Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 878
  • 606
  •   1
Отговори
# 495
Тaня67, аз съм напълно съгласна с твоето мнение и писах горепосоченото понеже напред в темата стана въпрос, че "имащите" кош го ползват за превързочни материални и шампоани..Та в този ред на мисли като дойдат гости и видят кош веднага се появяват хартии и за тях табела  Wink
И много правилно ..нека който иска да си има кош,но съседът от 5-етаж като си хвърли сутиена/динята/памперса пак ефекта е същия  Mr. Green

Защо имащите е в кавички? И мислиш, че имащите кош за опаковки от шампоани и превързочни материали лъжат?
Не ми се е случвало гостите да си хвърлят хартии, що ли така?
В къща сме и нямаме съседи от горни етажи  Mr. Green
Сигурно щот не каниш гости Mr. Green
Или са невъзпитани и хвърлят ТХ в "супника". hahaha
Или не ги допускаш до тоалетната baby_neutral
Ти кажи Wink
Надявам се разбра ,че се шегувам

# 496
Да си кажа честно никога не съм имала такива размисли и страсти около гостите и лайната им.
Не е хан у нас, но пък и гости идват от време на време. Така или иначе в кошчето в тоалетната слагам плик, като тръгвам да го изхвърлям - не преглеждам, не броя колко хартии има, не водя тефтери кой кога е идвал и какво е хвърлил вътре. Вероятно не са от серливите гостите ми, щото никога не са ми запълвали кошчето или задръствали тоалетната...та така.

# 497
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тaня67, аз съм напълно съгласна с твоето мнение и писах горепосоченото понеже напред в темата стана въпрос, че "имащите" кош го ползват за превързочни материални и шампоани..Та в този ред на мисли като дойдат гости и видят кош веднага се появяват хартии и за тях табела  Wink
И много правилно ..нека който иска да си има кош,но съседът от 5-етаж като си хвърли сутиена/динята/памперса пак ефекта е същия  Mr. Green

Защо имащите е в кавички? И мислиш, че имащите кош за опаковки от шампоани и превързочни материали лъжат?
Не ми се е случвало гостите да си хвърлят хартии, що ли така?
В къща сме и нямаме съседи от горни етажи  Mr. Green

Най-обичам някой да се опитва да ми извърта думите...  Wink
Мнения по темата доста писах и в конфликт досега не съм влязла, а това с захващането на буквата (в случая кавичките) не ми минава Twisted Evil
В кавички, го написах за да наблегна на групата и да не пиша цялото "хората имащи кошче в банята"  ...че ми се изтърква клавиатурата Wink
Хич не ме интересува дали някой лъже, щото си е негов проблем (има една тема с реални и фалшиви потребители..та там бистрят пост по пост)
А мен не ми се е случвало гостите да ми търсят кош в банята ..що ли  Mr. Green

# 498
pantera666, никой не ти е извъртал думите, просто попитах защо. И да имаш доста постове по темата, но отдавна ми направи впечатление, че са доста разпалени относно хората имащи кошче украсени със съответните емотикончета с червени очички. Успокой малко топката. А конфликт никой не търси.
И при нас като при Вилико.
Мерида, разбира се, че разбрах.  Grinning

# 499
 newsm09 чета чета...и пак нИмоЯ сЪ освестя как може да се пусне такава тема , скоро ще има и -"Използвате ли презерватива два пъти" "Миришете ли си лайното"..."Пускате ли водата след като пишкате" ама на кой ме кара да влизам да чета , всички споменавате за тази тема в другите и аз а да надникна и...и..и...
По темата категорично в коша вкъщи или на гости или в хотел или в болница....само и единствено в кафета и магазини , когато коша е супер мизерен Sick я пускам в гърнето.ама да съм си вкъщи да си тъпча гърнето с 'артия о не , ама първо че замърсява реките като се излее в тях , но и да вземе да задръсти канала Whistling
За мен една жена , която се пише за домакиня , а същевременно не си изхвърля боклука с дни , банята и в мухЪл , има купчина дрехи за пране , не си пуска водата като пикае , нИкФа домакиня не е , щом има време да стоИ по цял ден из форума представям си какво е в тях

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 00:53 от Евитa

# 500
Да си кажа честно никога не съм имала такива размисли и страсти около гостите и лайната им.
Не е хан у нас, но пък и гости идват от време на време. Така или иначе в кошчето в тоалетната слагам плик, като тръгвам да го изхвърлям - не преглеждам, не броя колко хартии има, не водя тефтери кой кога е идвал и какво е хвърлил вътре. Вероятно не са от серливите гостите ми, щото никога не са ми запълвали кошчето или задръствали тоалетната...та така.
Peace

# 501
  • Другата България
"Използвате ли презерватива два пъти"
Това по едно време май беше на дневен ред...... Joy hahaha сериозно говоря.

# 502
newsm09 чета чета...и пак нИмоЯ сЪ освестя как може да се пусне такава тема , скоро ще има и -"Използвате ли презерватива два пъти" "Миришете ли си лайното"..."Пускате ли водата след като пишкате" ама на кой ме кара да влизам да чета , всички споменавате за тази тема в другите и аз а да надникна и...и..и...
По темата категорично в коша вкъщи или на гости или в хотел или в болница....само и единствено в кафета и магазини , когато коша е супер мизерен Sick я пускам в гърнето.ама да съм си вкъщи да си тъпча гърнето с 'артия о не , ама първо че замърсява реките като се излее в тях , но и да вземе да задръсти канала Whistling
За мен една жена , която се пише за домакиня , а същевременно не си изхвърля боклука с дни , банята и в мухал , има купчина дрехи за пране , не си пуска водата като пикае , нИкФа домакиня не е , щом има време да стой по цял ден из форума представям си какво е в тях
Добре ,че има и пИрфектни домакини Wink

# 503
  • София
За мен една жена , която се пише за домакиня , а същевременно не си изхвърля боклука с дни , банята и в мухал , има купчина дрехи за пране , не си пуска водата като пикае , нИкФа домакиня не е , щом има време да стой по цял ден из форума представям си какво е в тях
Добре ,че има и пИрфектни домакини Wink
И перфектните пишат мухал и стой.Като прочета "стой", инстиктивно ми идва да си вдигна ръцете.

# 504
# 505
Някой се изс*а в темата май. Ето хартиШка да се забършЕ.

# 506
  • Другата България
Тази на от кадифе го докарва..... Party Laughing

# 507
Само не знам с този цвят хартия как се разбира че си се избърсал.  Laughing
 smile3555 щях да забравяя най - важното  Mr. Green

# 508
УбУ де не се заяждайте , не чета много какво пиша , малка правописна грешка  Mr. Green

много ми е тъпо някой да се заяжда за правописни грешки , що'т за друго явно няма какво

# 509
Те да бяха само правописните ти грешки убу, ама тя цялата ти концепция е сбъркана Simple Smile
И като си хвърлиш л.айняната хартийка в коша ,къде мислиш че отива или мислиш че я преработват в екологично чист продукт ?? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт