Бременни и майки от проблемното 2011 - двадесета част

• 36 509
  • 654
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм чувала, че в Бургас са с кофти зъби, нещо заради водата. Ама може и да се бъркам...
Аз съм с ужасни зъби. Спасява ги само редовно ходене на зъболекар и неядене на сладко.  При мъжът ми е същото положението. Като бебета и двамата сме пили многократно АБ и си ги обяснявам с това. Предполагам, освен другото, има и доза наследственост в цялата работа.

# 646
Може, Ваня, може и от района да е. Може и наследствено да е, таткото е с ужасни зъби, почти няма неработен зъб в устата. А може и лекарствата по време на бремеността да не са и понесли, то какво ли не беше до 3 месец почти, а то това е най-важния период! Досега никакви лекарства не е пила, сега по празниците за първи път пи АБ. Но здраве да е, ще избутаме до смяна, важно е после да няма проблеми!

# 647
  • вече Пловдив
до-ре-Ми, това е по-малкият проблем и е лечим!  Peace Важното е да сте здрави с Ния! Peace
За тези дечица в Карлово, за които знам да имат сходни проблеми /ронене на зъбния емайл и/или кисти/ са заченати "нормално", едното въобще не е кърмено, а другото е дългогодишно кърмаче, и двете са захранени внимателно и нямат фамилна обремененост  newsm78 Затова смятам, че нещо районът е "виновен" по някакъв начин...

# 648
  • в сърцето на един мъж...
Честита нова година, момичета! Да е по-хубава, по-щастлива и пълна с бебета!
За кърменето - да си кажа и аз - не е като да не съм опитала с единия, с другия се подредих до хиперлактация. За мен независимо от всичко, ако не върви и повече натоварва и двамата, и майка, и бебе, по-добре да се откажете, за да не се мъчите. Ако пък имате достатъчно мляко и ви върви добре, то хранете, докато не се откаже само бебето. Но не го правете на всяка цена и насила. Трябва да е удоволствие, а не наказание.
Скарлетче, благодаря ти Hug Радвам се, че сте добре и всичко е наред при вас!
За зъбите - има голям процент наследственост, както и среда, затова не обвинявайте захарите. Ако родителите имат лоши зъби, няма как детето да има перфектни.

# 649
Здравейте, мамчета, ЧНГ! Нека новата 2014г. е по-успешна, щастлива и късметлива за всички вас   bouquet.
Честити бебчета на Зази, Скарлет, Лилка, Магнет и всички други, които съм пропуснала  Hug.
Честита бременност на Мира и другите успели бъдещи мами. Леки седмици и здрави бебчета на финала   bouquet.

Честит имен ден на тези, които празнуват  Heart Eyes.

Мария има чудесни бели, здрави зъбки, а я кърмих до 2г. 2м. (до последно си имахме нощно кърмене).

# 650
Момичета, днес Зачатие става на 10 години!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=769534.new#new

# 651
Да, помня първите им прояви, още не знаех какво ни чака!

# 652
  • в сърцето на един мъж...
Честито на Зачатие и още много бебета да се появят с тяхна помощ!

# 653
  • вече Пловдив
И от мен честит юбилей на Зачатие! Много желани и чакани дечица да се родят с тяхна помощ!   bouquet И на мен са ми помагали...

# 654
  • UK
Честито и от мен!  bouquet

Моите слънчица са плод и на тяхната помощ
  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт