Пазарджик - 48

• 67 106
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Nil desperandum! , единственото което мога да ти препоръчам е, не да искаш касова бележка или фактура, а по-скоро вносна бележка за внесената сума, или стокова разписка, или просто бележка за капаро, договорно спразумение - всичко което не се осчетоводява (като кас.бележка и фактура), че ти свърши работа и на тебе, а и собственика, ще го удовлетворява.
Аз го разбирам, защо не иска чрез тази касова бележка или фактура, да декларира доходи..

съжалявам, че не успявам да намеря сайта на една мама, която пише тук и съпругът и прави невероятни уникални мебелеи от дърво...

# 616
# 617
Благодаря ти за включването и съвета.Ще разгледам.
Абе аз лесно мога да осъществя връзка с кмета например на селото, но пък на човечеца може да му стане криво, че го разследвам едва ли не. Защото 100% кметът ще му каже:"Абе ти знаеш ли, че ме питаха за теб дали си читав Laughing?

# 618
Днес занесох на съседка,която е приемен родител на две момичета дрешки.Едното е снабдено със зимни ботуши и зимно дълго яке, есенни обувки и няколко есенни блузки.Другото е по-пухкавко и нищо не му става

# 619
Пали, приблизително да ме ориентираш за мерки и години на по-пухкавкото дете, моля.

# 620
Някоий има ли информация за работеща частна детска градина в Пазараджик или детски център, в който могат да поемат грижи за дете по цял ден. На една близка и трябва временно решение, докато запише внука си в детска градина.

# 621
Пали ако наистина можеш да дадеш ориентировъчни размери - височина...колко пухкаво е  Heart Eyes
да проверим и ние (ДБМ) при нас какво имаме...

До колкото си спомням бяха 10 и 11 годишни, нали?

Скуби-ду , във всеки детски център предлагат целодневно гледане на деца, даже с обяд..но към кой клуб да се обърнат, зависи колко е голямо детето - по-подробна информация не мога да ти дам, защото не съм фен на тези детски заведения..

# 622
Здравейте на всички, аз пък чак сега да Видя че има тема за Пазарджик Simple Smile по добре късно, отколкото никога нали! Но написах във google  Соня Хай и ми се появихте Вие. Та да споделя тревогата си - освен известните в обществото негативни неща за нея, някой има ли по преки впечатления от работата и като детска учителка, защото моето дете в Дъга ще бъде подложено на четвърта госпожа в нейно лице. От както ходи на градина там, сега  е на 5 г - директорката смени 4 госпожи, това е огромен стрес за тези деца, всяка година нова - плачат не искат да ходят, искат си предишната госпожа. Последната година беше Темнилова- невероятен млад човек с различен подход към децата,отнасяше се с тях с нежност и уважение, всички деца я обожаваха,  и подписах декларация че детето ми е ще в подготвителна група защото мислех че ще бъде с двете си госпожи Тинчева и Темнилова. И сега изведнъж  Темнилова с прекратен договор и на нейно място Соня Хай. Просто съм потресена и съм на път да я преместя в подготвителна в училище, дали ще има места , какво ще кажете ? Но пък ще се раздели с приятелите си. Направо незнам какво да правя, вчера като й казах че ще има нова госпожа от септември и започна да плаче и да казва че няма да ходи. Пълен кошмар, и аз как да я заведа, то направо и мен ме е страх от Соня Хай, та не знам за децата.

# 623
Оф, не се умори тази жена.... Аз не я харесвам нито като човек, нито като учител. (дългогодишна бивша колежка на майка ми е, за да съм обективна не са имали пререкания, но съм наблюдавала дейността й) Много майки я харесват.

# 624
Влизам с въпрос за добра школа или учител по английски, в предишните години бяхме доволни от Дерменджийски, но в миналата нищо не научиха, то не остана време и за записване, та ако може съвети!

За майстора от Дорково разбрах, че е добър/ имам роднини там/, но пък посъветваха предварително пари да не давате.

Сещам се и друго важно- а като съм започнала да пиша... ще завърша с него, понеже не съм сигурна, че всички знаят: с промените в ППЗСПД, от 01.09 2013 въведоха изискването, за задължителна предучилищна, майките които получават детски е задължително да представят бележки, които са по образец, че децата им са записани, в детска градина или училище. /отнася се за деца родени през 2007 и 2008 г./ в социално подпомагане!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 20:06 от ogan1

# 625
Децата са за четвърти и пети клас.По-голямото е по-слабо.Другото не че е пухкаво, а по-скоро нещата които стават на Ади, ще стават и на нея..Крачето е 35 номер, килограмите около 40.

# 626
  • Пазарджик
Влизам с въпрос за добра школа или учител по английски, в предишните години бяхме доволни от Дерменджийски, но в миналата нищо не научиха, то не остана време и за записване, та ако може съвети!

Pathways чувам, че била добра школа.

# 627

Pathways чувам, че била добра школа.
Да днес ходих при тях, направиха ми много добро впечатление!

# 628

Наистина е супер неприятно да се сменят така госпожите на децата.
Ако имаш възможност - най-вече кой да гледа детето, изпрати го на предучилищна в някое от училищата до 4 клас.

# 629
Благодаря на всички, които се включиха за майстора от Дорково. Ако някой междувременно дочуе нещо, да пише.Мерси. Успех пожелавам на всички в темата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт