Къде в Пловдив??? - 36

• 67 254
  • 801
  •   1
Отговори
# 105
  • Тайна, майна
Някой да знае къде подвързват книги?

Да сте виждали къде се продават чаши за алкохол и такива за безалкохолно от синьо стъкло?

Техномаркет при домашните потреби? Ама там май са много скъпи...

# 106
Къде в Пловдив има борса за учебници втора употреба - за 8 клас трябва да купувам? Казаха ми, че такава борса ставала до централна поща. Който знае да сподели - да не ходя напразно до там или пък ако някой знае друго място - да пише къде е!

Всяка година купувам от страни на пощата от сергиите.Има също и в първата пресечка в ляво на Вазов от колелото на гарата но там винаги е някаква лудница и се отказвам.

# 107
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се разгледат и изпробват матраци на различни фирми? Имам предвид по възможност на едно място, но ако сте доволни от някоя фирма и може да я препоръчате, ще пообиколя. Досега съм купувала само латексови на Екон - Русе, доволна съм, но ми се искаше да видя и други.

Препоръчвам - Блян http://www.blian.bg/index.php?option=com_content&view=articl … -58&Itemid=60 - взехме такива за децата. Определено като хвъримя нашия ще вземем и за спалнята. Вероятно има и другаде, но може да се видят/пробват в края на града (изхода откъм Овощарския институт).

# 108
Момичета, каква марка пантофи за дребните ползвате и сте доволни?

# 109
  • Пловдив
Нефертити,Бефадо

# 110
Нефертари, досега съм доволна само от пантофите на Бефадо и едни бразилски- тип чорап, с ароматизирана подметка, на които обаче забравих точната марка.От 5 години купуваме само на Бефадо, които износва, без да скъса или разлепи, като детето не е от кротките. Grinning
Също и на Зетпол не са лоши, сега се сещам, че съм купувала един чифт и от тях.

# 111
  • Пловдив
Да сте виждали къде се продават чаши за алкохол и такива за безалкохолно от синьо стъкло?

Виж в някоя "Хита".Не съм сигурна,но май съм виждала там.

# 112
  • Пловдив
Благодаря за информацията за матраците, тия дни ще ходя да си полежа тук таме  Wink
По въпроса за пантофите - явно моят син е единственият, който е успял да повреди пантофи Бефадо, и то не един чифт, обаче той успя и Кларкс да унищожи, така че ... Затова вече гледам цена и да са прилични на външен вид, пък колкото изкарат. Зетпол примерно с нищо не са по-лоши от Бефадо, а цената им е по-добра.
Наскоро някой питаше за училищни униформи и се спомена само Пен Силует. По този повод днес като обикалях Гранда видях, че на третия етаж има магазин на Форест (бившите Форест джинс) за ученически униформи. Доколкото разбрах приемат поръчки и срокът на изпълнение е около 2-3 седмици.

# 113
# 114
  • Пловдив
bugaboo,къде продават Зетпол?
С Бефадо ми е удобно,защото отивам,има къде да паркирам,номерация има,купувам и приключвам с пантофите.Бих пробвала и Зетпол

# 115
Благодаря за информацията за обувките! Току-що проверих в нета за Зетпол и ми излезе, че такива пантофи ги има на:
жк Тракия, бл 170 м-н "Литъл Енджълс"
жк Тракия, търговски център ФОРУМ
супермаркет "Лекси"
ул. Славееви гори 49 магазин "Зайо Байо"

# 116
  • Пловдив
Зетпол и други полски пантофи съм купувала от едно малко магазинче срещу Верди до Градската градина - разходиш се, хапнеш, па току купиш и едни пантофи Wink
Да отбележа, че имам момченца и там общо взето е все тая откъде ще купиш пантофи специално - навсякъде са идентични модели в смотани цветове с грозни картинки  Mr. Green За момиченцата не съм се заглеждала като модели какво е положението в Зетпол, но размери обикновено има доста.

# 117
откъде мога да купя плувка за дете, в района на тракия

# 118
  • Пловдив
А, и моя син е от успелите да скъсат Befado пантофи. Само че вината не е изцяло негова, а по-скоро на лелките в яслата, които ги изкарваха с пантофите на пясъка и на пързалката (което ми е изключително странно, ама карай newsm78)

# 119
Здравейте момичета,знаете ли къде купуват злато и горе долу колко върви грама?

Общи условия

Активация на акаунт