Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 893
  • 606
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Направо ме заболя корем от смях. Жесток анализ на видовете е направен. Детето се чудеше плача ли или се смея. Joy Joy Joy
П.С. А това за супника си е направо култово hahaha
И моята дъщеря дойде да пита защо плача. лошо ми стана от смях!  Joy Joy Joy Joy
Това с гривничките си плаче за списък - тея в цикъл с червени, бременните със сини да речем, пиещите бира с жълти и така - всеки да се знае колко пъти и по колко време..а ма ха!
По темата - някъде по-горе четях за едновремешните гланцови хартийки - то не канализация, ами не знам какво можеше да запуши това произведение на родната индустрия!
Но сега вече е друго - като отида да пазарувам тх направо се заплесвам от различните миризми, цветове и какво ли не  Wink Wink Wink

# 481
В тоалетната отдавна нямам кошче. Бях сложила едно малко, да се хвърля там картончето от свършило руло хартия . Но когато идваха гости на децата,после все намирах мръсна тоалетна хартия. И накрая го махнах. Но преди доста години действително т.хартия беше дефицитна и сме използвали кошче с капак. Защото имаше едни нарязани хартии,но бяха доста твърдички  и гланцирани и не можеха да се разлагат във водата. Но това е доста далечно време- повече от 20 години.

# 482
  • У дома... някъде
Това за супника ме разби Simple SmileПо темата да се изкажа-имаме кошче в тоалетната и там се хвърля хартията,понякога и в "супника" Joy

# 483
  • Талант на 2012,2013 г.
Темата кърти мивки... Laughing

# 484
  • София
Темата кърти мивки... Laughing
...и супници  Joy Joy Joy

# 485
Особено онази статия за л.айната Wink

# 486
На въпроса - нямам и няма да сложа.
В хотелите е нормално.
А който идва у нас и има някакви проблеми ......

# 487
В хотелите е нормално.

Да си ги завива в книжка, в чантата и дома.

# 488
  • Варна
  В кофа с люлеещ се капак, която е с плик вътре.Откакто веднъж се запуши канализацията, целият вход така решихме да процедираме.

и ние така , в контейнер 20л с педал и вътре плик , блокът ни е стар , строен е 70-те години , запушвала се е канализацията преди години , някой безумник беше изхвърлил кори от диня , та помня какво езеро от фекалии беше у нас  Sick, затова да ни е мирна главата у кошчето е по добре Mr. Green

# 489
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да споделя последния си житейски опит с кошчетата...В събота бяхме на сватба, след определено време посещавам тоалетната в ресторанта и какво да видя "мила родна картинка" ...Кошчетата вече пълни с хартийки - красота! Та явно който е свикнал да си ползва няма да бъде отучен и доста дами смятат, че кошчетата са за хартийки.И за да сложа такова вкъщи явно наистина трябва да е с табелка, че е за превързочни материали...аз поне не виждам смисъл да си го причинявам   Wink

# 490
В хотелите е нормално.

Да си ги завива в книжка, в чантата и дома.
Точно така !Проблемът си е неин !

# 491
  • София
Да споделя последния си житейски опит с кошчетата...В събота бяхме на сватба, след определено време посещавам тоалетната в ресторанта и какво да видя "мила родна картинка" ...Кошчетата вече пълни с хартийки - красота! Та явно който е свикнал да си ползва няма да бъде отучен и доста дами смятат, че кошчетата са за хартийки.

Преди време влизам в тоалетната на един голям супермаркет и улучвам чистачката да чисти тоалетната. Решава, че в мое лице ще си намери слушател и започва да нарежда как преди малко е сложила нова тоалетна хартия, а вече е свършила. Според нея е открадната, защото в кошчето няма изхвърлени хартийки. Отговорих ѝ, че хората ги изхвърлят в тоалетната, а тя отвори такива очи  Shocked. Явно не ѝ е минавала подобна мисъл.  Laughing

Наистина в много обществени тоалетни има табелки, но на тях пише да не се изхвърлят санитарни материали, имайки предвид неразградимите такива. Изключения има, но обикновено са на места сред природата или на морето, а не там, където има градска канализация.

Преди години и аз бях оставила кошче за улеснение при изхвърлянето на различни от тоалетна хартия отпадъци, но гостите като видят кошче и решават, че е за хартии. Махнах го (за указателен надпис не съм се сещала  Laughing). За мен няма по-грозна гледка от л..няни хартийки в кошче. И 80 годишната ни канализация работи като слънце.  Wink  Явно нямаме съседи, които да си изхвърлят динените кори  в тоалетната.

libra, убедена съм, че твоето решение няма да повлияе особено. И с твоите разграждащи хартийки, и без тях, ако съседът си изхвърли корите от диня или други подобни отпадъци, пак ще се запуши.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 13:18 от Тaня67

# 492
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тaня67, аз съм напълно съгласна с твоето мнение и писах горепосоченото понеже напред в темата стана въпрос, че "имащите" кош го ползват за превързочни материални и шампоани..Та в този ред на мисли като дойдат гости и видят кош веднага се появяват хартии и за тях табела  Wink
И много правилно ..нека който иска да си има кош,но съседът от 5-етаж като си хвърли сутиена/динята/памперса пак ефекта е същия  Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 13:06 от pantera666

# 493
Да споделя последния си житейски опит с кошчетата...В събота бяхме на сватба, след определено време посещавам тоалетната в ресторанта и какво да видя "мила родна картинка" ...Кошчетата вече пълни с хартийки - красота! Та явно който е свикнал да си ползва няма да бъде отучен и доста дами смятат, че кошчетата са за хартийки.

Преди време влизам в тоалетната на един голям супермаркет и улучвам чистачката да чисти тоалетната. Решава, че в мое лице ще си намери слушател и започва да нарежда как преди малко е сложила нова тоалетна хартия, а вече е свършила. Според нея е открадната, защото в кошчето няма изхвърлени хартийки. Отговорих ѝ, че хората ги изхвърлят в тоалетната, а тя отвори такива очи  Shocked. Явно не ѝ е минавала подобна мисъл.  Laughing

Наистина в много обществени тоалетни има табелки, но на тях пише да не се изхвърлят санитарни материали, имайки предвид неразградимите такива. Изключения има, но обикновено са на места сред природата или на морето, а не там, където има градска канализация.

Преди години и аз бях оставила кошче за улеснение при изхвърлянето на различни от тоалетна хартия отпадъци, но гостите като видят кошче и решават, че е за хартии. Махнах го (за указателен надпис не съм се сещала  Laughing). За мен няма по-грозна гледка от л..няни хартийки в кошче. И 80 годишната ни канализация работи като слънце.  Wink  Явно нямаме съседи, които да си изхвърлят динените кори  в тоалетната.

libra, убедена съм, че твоето решение няма да повлияе особено. И с твоите разграждащи хартийки, и без тях, ако съседът си изхвърли корите от диня или други подобни отпадъци, пак ще се запуши.

Блазя ти!Нашата сградна канализация е заустена под нивото на градския колектор, и това е в центъра на града,та имаме дежурен надпис и хартий да не се хвърлят,че става лошо. newsm45
Почти всеки месец звъним на фирма да ни отпушват машинно Sick

# 494
Тaня67, аз съм напълно съгласна с твоето мнение и писах горепосоченото понеже напред в темата стана въпрос, че "имащите" кош го ползват за превързочни материални и шампоани..Та в този ред на мисли като дойдат гости и видят кош веднага се появяват хартии и за тях табела  Wink
И много правилно ..нека който иска да си има кош,но съседът от 5-етаж като си хвърли сутиена/динята/памперса пак ефекта е същия  Mr. Green

Защо имащите е в кавички? И мислиш, че имащите кош за опаковки от шампоани и превързочни материали лъжат?
Не ми се е случвало гостите да си хвърлят хартии, що ли така?
В къща сме и нямаме съседи от горни етажи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт