Къде в Пловдив??? - 36

• 67 311
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
тенджери -от метро
комплект за 50-60лв
но по-добре си вземи 1-2 с размер който ползваш, защото от комплектите някои, лично аз не ползвам
може да чакаш и някоя промоцийка

# 436
От къде мога да си купя хубави тенджери, но не на безбожна цена? Трябват ми 2-3 броя малки до средни.
Кауфланд - тяхна марка , добро качество, стоманени и тежки- 12-15 лева по малките и после нагоре според размера  Peace Нямат нищо общо с китайските тасове  Wink

# 437
  • Пловдив
Четейки за този ресторант Ла Рива, реших да го видя в нета. Наистина изглежда много приятно и детския кът е страхотен(поне на снимки). Със сигурност ще го посетим, когато застудее и се чудим къде да играе детето Simple Smile Но не можах да разбера заплаща ли се?  Rolling Eyes Видях, че пише за един час 4 лв?

# 438
Хубави и най-вече качествени тенджери от един магазин до  Джумаята посока Кукления театър в вляво.Има тенджери на Хром-Силистра с двойно дъно и едни гръцки-не помня марката.Българските са с по- обикновен дизайн но са  един път.Имам посуда от алпака купувана от Гама елит в халите-сега магазинът е в Мол Галерия и такава на Хром Силистра,но определено ще предпочета българските ако ми се наложи да купувам нещо.Разликата в цената няма да я коментирам.

# 439
Четейки за този ресторант Ла Рива, реших да го видя в нета. Наистина изглежда много приятно и детския кът е страхотен(поне на снимки). Със сигурност ще го посетим, когато застудее и се чудим къде да играе детето Simple Smile Но не можах да разбера заплаща ли се?  Rolling Eyes Видях, че пише за един час 4 лв?

Да заплаща се  Peace

# 440
  • Пловдив
В Ла Рива, ресторантът е на първият етаж, а детският кът всъщност е е детски център "Маккуин", който се намира на втория етаж. Виждате си детето на екрана на телевизор. Не съм го ползвала по този начин, защото като водех дъщеря ми на детски център, тя не искаше да стои сама там, а да ме вижда.  ooooh! Ходила съм с приятелка, без децата, приятна обстановка, вкусно готвят, заведението е ОК.

# 441
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за тенджери!   bouquet А освен споменавания ресторант Ла Рива и Гладиатори, има ли друг с детски кът в ресторанта?

# 442
  • Пловдив
В Ла Рива, ресторантът е на първият етаж, а детският кът всъщност е е детски център "Маккуин", който се намира на втория етаж. Виждате си детето на екрана на телевизор. Не съм го ползвала по този начин, защото като водех дъщеря ми на детски център, тя не искаше да стои сама там, а да ме вижда.  ooooh! Ходила съм с приятелка, без децата, приятна обстановка, вкусно готвят, заведението е ОК.

Това, че не са на един етаж малко ме отказа. То все едно да я заведа на детски център. Аз си мислих, че е нещо от типа на Гладиатори.
Милена сещам се за Сентрал парк и Воденицата, но и в двете не съм ходила и не мога да коментирам, знам само, че са с детски кът.

# 443
  • Пловдив
В Ла Рива, ресторантът е на първият етаж, а детският кът всъщност е е детски център "Маккуин", който се намира на втория етаж

Имаше детски кът и на етажа на ресторанта-между асансьора и самия ресторант
Махнат ли е?

В сайта е сниман детския кът към ресторанта и май беше безплатен за клиенти на ресторанта,но може и да се лъжа.Другото е,че детския кът не е в самия ресторант,а долепен за него.Има маси,които са с добра видимост към детския кът

# 444
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате магазини за хасе с детски цветни картинки.

# 445
  • Пловдив
да, ларива има детски кът към ресторанта, не този макуин. плаща се обаче и детския кът.

други предложения за мен имате ли...
ние в ларива както писах вече сме празнували, нещо подобно?

# 446
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, да сте виждали да продават по центъра компютърната игра "Буквенка"?

# 447
  • о`майна лунна нощ е
Ако не греша, последно я гледах в Хеликона.

# 448
  • Пловдив

определено си заслужава. за първи рожден ден и празници е перфектен според мен - има си детско кътче към него, може да разхождаш детето  при играчките и да го оставяш (нашето го държахме за ръка още, ходим и досега след нея и не я пускаме сама из масите), после заспа в количката и имаше спокойствие (каквото липсва в много ресторанти).
за празника бяха малко мнителни към внасянето на алкохол и ние изобщо не се занимавахме, всичко беше от тях, освен тортата и честно казано не беше супер брутална сума (менюта нямахме, ами всичко и всички си ядяха каквото решат, около 15 човека). отстъпка също не пожела да ни направят, после ни дадоха карта за последващи посещения с 10 процента отстъпка. но няма пак там да правим рождения ден...или ако толкова няма подобно заведение, ще се напънем и ще идем пак там.

мисля си за хотел беркут, има ли за децата някакъв детски кът близо или в ресторанта, не е толкова далече това място, а лятото бяхме в лятната градина - еми уникално готвят.

# 449
  • Пловдив
Къде има борса/кнжарница за учебници и помагала втора ръка, освен сергиите на пощата?

Общи условия

Активация на акаунт