм купувала само латексови на Екон - Русе, доволна съм, но ми се искаше да видя и други.

# 88
Матраци има доста в мебелен център Полиграфия, магазина за матраци на Л. Кара-
велов до Данъчното, също и в Мебелния магазин в РУМ Тракия и всички др. мебелни
магазини. Ние имаме среден клас матраци от Блян и Нани, но тази година на
почивката спахме на някакъв Магнифлекс (хотелската серия, най-вероятно) и ми се стори супер удобен.

# 89
Ние на скоро си купихме матрак - след комина в посока Бриколаж има център за матраци на магазин Дизма. Спокойно можеш да пробваш всичките - ние почти така направихме  Wink
На асеновградско шосе имаше един склад на SPRIDER - сега не го виждам - някой нещо да знае - дали е затворен или преместен?

Общи условия

Активация на акаунт