Къде в Пловдив??? - 36

• 67 198
  • 801
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се разгледат и изпробват матраци на различни фирми? Имам предвид по възможност на едно място, но ако сте доволни от някоя фирма и може да я препоръчате, ще пообиколя. Досега съм купувала само латексови на Екон - Русе, доволна съм, но ми се искаше да видя и други.
Срещу Кока-кола (май се води център за матраци на Дизма), като тръгнеш към Бриколажа от лявата страна - има на повечето марки, които се предлагат на пазара (включително Магнифлекс, Дормео и тн). А, сега виждам, че и galinkacat е казала за същия. Ние от там си взехме подматрачните рамки.

# 91
Бързам да споделя едно страхотно магазинче - качествено бельо, бански, обувки. В момента има страхотни сутиени, намалени на съвсем прилични цени (Лормар, Мари Клер, Нюанс са само част от марките, които видях вътре). Магазинът се намира в подлеза след малката главна, пада се до магазинчето за спортни дрехи (анцузи). Жената вътре е страхотна, много ориентирана, любезна. Аз съм труден клиент, когато се  отнася за сутиени, затова го споменавам Simple Smile

# 92
  • Пловдив
благодаря! там не бяха ли едно време банските на магистрал? има ли ги още?   bouquet

# 93
Да ти кажа, аз само сутиените зяпах и мерих...Видях че имаше доста бански, но с периферното си зрение - повече не мога да споделя като инфо, наистина нито погледнах, нито видях размери, нито марка...Само видях, че бяха в бяло и синьо.
 Hug

# 94
  • Пловдив
В това магазинче (бях го пуснала на предната страница за банските) - http://www.bgmaps.com/link/46D35DF4C050A46DD6C590C08A0170B8 също има сутиени на LORMAR (аз си взех такъв с лята чашка и съм невероятно доволна!)

# 95
  • на село
и аз тук в търсене на шивачка в Кичука bouquet

# 96
  • Пловдив
търся термометър без контакт - тези с инфраред, където насочваш към челото и мерят? идеи къде може да ги има на добри цени и качествени, а не куча марка?
във френския сайт, в който пазарувам има на браун 35 евро, това ок ли е?

# 97
търся термометър без контакт - тези с инфраред, където насочваш към челото и мерят? идеи къде може да ги има на добри цени и качествени, а не куча марка?

Виж тази марка. Имат сайт на български език, далеч по-надеждни са от Браун.

# 98
  • Пловдив

Виж тази марка. Имат сайт на български език, далеч по-надеждни са от Браун.

благодаря. току що изпратих мъжа ми да закупи микролайф, радвам се от позитивния коментар за тях и дано сме направили добър избор   bouquet

# 99
Къде в Пловдив има борса за учебници втора употреба - за 8 клас трябва да купувам? Казаха ми, че такава борса ставала до централна поща. Който знае да сподели - да не ходя напразно до там или пък ако някой знае друго място - да пише къде е!

# 100
от къде мога да купя такова нещо  http://pro-office.bg/index.php?route=product/product&product_id=449

# 101
  • Пловдив
Къде в Пловдив има борса за учебници втора употреба - за 8 клас трябва да купувам? Казаха ми, че такава борса ставала до централна поща. Който знае да сподели - да не ходя напразно до там или пък ако някой знае друго място - да пише къде е!

https://www.facebook.com/uchenicheskaborsapld
Ivan Vazov74(otkam Odrin), 4000 Plovdiv, Bulgaria
http://www.borsazauchbnicipld.com//

може да ги питаш и във фейсбук, ако случайно няма да не се разкарваш.
иначе борсата е на майка ми на съседка, жената е филоложка и си разбира от дейността, дано ти свърши работа.

# 102
Здравейте! Къде мога да намеря детски обувки №21-22 - хубави моделчета освен в Касида, КК, Мол Галерия? Разбрах, че има магазин за обувка на Мечо Пух на бул. Никола Вапцаров, но искам да разбера и други магазини къде са

# 103
Josefin - благодаря!
ragazza84 - обувки или сандали съм купувала на малкия или от магазина на Мечо Пух или също така има детски магазин на ул. Иван Вазов - откъм страната на поликлиниката/много добре е зареден на 2 нива е/, тоест около 100-200мз. от поликлиниката, много хубави ботуши миналата зима купих и от един магазин във Форум Тракия - на първия етаж/собствениците са мъж и жена и са много любезни/.

# 104
Да сте виждали къде се продават чаши за алкохол и такива за безалкохолно от синьо стъкло?

Общи условия

Активация на акаунт