Пазарджик - 48

• 67 129
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
За сутринта става въпрос, иначе благодаря за предложението. Ще се радвам да чуя и още!

# 586
  • Пазарджик
Само последно - на Острова за детски рожден ден е много подходящо кафето до зоологическата градина - не му знам името.

# 587
Само последно - на Острова за детски рожден ден е много подходящо кафето до зоологическата градина - не му знам името.

Hug

# 588
  • Пазарджик
Благодаря за мненията и предложенията,момичета!
Рождения ден мина.Бяхме в БОНБОН и много им хареса на децата.Там със сигурност има климатици и не е задушно.Тортата ни беше от там и тя ни хареса.Въобще останахме всички много доволни!

# 589
Здравейте, мами.
Да попитам нещо: Някой има ли някаква информация относно новите кооперации, построени до градина "Калина Малина" и Химията, т.нар. ЛИП ВИП ХАУС ?
Имаме намерение да закупим жилище там, и търся информация за това - някой ваш познат, роднина да се е нанесъл там, или нещо да сте чули за тези жилища. Каквото и да е, ще ми е от полза, за да се ориентирам заслужава ли си или да търсим още по агенциите.

Благодаря  Hug

# 590
Здравейте момичета!
Имам един въпрос, ако някой е в час може ли да ми кажете дали ми е вярна информацията.
Казаха ми че до Била се строи първа частна детска градина, ако някой е наясно да пише кой, кога и по принцип Laughing

# 591
Здравейте, мами.
Да попитам нещо: Някой има ли някаква информация относно новите кооперации, построени до градина "Калина Малина" и Химията, т.нар. ЛИП ВИП ХАУС ?
Имаме намерение да закупим жилище там, и търся информация за това - някой ваш познат, роднина да се е нанесъл там, или нещо да сте чули за тези жилища. Каквото и да е, ще ми е от полза, за да се ориентирам заслужава ли си или да търсим още по агенциите.

Благодаря  Hug
Ще попитам, имам служител който си купи там апартамент.

# 592
г-жа Стихийно бедствие, започнала си работа? Супер. Надявам се по специалността.

# 593
О да по специалноста си работя, в случая имах предвид момчетата на Ънриъл, всичко което е мое е негово, така че не се притесняеам да наричам неговите служители, мои -_-!

# 594
 Laughing Ок, ок.

# 595
Разбрах всичко за градината, благодаря.

За апартаментите до калина-малина моите познати нямат претенции, обаче те са си ги купили на тухла и си го правили сами, така че нямат особено ясна представа за строителя.

# 596
  • Пазарджик
И в крайна сметка ще има ли частна градина?

# 597
И в крайна сметка ще има ли частна градина?
ne Cry

# 598
  • Пазарджик
Жалко. Тъкмо се обнадеждих.

# 599
Добро утро,

Момичета, някой скоро да е празнувал рожден ден в детски център? Знаете ли как са цените, нямам възможност да отида на място, а ми се иска да се ориентирам ценово. Набелязала съм си Патиланци в ГУМ и този който е над Примаверата, ама не му помня името.  newsm78
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт