Пазарджик - 48

• 67 121
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Пазарджик
Добро утро,

Момичета, някой скоро да е празнувал рожден ден в детски център? Знаете ли как са цените, нямам възможност да отида на място, а ми се иска да се ориентирам ценово. Набелязала съм си Патиланци в ГУМ и този който е над Примаверата, ама не му помня името.  newsm78
Благодаря!
Този над Примавера е Бонбон и ние празнувахме там.На синът ми много му хареса.Плащаш 50 лева наем на помещенията,а всичко което се консумира си го плащаш отделно.Предлагат и торти,които са много вкусни.Като отидете на място си избирате и какво ще ядят децата-сандвичи или принцеси.Не излиза много скъпо и децата останаха много доволни,но моят син е на 8г. и много му хареса.Аниматорите постоянно ги занимават.Все пак вие си решавате. Peace

# 601
Slavikon, благодаря ти!   bouquet Там сме ходили на рожден ден и наистина много ги забавляват, даже ги обличаха в костюми. Другата седмица ще отида да разпитам с подробности....

# 602
Копирам си поста от страницата на ДБМ във Фейсбук и тук, понеже става въпрос за случай в града и може да го видят и откликнат мами от града:

Ако имате детско легло и вече нямате нужда от него, може да подадете ръка и да го дарите на една многодетна мама, която чака третата си рожба и ще има нужда от него! За повече информация и контакт може да ни пишете съобщение или да се свържете с отговорника по случая - Вера - 0878995696.
Благодарим ви предварително!

# 603
  • Добрич
Здравейте, момичета от Пазарджик!

Извинявайте, че нахлувам в темата ви, но искам да ви помоля за услуга.

Можете ли да ми препоръчате във вашия град майстор на автомобили /двигател и т.н./, който да ни каже мнението си за състоянието на автомобила, който искаме да купим със съпруга ми. Естествено, ще си заплатим  услугата.

Ние сме от Добрич, а сме си харесали една кола в Пазарджик. Каним се още тази седмица /утре или най-късно в петък/ да дойдем, за да я видим. Обаче искаме преди да я купим да я погледне и майстор. Само дето нямаме познати в Пазарджик.

Много ще ми помогнете, ако ми дадете координати.  Praynig По-добре на Л.С, за да не спамим темата.

# 604
Здравейте, мами,
поредна молба към Вас: да имате познат майстор ВиК / водопроводчик /?
Искам да е препоръчан човек, с опит в областта си, а не да търся на случаен принцип по обяви.
Имахме уговорка с един, който трябваше да почне утре, но вчера отказа ненадейно, а става въпрос да се прекарат тръби по едната стая в другата, тъй като се мести водата от кухнята в хола, и да се подменят остарелите водопроводните тръби в банята.

Мерси

# 605
Копирам си поста от страницата на ДБМ във Фейсбук и тук, понеже става въпрос за случай в града и може да го видят и откликнат мами от града:

Ако имате детско легло и вече нямате нужда от него, може да подадете ръка и да го дарите на една многодетна мама, която чака третата си рожба и ще има нужда от него! За повече информация и контакт може да ни пишете съобщение или да се свържете с отговорника по случая - Вера - 0878995696.
Благодарим ви предварително!
Леглото е уредено  Party

# 606
Момичета, някой има ли връзка със Stefaniva (Ива)?

# 607
Smehulka, имм някой предвид, но понеже наскоро се сблъсках с подобен ремонт (у нашите) само да ти кажа, че самото прекарване на вода в хола (или терасата на хола) е лесно изпълнение, трудното е отпданите води къде ще ходят? ако се връщат в канализацията до банята...е по-трудно, защото всичко трябва да е под наклон, иначе ще почнат да "зивират" от сифона на мивката, другия вариант бе с некви помпи, но пък тогава се чува един шум, когато водата се "тегли" ..а трети вариант е, да се включи на вън ако има улуци. Някои апартаменти сифоните от терасите им не се се излизват през чучур в/у всичко живущи на по-долен етаж, а се включват в един улук...и майкини няма такива, но пък тя ще се монтира от 6-ия етаж, до долу и в избата вече ще се включи в общата канализация (отходна вода). Другото което е, че може да се закара лесно само студената вода (от банята в хола), а за топла вариант е едно проточено бойлерче. Тези неща трябва д с майстора д аги изкоментирате, според това какво дава възможност местото и личното ти желание де  Grinning  като се прибере половинката ще го питам за координати и ще ти пиша пак - на лични.  Peace

LaValetta , за съжаление изгубих телефона на Ива, но ще го потърся от общи познати и ще ти пиша  Peace

# 608
Много ви благодаря  Hug
Утре ще идват с големите чукове и да се почваме. Иначе два дни сваляхме старата боя от стените в хола, и днес боядисах сама  bowuu една стена, за да видя как ще изглежда.
Разбира се сме помислили за "обратната" вода, изчислили са ъгъла на наклона и под мивката ще има 10-литрово бойлерче. Такава реализация има в съседен на нас вход, ходихме да гледаме как е станало, невероятно изпълнение, и от там и аз се амбицирах Wink

# 609
mother-of-pearlS, благодаря, вече намерих  Hug.

# 610
Преди известно време пак бях във вашата тема. Незнам къде да си задам въпроса просто

Решихме какво ще купуваме- става въпрос за тази фирма http://mebelimasiv.net/ в село Дорково. Притеснява ме следното - майсторът не дава нито касова бележка, нито фактура Rolling Eyes  / а капарото няма да е малко- а и не сме го намерили на улицата, все пак/Парите ще се дадат по банков път.
Искам да попитам - има ли някой опит с тази фирма, чувал ли е нещо за нея?Отзиви?

Да не се окаже, че парите са ни отишли на вятъра- не дали ще е качествено, но да не се окаже после- а какви пари? Sad Изглежда много разбран човек, но нали знаете- на кой да вярваш вече. ooooh!

Благодаря ви предварително!!!   bouquet

# 611
 И ние имахме оферти за мебелите от няколко частници, които не ти дават никакъв документ.Да, цените им бяха супер изгодни, НО ако после нещо не е наред - как после ще си потърсиш правата? Как ще докажеш, че този майстор те е прецакал? Лично мнение - не се доверявайте и не се заблуждавайте от "приказки".
Аз бих заложила на малко по-скъпо, но от сигурна и доказала се фирма.  Hug

# 612
Благодаря ти.Силно се надявам да се включи някой който има отзив за дърводелеца Христо Мацанов и http://mebelimasiv.net/

# 613
Благодаря ти.Силно се надявам да се включи някой който има отзив за дърводелеца Христо Мацанов и http://mebelimasiv.net/

в Дорково хората са добри и то4ни не вярвам да имаш проблеми!

# 614

в Дорково хората са добри и то4ни не вярвам да имаш проблеми!
Абе това да ти кажа не ме успокоява- на една позната мъжът и той беше добър, пък... LaughingАма ти благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт