Бременни и майки от проблемното 2011 - двадесета част

• 36 519
  • 654
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
аз след сумати опити последния път я опитах тая екстра, та да не съм валат  Laughing не искам повече де  Crazy

# 586
Не гадост, ами не знам какво да кажа. + 20 кг вода в корема за 10 дни, кръвопреливания, пункции, болкоуспокояващи, не ядеш, не спиш, не можеш да дишаш.
Как да е, минали работи. Разказвайте вие сега за бебоците  Hug

# 587
Благодаря момичета!
Ники е послушничък за сега яде и спи. Heart Eyes

А вие как хубаво сте мръднали темичката и колко стари кадри са се поразписали.Супер!
Какви хубави лентички са украсили темата.
Честито на всички бременни.  Hug

# 588
  • Навсякъде и Никъде
Здравейте момичета,на 9.12 бях да видим пплодно сакче.Бяха ми върнали две хванало се е едно,след две седмици за сърчице и ембрион.Въпреки лентичката май е рано да се радвам,нали.

# 589
kammma, то до края все ще му трепериш, неизбежно е.
Дано видите на следващият преглед биешо сърце и всичко да е наред!

# 590
  • гр. София
kammma, стискам палци всичко да е наред!  Hug

# 591
  • Навсякъде и Никъде
Благодаря ви момичета,от началото на ин витрото е постоянно треперене общовзето

# 592
Мира, супер много се радвам. С теб тръгнахме заедно.    Wink                                                               Нинчето, само така с фондацията Hug                                                                                  Бремелинките спокойно и с Господ напред Grinning                                                                                             Да знаете с Грация какво став newsm78а    нещо ми е бъга, сори                                                                                

# 593
  • София
Привет момичета и от мен, отдавна не съм се разписвала. Нямам много време и не съм ви чела подробно. Искам само да пожелая лека бременност на тези, които са в очакване.

Лилка, честито второ чудо, много щастие ви желая  Hug

Ние сме добре, моята принцеса расте и всеки ден ме изненадва с нови и нови неща. Продължавам да я кърмя, тя добре си наддава и е голяма хитруша, изобщо не иска да стои сама, все търси компания и някой да й говори.

# 594
  • вече Пловдив
Толкова много се радвам за хубавите новини във вълшебната темичка на Гея! Дано още повече момичета се присъединят към нея!  bouquet
Лилка, честит син! Много да е здрав и щастлив Ники и много да ви радва с таткото и кака Рали! Hug
Мира, как приятно ме изненада и зарадва ти! Честито второ чудо - лека и успешна до края с най-хубавото бебе! Пиши как си? Hug
Ники, и от теб чудесни новини, все така нещата да се нареждат! Peace

От 4 дни ние вече живеем в Пловдив. Мъжът ми се премести да работи в авиобазата в Граф Игнатиево и ние с него. Бела напусна градината, аз работа и сега се гледаме вкъщи. За беля малката лепна някакъв вирус тук и сега се лекуваме на топло вкъщи. Живот и здраве, след Нова година ще търсим усилено градина..., после и работа Wink

# 595
  • в сърцето на един мъж...
Ване, да се оправяте бързо Hug То някакво странно такова време, много болестно Sad
Много се радвам, че се раздвижи темичката Heart Eyes Да е лека и безпроблемна на всички Hug Praynig

# 596
  • вече Пловдив
Ване, да се оправяте бързо Hug То някакво странно такова време, много болестно Sad
Благодаря, Гея,  Hug! Дано бързо да мине! Остана само кашлицата, и тя е влажна, ама си е гадн Confusedо!

# 597
  • в сърцето на един мъж...
Ох, и моите кашлят почти от месец, ужасна кашлица Confused

# 598
То това с кашлицата май го има навсякъде.Моят мъж вече месец кашля, пи два АБ и пак не може да се оправи. 
А аз от 12.11 съм с хрема и запушен нос.

# 599
  • вече Пловдив
А, Бела и мъжът ми изкараха един вирус с много кашлица - кашляха наистина близо месец, сухо и дразнещо. Мъжът ми пи чак Ериус 2 седмици. В крайна сметка им забърках и на двамата мед, лимонов сок и орехи и май с това се оправиха.
Тук, в Пловдив, явно Бела лепна нещо при преместването или пък "чистият" въздух й подейства, но доста си кашля. Този път обаче е влажно. Давам билков сироп и се надявам да мине, давам пак и мед, орехи и лимонов сок...

Общи условия

Активация на акаунт