Изхвърляте ли манджа в тоалетната?

• 21 216
  • 199
  •   1
Отговори
# 105
уточнихте ли коя е мърла и коя чистница, със съответните  характеристики, че да знам къде да се включа Twisted Evil

# 106
Чистница ще си само и единствено, ако си се научила точно, до грам, да преценяваш манджата и да не хвърляш. Иначе си при мърлите. Crazy

# 107
Чистница ще си само и единствено, ако си се научила точно, до грам, да преценяваш манджата и да не хвърляш. Иначе си при мърлите. Crazy

абе те , чистниците си нямат пък кошче за боклук в тоалетната тогава Twisted Evil

# 108
Е, сега вече се объркАх - аз изхвърлям манджа в кенефа и нямам кошче там.  Thinking

# 109
Е, сега вече се объркАх - аз изхвърлям манджа в кенефа и нямам кошче там.  Thinking

Ужас, направо го закъсАхме отвсякъде...

# 110
  • Fort Worth, TX

абе те , чистниците си нямат пък кошче за боклук в тоалетната тогава Twisted Evil
Аз имам кошче и да ти обясня  за какво го държа.Ако случайно ми дойдеш на гости и си неразположена да не се чудиш къде да си денеш тампона или превръзката.Аз съм ходила на гости в такива чистници и се е налагало да разнасям тампона си до кухнята или там където си държат боклука.Не е особено приятно .

# 111
Е как пък веднъж до сега не ми се е наложило да си сменям тампоните и превръзките, докато съм на гости  Crazy С преспиване ли ходите, по цял ден ли висите на хората по къщите  Thinking Чак пък такъв проблем да е подмяната, че домакините да ми предвидят кошче...

А и ако до съзнателната възраст, на която се предполага, че списващите са, не са се научили на необходимата дискретност, определено няма какво да говорим  Stop Има си начини на сгъване и опаковка на всеки хигиенен материал така, че да може и в джоба да се сложи, и в чантата, и да се изхвърли когато и където е удобно... Как пък не съм си изпляскала използваната превръзка в кошчето на хората... Или пък у дома да ми хвърлят... Ха мерси  Crossing Arms

Ама какво ли говоря, като аз и завеса в банята нямам...

# 112
Ей, мацки, объркАхте темите.
Или пък е време да ги слеем?  Thinking
Или да ги поставим в кошчето?.... 
Mr. Green

# 113
  • В Космоса
Е как пък веднъж до сега не ми се е наложило да си сменям тампоните и превръзките, докато съм на гости  Crazy С преспиване ли ходите, по цял ден ли висите на хората по къщите  Thinking Чак пък такъв проблем да е подмяната, че домакините да ми предвидят кошче...

А и ако до съзнателната възраст, на която се предполага, че списващите са, не са се научили на необходимата дискретност, определено няма какво да говорим  Stop Има си начини на сгъване и опаковка на всеки хигиенен материал така, че да може и в джоба да се сложи, и в чантата, и да се изхвърли когато и където е удобно... Как пък не съм си изпляскала използваната превръзка в кошчето на хората... Или пък у дома да ми хвърлят... Ха мерси  Crossing Arms

Ама какво ли говоря, като аз и завеса в банята нямам...

Зависи колко силен ти е кръвоизливът. На мен понякога, особено първите 2 дена ми е толкова обилно кръвотечението, че се налага през 1 час да сменям.

Цитат
Как пък не съм си изпляскала използваната превръзка в кошчето на хората... Или пък у дома да ми хвърлят...

Ами какъв е проблемът след като:

Цитат
Има си начини на сгъване и опаковка на всеки хигиенен материал

Те/ти няма да я изпльоскат/ш с използваната част нагоре, незагъната и неопакована... предполагам... Rolling Eyes

'Начи в чантата може, в коша - не. Странна работа. Thinking

# 114
Какви познати 3? Всичко се изхвърля на едно, виждала съм ги преди, виждам ги сега. Дори стъклото се мята при другите боклуци в камиона.
пп: сестра ми ходеше на разменни начала в Германия и като дойде ред да приютим германчето, първият стрес, който изживя, беше като една улична котка му изскочи почти в лицето от кофата за боклук, която седи до портата. В къщите контейнерите са по-различни - кръгли и по-ниски. Като изскача котка - може да ти се метне директно на шията.
На въпроса "но какво прави там тази котка", сестра ми отвръща, че търси храна. А то на свой ред се изненада как е възможно в кофите да има храна.

Оххх  Joy

# 115
  • Kопенхаген
BirdsFlu, а така кажи им го, че на мен в другата тема ми скочиха, щото на гости можеш да си правиш всичко в тоалетната от смяна на тампони и превръзки до големи нужди  Laughing

Акаша , според извода от дискусията първите два дена трябва да си стоиш вкъщи и да не ходиш по гости  Laughing

# 116
не.никога.ползва се само за това,за което е направена.т о а л е т н а.не за боклук.

# 117
Ей, мацки, объркАхте темите.
Или пък е време да ги слеем?  Thinking
Или да ги поставим в кошчето?....  
Mr. Green

Joy

А ако сме попаднали на случай без кошче..Коооофтиии

# 118
не.никога.ползва се само за това,за което е направена.т о а л е т н а.не за боклук.

Thinking Тоест? Боклук = отпадък.
Изпражненията са точно толкова биологичен отпадък, колкото и 500 мл вкиснал боб. Е, първите са малко по-концентрирани, заради обработката, но по същество ... каква ТОЧНО е разликата?

Моля някой да ми го обясни. Вкисналия боб вече не е храна, не и в буквалния смисъл на думата, за да има някой скрупули от тази гледна точка.

Напротив - и в чантата може, и в джоба може, и в коша може - дискретно и опаковано. Но ако няма кош, не е болка за умиране.
Поддържам тезата, че никой не е длъжен да има кош, завеса, и тоалетна хартия с аромат на тибетски маргаритки, за да посреща гости, и липсата им не го прави мърляв и лош домакин  Peace

# 119
  • В Космоса

Напротив - и в чантата може, и в джоба може, и в коша може - дискретно и опаковано. Но ако няма кош, не е болка за умиране.

Щото беше написала нещо от сорта "как пък няма да си изпльоскам превръзката в чуждия кош", та затова се зачудих.

Поддържам тезата, че никой не е длъжен да има кош ... за да посреща гости, и липсата им не го прави мърляв и лош домакин  Peace

Само мързелив... се оказа в другата тема. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт