Къде в Пловдив??? - 36

• 67 214
  • 801
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
`ТуиГ, в кой детски център беше рожденият ден на който присъствахте?

# 616
Момичета, имам спешно питане - докъде (коя институция, кметство) трябва да подам жалба за преместване/изгонване/ на дете от група в детска градина, тъй като тормози всички дечица, а учителките са вдигнали ръце от него и въпреки предупреждения към родителите, промяна няма.

# 617
Момичета,къде има пликове за вакумиране на дрехи и какви цени са.Нали може с обикновена прахосмукачка да издърпам въздуха? Благодаря   bouquet

# 618
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, имам спешно питане - докъде (коя институция, кметство) трябва да подам жалба за преместване/изгонване/ на дете от група в детска градина, тъй като тормози всички дечица, а учителките са вдигнали ръце от него и въпреки предупреждения към родителите, промяна няма.
Инспектората - малката уличка на р-н "К2" до Джумаята /простете - вече пл. "Римски стадион"/

# 619
  • Пловдив
MilenaD, благодаря! Страхотен сайт.  Grinning

Момичета,къде има пликове за вакумиране на дрехи и какви цени са.Нали може с обикновена прахосмукачка да издърпам въздуха? Благодаря   bouquet

Виждала съм в Jusk.

# 620
Полезна тема - записвам се   bouquet

# 621
Инспектората - малката уличка на р-н "К2" до Джумаята /простете - вече пл. "Римски стадион"/

Инспектора по образование ли ?

# 622
Момичета, къде има най-голям избор на колела Ferrini (детско-юношески)? Коледа наближава, трябва да съм подготвена  Laughing.
Най-добре да отидете в Макском, на Голямо конарско шосе.
Иначе, магазин на Ферини специално има в Тракия, до новите големи кооперации в кафяво, до колелото, където е Лидъл и Сани(не знам дали обясних правилно...).
В сайта на Макском (Спринт) можеш да видиш пък и прооциите, струват си. На детето ми, и за себе си, купихме велосипед по този начин.
Успех Hug

# 623
  • Пловдив

Да. А аз бях подала сигнал от тук http://www.riobg.com/start.php?RIO_NUMBER=16 и не само, че предприеха мерки ами и ми изпатиха писмо в което пишеше какво точно са направили.

# 624

Да. А аз бях подала сигнал от тук http://www.riobg.com/start.php?RIO_NUMBER=16 и не само, че предприеха мерки ами и ми изпатиха писмо в което пишеше какво точно са направили.

Подобен ли беше случая?
По мейл или на място ?

# 625
.:.Stef.:. , благодаря много  Hug!

# 626
Здравей те, момичета! Запалих с е по квилинг техниката и сега  искам да  си  купя материали за  квилиг. Къде във  Пловдив  мога да  намеря? Снощи ходих до Джъмбо , но не  открих.

# 627
  • Пловдив
radostche_plovdiv ставаше въпрос за проблем в едно училище в село до Пловдив, но мисълта ми е, че дори на мейл да подадеш сигнал ще има реакция. Ако имаш възможност може и на място да отидеш.

# 628
  • Пловдив
В коя градина трябва да се премести това дете. И ако и там учители и родители абдикират от задълженията си и не се справят, какво се прави.  Thinking пак ли се пише до инспектората. Дали някой изобщо ще иска да го вземе това дете, особено като се разбере причината за преместването. Сложен казус. Не е толкова лесно дете да бъде отписано от градина без съгласието на родителите, а пък изгонено.....май е още по-сложно.  И май-май госпожите ще трябва да си припомнят часовете по психология в университета, или както има логопеди, да се търси вариант за помощ с психолози. С жалби и оплаквания се прелива от пусто в празно, но явно нито на директорка нито на учителки им са занимава и прехвърлят отговорността върху останалите родители.  Tired

# 629
  • Пловдив
Здравей те, момичета! Запалих с е по квилинг техниката и сега  искам да  си  купя материали за  квилиг. Къде във  Пловдив  мога да  намеря? Снощи ходих до Джъмбо , но не  открих.

Ленти, перфоратори за квилинг съм виждала в Купчийницата на Княгиня Мария Луиза /до едноименнито кафене/. Но според мен можеш и сама да си ги направиш. В пофорум Хоби съм виждала тема точно за квилинга поразгледай и там - може да има инфо.

А също и тук:
http://goblenite.org/showthread.php?t=3553&highlight=%EA%E2% … %ED%E3&page=5

Общи условия

Активация на акаунт