Кафене на езиколюбителите - 6

• 19 388
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Направете си тема на гущерите.

Честито на патерици, Ангиcheers Да живейм! Долу Гугъл Транслейт!  Mr. Green

# 631
  • София
добре де между минус 15 и плюс 35 има толкова по - приятни температури! не може ли понееее малко по - хладно да е?

Гарфилд кърти! и аз мисля така...

# 632
Може, Ване, но те не искат.  Twisted Evil

# 633
  • Казанлък of all places
добре де между минус 15 и плюс 35 има толкова по - приятни температури! не може ли понееее малко по - хладно да е?

Аз и на 25 кандисвам. Много жежко бре! изгарят листата без да са станали червени!

# 634
  • гр. София
Октомври е най-прекрасният месец. По средата му точно духам празника ( по едно познато детенце).
Днес е :
1. Междунареден ден на поетите ( Розето да черпи!)
2. Международен ден на възрастните хора newsm27 ( всички да се разбягат панически)

Вчера беше :
Международният ден на преводачите. Всички да се върнат обратно и да почнат да си разменят пълни чаши. Айде по едно кафе от мен за добро начало!

Ма съм и аз една зАспа!  ooooh! Не съм видяла, че докато си пиша предния пост си публикувала това.

Ми да се почерпим тогава!  Grinning

# 635

Аз и на 25 кандисвам. Много жежко бре! изгарят листата без да са станали червени!

Хлип и подсмрък.  Cry

# 636
  • гр. София
Хайде да са 27 градуса. Първи път, втори път, трети път, *чук* и продадено.

# 637
  • София
Освен това 1 октомври е световен ден на архитектите  bowuu и на музиката   bigdance2
Поздравявам ви  Hug (най-голямата ми мечта е да видя това място на живо  Heart Eyes )
и ви нося да се почерпите

# 638
  • Mars Hotel
Честит професионален празник на Атти.  bouquet И на всички музикални и музиканти. И на преводачите също. Въобще, честито на всички!
Розе, 27 градуса ме устройват също. Друго си е юрист да вземе нещата в свои ръце.

Пускам си музика да почета деня.

# 639
  • гр. София
Атти, честит професионален празник! Пожелавам ти не само да видиш това място, а и да те вземат на работа по реконструкцията му  Grinning А ако ти трябва някой с фотоапарат да документира това-онова, можеш да ми се обадиш

Светли (Сиjалице мила  Hug), разбрахме се значи за температурите. Сега остава само да се преборим със снеголюбците  Laughing

# 640
  • София
Атти, честит професионален празник! Пожелавам ти не само да видиш това място, а и да те вземат на работа по реконструкцията му  Grinning А ако ти трябва някой с фотоапарат да документира това-онова, можеш да ми се обадиш
Hug Това е най-прекрасното и невероятно пожелание, което съм получавала някога  Heart Eyes Друг е въпросът колко ще смея да пипна там изобщо. Отдавна се опитват да довършат сградата, но са натворили такива безумни шестоъгълни пето***ници, че горкият Гауди сигурно се върти като вентилатор в гроба  Tired Но за фотото ще те имам предвид  Heart Eyes

# 641
  • Mars Hotel
Сега остава само да се преборим със снеголюбците  Laughing

Не се хАби с тях. Те просто ще се разтопят.  Mr. Green

# 642
  • гр. София
Hug Това е най-прекрасното и невероятно пожелание, което съм получавала някога  Heart Eyes Друг е въпросът колко ще смея да пипна там изобщо. Отдавна се опитват да довършат сградата, но са натворили такива безумни шестоъгълни пето***ници, че горкият Гауди сигурно се върти като вентилатор в гроба  Tired

Ми ето - крайно време е наш човек да отиде и да им тресне шестоъгълните пето***ници в главите, а после да им покаже като как точно трябва да се свърши работата  Hug

Сега остава само да се преборим със снеголюбците  Laughing

Не се хАби с тях. Те просто ще се разтопят.  Mr. Green

Joy Joy Joy
Само да не станат много локви, че ще има да прескачаме...  Laughing

# 643
Искам само да споделя, че от горещото време мразя повече само тия, дето му се радват Twisted Evil Joy

# 644
  • гр. София
Хейтърка!  smile3534 smile3533

Общи условия

Активация на акаунт