Scrapbooking & Cardmaking - 17

• 67 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Девойки, приказни са ви картичките!
Таче, еленчето е просто да го гушнеш! Simple Smile
Ето нещо последно коледно от мен:

http://amazedbythethings.blogspot.com/2012/12/12-days-of-christmas-day-4.html

# 346
С пожелание за весело посрещане на новата година:

# 347
Честита нова година на всички! Пожелавам Ви много здраве и вдъхновение! Simple Smile
Аз искам да ви се оплача - купих си бордюрен пънч, но не ми се получават нещата, защото явно картона му идва плътен... По принцип си взимам от големите, цветни картони, които продават в книжарниците и предполагах, че той ще е дебел. Взех от цветните листове картон, А4, които са по-тънки, но... пак не става. Само на обикновената, цветна хартия Sad

# 348
На коя марка е пънчът? Не би трябвало само съвсем тънка хартия да реже  Confused Ако не ти върши работата, за която си го взела, върни го  Peace

# 349
XCut e марката. Аз изхвърлих кутията, бележките от доставката - всичко. Дали ще ми го заменят, ако изобщо мога да го върна се съмнявам Confused

# 350
smile13, ами марката уж не е лоша, но... Ако решиш, покажи го, за да не се подлъже и някой друг  Thinking

От мен първата картичка за годината...

# 351

Нямам опит като време в работата с пънчове,но съм останала разочарована именно от два  вида на споменатата марка-единият е от този мултипънчовете,а другият както предполагам купеният от SMILE13 е на размер колкото запалка и не може да реже даже обикновена хартия-аз също върнах втория в книжарницата от която го закупих.

# 352
Пожелавам на всички много обич:

# 353
Близалка?

# 354
И аз се вдъхнових от Вили и Дилянка и реших първия ми пост тази година да е цветен и да е картичка за някой специален, направен с много любов! Simple Smile
http://amazedbythethings.blogspot.com/2013/01/blog-post.html

Както съм написала и в поста ми, пожелавам ви от все сърце прекрасна, забавна и усмихната година, с мноооого любов и приключения!  Grinning

# 355
  • София
Красоти и красоти, добре, че ги гледам повечето във фейсбук, че не съм влизала тук от много време.  Heart Eyes

И аз да покажа един разделител за книги:

# 356
dashick, аз по-нагоре писах да ти благодаря, че участва в изненадата, но може би не си забелязала  Wink Разделителят е супер - радвам се, че е при мен, прави четенето още по-приятно. А картичката носи чудесно зимно настроение. Мерси още веднъж!  bouquet

# 357
  • София
О, Ели, не съм видяла! За мен беше безкрайно удоволствие и мога да кажа, че разделителя е едно от любимите ми творения. Надявам се да ти бъде приятно и удобно когато четеш с него!  Heart Eyes

Сега ще издам и коледната ти картичка от Роси Wink

# 358
Момичета да попитам...
Не знам дали е било обсъждано, но не намерих.
Скоро започнах да правя мини албуми и като цяло ползвам двойно-залепящо тиксо, но не е много стабилно за подобни тежки проекти.
Вие какви лепила ползвате и от кое сте най-доволни?  newsm78

# 359
Получих като подарък машина за релеф Sizzix Texture Boutique, стартов комплект, която няма да използвам, затова предлагам за продажба. Ако някой проявява интерес, може да пише на лични. Реални снимки: http://montanabg.snimka.bg/hobby/sizzix.723515.29406071

Общи условия

Активация на акаунт