Къде в Пловдив??? - 36

• 68 185
  • 801
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Ket_G, две години подред празнуваме РД на дъщеря ни на ресторант с 15-20 възрастни и повече от 200-220 лв не сме плащали, и сме преяждали и препивали. Менюто ни е било салата за всеки възрастен, плата с хапки(пилешки, кашкавал), плата със смесена скара, пържени картофи, цаца-тази година, меню за децата и за пиене кой каквото си поръча. Какви са тези 500-600 лв  Rolling Eyes Какво ще правите вие. За портокола-2-ти РД в Острова, 3-ти в Тони 2000 срещу 8-ми блок.
Иначе съм чувала, но не съм виждала и посещавала Воденицата в Тракия. Там също е с зала за децата. Които има интерес може да иде на място да види и прецени.
За Гладиатори-сега са подновили залата, сложили са още неща, но определено има много деца и много РД, и аз за това също не бих празнувала там.

А за картите-днес контрольора в автобуса коментираше-"Не може ли да се издаде кочан с билети 0,00. които да даваме на децата, ами трябва хората карти да вадят"  Grinning

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 22:14 от ninand

# 361
  • Пловдив
за първия рожден ден останахме много доволни, но пък и сме дали доста повече пари, отколкото се споменават тук - бяхме сигурно 15 възрастни в ла рива и на свободна консумация, единствено тортата беше внесена от долче мела. децата бяха 3 заедно с моето, двете играха в малката заличка на ресторанта, там има 1 кака и тя само ги гледа, децата главно пипат играчките, майките може да влизат и да ги контролират и занимават. получи се идеално, нашето заспа 30 минути след започването на рождения ден в 18 ч и не се събуди до другия ден  Joy
сега обаче е друго - активна, щурее, радва се на рождените дни по детски центрове, на басейн с топки и детска кухничка с прибори и изобщо съм убедена, че това ще я зарадва най-много, дори на гости и деца внимание няма да обърне. оставих я за проба преди доста време в тонбонбон за сефте, еми 2 часа не я търси, нито ме вика, нито се оглежда, нито реве - мечта си беше.
пък на ресторант да тръгна - ще го обърне, не е от децата, които ги пускат самостоятелно да бушуват, доста е опасна със всичко и си трябва някои прикачен за нея или в клетката на детския център  Laughing

# 362
Една не много добра новина за града ни....http://news.plovdiv24.bg/383699.html

има и положителна страна за тези,които страдат от шума на самолетите

Помислих, че е нещо наистина лошо, а то един спрян авиомаршрут. Чак пък нещастие, че няма директен полет до Франкфурт ...
Нещастие определено не е, просто не е добре за развитието на града ни, но който както иска да си го тълкува......просто информирах за тези, за които това е важно, все пак темата е за града ни. Много се извинявам за причинените болки и страдания.....

# 363
  • Пловдив

Чак нещастие не е , но си е удобство линията. Хората, които използват тази линия редовно ще им се наложи да пътуват до София и да им е по- скъпо. А линията винаги си беше пълна , жалко .

И колко са точно са тези хора?Все едно тълпи се изсипват към Франкфурт от Пловдив всяка седмица

Нещастие определено не е, просто не е добре за развитието на града ни, но който както иска да си го тълкува......просто информирах за тези, за които това е важно, все пак темата е за града ни. Много се извинявам за причинените болки и страдания.....

еее,чак болка и страдание-недей така.ти информираш-ние коментираме новината.форум е все пак.на мен лично ми донесе щастие,така че  Hug

Kaliopa02 ,тон бон бон за една годинка е добре.Децата ще са в бебешката зала,а сепаретата за родителите са отсреща.За родителите има хапки,плата и др

Ресторант с читав детски център на закрито е много трудна работа.Не е лошо във Вердито в Кичука.Детския център е задоволителен и има жена,която ги гледа

# 364
Верди в Кючука не го ли затвориха Thinking

За конкретния случай за РД мисля, че Оранжево небето е подходящо място.
Широко място за игра, добър аниматор, интересни играчки, масите за родители (не са много, но 15-тина родители се събрахме идеално) са до децата, т.е има контакт с тях, позволяват да се носи всичко отвън.
Бяхме гости на РД там, останах очарована.
Ден преди това моето дете празнуваше в Тон Бонбон - не бих повторила...

# 365
  • Пловдив
♥Elfita♥ , Верди в Кичука вече няма (може би от около 2-3 месеца).

# 366
  • Пловдив
Не знаех,че е затворено.Беше си хубаво място

# 367
Сега като са с променен маршрут автобусите, от автогара "Юг" до центъра как се минава?

# 368
  • Балчик
♥Elfita♥ линията Пловдив - Франкфурт е натоварена, удобна и най - важното евтина.
Два пъти в седмицата има полети , в четвъртък и в неделя , самолета пристига пълен и отлита от тук пълен. Резервации не можеш да си направиш за седмици напред, в момента се правят резервации за полети по Нова Година.  Стойността на билета в двете посоки е по - евтин , отколкото на теб ще ти се наложи да дадеш за да се добереш до родното ни черноморие. Много твои съграждани я използват точно поради тази причина.Лично аз имам приятели - две семейства , които работят и живеят в Германия , тази линия им дойде като манна небесна. Peace

MilenaD напълно съм съгласна с теб , лошо е за града. Най - малкото , че Пловдив е туристическа дестинация.

# 369
Да си задам и аз въпроса Simple Smile За първи път в живота ще поръчвам пердета, та бихте ли ми препоръчали магазин, от който да мога да си избера тънко и плътно перде, както и плат за шалте към тях, които да ми се ушият на място?

# 370
Моля за идеи! Трябва ми  младежка есенна рокля до коляното. Обиколени са магазините в МОЛ-а, и  главната. Къде другаде да потърся?

# 371
Сега като са с променен маршрут автобусите, от автогара "Юг" до центъра как се минава?
Редактирам се, че бях написала глупост Laughing
Не ползвам този маршрут, та лично не мога да помогна, но погледни в сайта на ГТ Пловдив - http://www.masov-gt.com/ 
 Hug

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 11:09 от .:.Stef.:.

# 372
  • Пловдив
Неродена мома има пердета на нормални цени в магазина до Сточна гара/ в началото на Авксентий Велешки/,на отсрещната улица пък има и дамаски.По-красиви,но и по-скъпи има и на бул.Мария Луиза на кръстовището срещу църквата.

# 373
Здравейте  Hug
И мен в момента много ме вълнува темата за детските центрове,тъй като скоро ни предстои РД - 1 годинка.И сега съм в пълна чуденка къде да го отпразнуваме.В тези ДЦ-ве не ми харесва това ,че даваш 200 за 2 часа и за пица и сок  Whistling Може би за по-големи дечица е добре.Ние ще сме с дечица на годинка.
И аз мислих за ресторант с детски кът пък и на закрито  Thinking много сложно става,повечето са с люлки навън
Кажете ми отзиви за Гладиатори, аз за там мислех да ходя да видя как е вътре, не съм била.
Другото за което се двоумя е Сентрал парк,ама там май само навън има люлки  newsm78
Другата седмица сме на РД в Тон Бонбон.Много хо хвалят този ДЦ,ама на мен все ми се иска да сме на някое ресторантче
Ще се радвам да споделите мнения
Чух много добри отзиви за детски център Маккуин, някъде в Кършияка е.

# 374
Да си задам и аз въпроса Simple Smile За първи път в живота ще поръчвам пердета, та бихте ли ми препоръчали магазин, от който да мога да си избера тънко и плътно перде, както и плат за шалте към тях, които да ми се ушият на място?

Погледни в магазина, който се намира точно до сладкарница "Неделя" на 6-ти Септември. Има всякакви цени - от 15-16лв до над 100 лв за метър. Шият много добре и правят шалтета в тон със завесите или от същия плат.

Общи условия

Активация на акаунт