Къде в Пловдив??? - 36

• 67 216
  • 801
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,къде мога да поръчам Букет от бонбони,ако е в Тракия или Смирненски ще е супер и как вървят горе-долу като цена!
Ако не ти е късно вече,букет от бонбони няколко пъти купувам от ТЦ Сани-първия  магазин,който е от страната на входа за Димед.  bouquet

# 586
Момичета, моля да ми препоръчате козметик в близост до Аркадия в Тракия? Бих искала почистване и оформяне на вежди. Работя далече от центъра, а там са повечето студиа, за които се сещам. То не че много съм ги ползвала... Не държа на някаква супер хай квалитетна козметика, а да е чисто.
Това не знам къде е. Но ако ти върши работа - ще ти дам координати на моята козметичка. Салонът ѝ е зад новата община.

# 587
Марешки , напоследък сякаш свиват асортимента. Няколко пъти ми се е случвало да липсва нещо от рецептата. А не са ни изписвали някакви революционни лечения. Примерно няма Флавамед, няма Калпол и т.н. Като цена едни неща са драстично по-евтини, други не толкова, например козметиката.
Ако се наложи все пак избирам тях, Сейба в Кауфланд и Дара /там цените не са добри, но наличности и асортимент има/.

# 588
  • Пловдив
тайната на марешки и евтиното му е в 100-те най-търсени лекарста. оттам нататък всичко му е на по-скъпи цени и от луксозните аптеки из града, това го знам от собственичка на аптека, която е направила проучване. антибиотици, по-странни лекарства, вносни, козметики и т.н не е за ходене там. а и са му някак непривлекателни аптеките поне за мен, винаги някакви опашки от хора, а аз искам примерно кремче и не спешно, еми не се редя.
козметика на хубави цени аз купувам от субра в мол галерия (в другия мол субрата е с по-малка отстъпка) - биодерма, адерма, авен и т.н са на добри цени (сравнено в френския сайт, от който по принцип ги взимам по на едро) правят доволни отстъпки и съчетания.

# 589
  • Пловдив
Ако не ти е късно вече,букет от бонбони няколко пъти купувам от ТЦ Сани-първия  магазин,който е от страната на входа за Димед.  bouquet

Това вътре ли е се пада в ТЦ Сани в Тракия?
Ще споделиш ли цени?

# 590
  • на майната си
Здравейте, търся шивач - за преправяне и обущар в района на Шахбазян. Идеи?
Може и в района на Братската могила.

# 591
  • Пловдив
Аптеки Санита ,поне за мен , са най -евтини в града .Като резервен вариант ползвам аптеката в кауфланд , а козметика намирам на добри цени от аптеката в ТЦ Гранд( имат често добри промоции)

# 592
Не, аз няма да купувам лекарства, а етерични масла. И понеже качеството им е едно и също във всички аптеки, търся възможно по-евтината. Peace

# 593
  • Пловдив
За масла що не видиш в Карфур, взимам от там, имат избор и най-добри цени...В самия Карфур.

# 594
Цитат
Ако не ти е късно вече,букет от бонбони няколко пъти купувам от ТЦ Сани-първия  магазин,който е от страната на входа за Димед. bouquet
О,аз го намерих този магазин,съвсем случайно и взех,много хубав,беше на витрината,не ми се чакаше да ми прави друг,голям е,но е с 3 бонбона,но нищо,много ми харесва,а и цветово е съчетан много добре!18лв е,но с повече бонбони ще е повече сигурно,имало и по-малки!

# 595
Дами,знаете ли къде принтират на нормални цени?В центъра,Кършака...

# 596
Редактирам се,разбрах.

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 19:03 от Мидичка

# 597
  • Пловдив
За аптеките-аз съм сравнявала цените на Марешки и Сейба. Втората е по евтина.  Peace

Аз да питам-какъв автобус да хвана от Кичука(района на 2-ра градска, но може и не точно от там) за да ида на 6-ти септември, до младежка с новите маршрути на автобусите.

# 598
Не се сещам коя е Младежка,но днес по 6-ти септември нищо не вървеше.От утре не знам как ще е.Май ще орворят кръстовището с Руски само.

# 599
  • Пловдив
Букети от бонбони съм виждала в един магазин на ъгъла срещу р-нт "XIX век"

Общи условия

Активация на акаунт