Scrapbooking & Cardmaking - 17

• 67 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
За много години - нека новата година да ви донесе много късмет, много творчески вдъхновения, невероятни моменти и незабравими изживявания Simple Smile
Втурвам се да поразгледам форумчето, че отдавна не съм се появявала да почета - убедена съм, че е пълно с невероятни красоти (дори набързо зърнах няколко вълшебни картички Simple Smile)
Ето и моята първа картичка за тази година Simple Smile
http://svetutnatochica.blogspot.com/2013/01/blog-post.html

# 361
А ето и един букет:

# 362
vili veselinova това букетче е невероятно, направо забравих, че отвън е снежно, замириса на пролет  Simple Smile

# 363
# 364
Здравейте момичета Simple Smile Искам да попитам случайно някоя да знае от къде може да се купят винтидж картички (или поне имитиращи винтиджа) които да са нови - празни. Искам някаква по-нестандартна покана за сватба да направя - картичка с написано на гърба на пишеща машина всичко за сватбата - кога, къде и т.н.Simple Smile Ако имате някаква идея - споделете Simple Smile Интересно ще ми е да чуя мнението ви.

# 365
Здравейте момичета,аз от доста време не съм се появявала тук  Grinning Днес ще ви покажа два тефтера

Hug

# 366
А аз съм подготвила уроче за оцветяването на коса:

http://vilisart.blogspot.com/2013/01/blog-post_8.html

# 367
Вили -огромно благодаря.Винаги съм се чудила,как правят тези тънки ивички в косата,аз съм с други маркери,но колкото и да пробвах не ставаха   Confusedето проблема не е бил в мене =)Мимими-к -тук момичетата почти всички правят винтидж картички,явно им е неудобно да си правят реклама-просто разгледай техните странички .

# 368
Здравейте момичета Simple Smile Искам да попитам случайно някоя да знае от къде може да се купят винтидж картички
Мими, за мен най-невероятните винтидж картички в БГ пространството прави Дани а това е блога и, можеш да го разгледаш и да се увериш сама.
Момичета, честита ви Нова Година!  Heart Eyes Дано да ви донесе много здраве, любов и време и вдъхновение за любимото хоби. А и няколко торби нови материали, те никога не са излишни  Mr. Green
Аз бях луднала покрай стотината коледни картички и почти не ми оставаше време за разглеждане на красоти, но тия дни ще наваксам. За днес изглеждах урочето на Вили и окончателно реших, че тая работа с оцветяването е за хора с висше образование и вътрешно озарение. Ще си използвам акварелните моливи да си оцветяваме картинки с детето.  newsm78
Иначе мога да ви покажа картичка с куче хъски, за рождения ден на една колежка. Понеже тя била луда на тема тези кучета и получих инструкции да е такава картичката, та се видях в чудо докато я измисля. Но днес я подарихме и мацката остана безмълвна, което оправда двете безсънни нощи.   Party

# 369
Много ми харесват картичките на момичетата тук, но май не се изразих правилно Sad исках да кажа - оригинални стари картички - какавито бабие ни са си пращали по пощата. И на тях исках да напише с пишеща машина текст.

Намерих и вчера едни безплатни темплейти в нета - те не са точно за покани, но нещо подобно.

# 370
Мими, ако ти се разхожда до Париж - покрай Сена продават точно такива, каквито търсиш... имат купища  Peace
Погледни и в etsy.

# 371
Вчерашната картинка си намери местенце:

# 372
Адди,честито магазинче! Пожелания за много вдъхновение и много клиенти обичащи красивото Hug

Вили,благодаря за урочето! Твоите картички винаги са перфектни! Аз не мога да оцветявам,но ти си най- добрата  Hug

Old Sport,като започнеш да говориш за Париж ми идва да зарежа всичко,да хвана куфара и като се пее в една популярна песен - дим да ме няма!  Hug И куфара на връщане ще е пълен с всичко де що видя айфелко  Mr. Green

kakichka,след като прочетох какво си написала за мен- настръхнах! От сърце ти благодаря за комплимента,накара ме да полетя в облаците  bouquet  bouquet

От мен една картичка за 80 годишен юбилей  Grinning

# 373
  • Бургас
Браво, момичета, много красиви неща. Аз искам да попитам нещо. Може би не е за тук въпроса, но все пак... Ако някой знае да ми препоръча програма за дигитален скрапбукинг. Благодаря.

# 374
Браво, момичета, много красиви неща. Аз искам да попитам нещо. Може би не е за тук въпроса, но все пак... Ако някой знае да ми препоръча програма за дигитален скрапбукинг. Благодаря.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623146.0
От къде си купувате скалпели? Искам да си изрежа клетка за птички, но не се получава с макетно ножче, а нямам машинка за рязане.

Общи условия

Активация на акаунт