Кафене на езиколюбителите - 6

• 19 384
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
  • n/a
ИрПуц, с летящ старт намери повода за днес. Сериозен повод!
Да ни е честит октомври!
Хубав месец, а при мен и с мноооооого празници

# 616
  • в морето до колене
Ей такова ми е настроението тази сутрин.
Две кафета и още не ми е таман  Confused

# 617
Честит ни октомври, само в случай, че през целия температурите са като днешните.  Mr. Green

На празнуващите - честито! Иначе силно недолюбвам всичко, що няма много слънце и жега, 'ма вие т'ва вече го знаете.  Mr. Green

Мячик, срам ме е да попитам, но понеже съм Russian-challenged, светни ме, моля те, що е то "мячик". Първо мислех, че е име на анимационна или комиксова героиня. Сега гледам подписа ти и ми ще да мисля, че е или "топка", или "котка", но не ми се получава много гадаенето.

# 618
  • София
Ники, има обяснение в брита мисля, че и дискусия след това Simple Smile
топчица е.

Честит ви октомври. Всъщност според мен е юли - 35 градуса? наистина ли е есен?!?!?!

И добро утро! честет понеделник.

# 619
  • в морето до колене
Nickkie, топчица е мячик (точно умалителното)
онзи ден обяснявах историята на ник-а си - ако любопитстваш, ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680312.msg23113411#msg23113411

Още повече, ти имаш пряко отношение към промяната на обръщението към мен - което е смешно, щом не си наясно със значението Grinning

# 620
Как 35?! Стига бе!

# 621
  • София

да, да... прогнозата я гледах преди малко! грррррррр към петък щяло да стане около 25

# 622
Добро утро!

Я да попитам. Гледали ли сте the Big Bang theory?
Да, много го харесвам.

И аз нямам против октомври да е 35 градуса, и ако може да задържи така докъм Коледа, пък след Нова година да се запролетява  Mr. Green

А баш.

# 623
 Close Проклето глобално затопляне!

Кво правите още тук, а не сте се преместили във Флорида?

# 624
Нека да е лятооо, само да е лятооооо....

# 625
# 626
  • Mars Hotel

И аз нямам против октомври да е 35 градуса, и ако може да задържи така докъм Коледа, пък след Нова година да се запролетява  Mr. Green

Амче тъй ами!

Флорида? Алигатори? Блата? Торнадо? Кубинци? Никога!

# 627
  • Казанлък of all places
Октомври е най-прекрасният месец. По средата му точно духам празника ( по едно познато детенце).
Днес е :
1. Междунареден ден на поетите ( Розето да черпи!)
2. Международен ден на възрастните хора newsm27 ( всички да се разбягат панически)

Вчера беше :
Международният ден на преводачите. Всички да се върнат обратно и да почнат да си разменят пълни чаши. Айде по едно кафе от мен за добро начало!

# 628
Joy Joy Joy Joy
То и аз ще го духам празника в петък, и си го обичам октомври, но да е топъл и слънчев като днес.

# 629
  • гр. София

Иначе силно недолюбвам всичко, що няма много слънце и жега, 'ма вие т'ва вече го знаете.  Mr. Green

И аз нямам против октомври да е 35 градуса, и ако може да задържи така докъм Коледа, пък след Нова година да се запролетява  Mr. Green

Намерих съпартийкиииииии!  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт