Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 923
  • 606
  •   1
Отговори
# 15
  • В Космоса
В тоалетната, но имаме кош там с педал и торбичка за другите отпадъци. Нямали сме проблем със запушване, но при майка ми редовно се случваше от тоалетна хартия да се запуши тоалетната и да почне да се надига водата като натиснеш сифона. Явно си зависи от канализацията.

# 16
 Joy
Irresistibile,      bouquet
Темата цепи мрака! Crazy

И на мен ми е чудно това с кофата в кухнята, но хора всякакви...
За кошчето в кенефа - някак си не мога да си представя упражнението да си бърша дупето и да натискам педалчето. Къде стои това кошче? Или се въртиш като шугав в тоя кенеф? newsm78
Много миризлива неделя, наистина. Joy

Само да кажа, че бабата в нашия вход, която си развява и разпилява кошчето със запетайките, ползва голяма тенекия от сирене за целта. Вие тука доста изискано го давате - че пък кошче, че пък и педали, накрая и торбичка. Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 17
  • София
Недоумявам как от една нищо и никаква тоалетна хартия може да се запуши каналът.  Rolling Eyes

Веднъж при майка ми се запуши яко канализацията и се оказа, че баба Цеца от 2-ия етаж си е изтървала сутиена в кенефа, та затова.  Joy

# 18
 Joy Joy Joy
Оле, не! Ще падна!
 Joy Joy Joy

# 19
  • До морето
Недоумявам как от една нищо и никаква тоалетна хартия може да се запуши каналът.  Rolling Eyes

Веднъж при майка ми се запуши яко канализацията и се оказа, че баба Цеца от 2-ия етаж си е изтървала сутиена в кенефа, та затова.  Joy

Ами именно де, не от тоалетна хартия стават запушванията  Simple Smile В кооперацията на свекървини ми, като се наводниха мазите с л...а се оказа, че не баба Цеца, а една млада и на вид интелигентна жена си изхвърляла тампоните и превръзките в тоалетната, но това си било нейна работа и никой нямал право да й казва каквото и да било  Naughty

# 20
  • В Космоса

Ми аз си го обяснявам, че си е перманенто полузапушен и само една хартийка да пуснеш вътре и става страшно. Не знам. А, и друго. За да има табелки навсякъде в обществените тоалетни да не се хвърля хартията вътре, а в предназначените за това места, значи има защо.

Но след като в къщи нямаме такива проблеми, на мен ми е по лесно директно в тоалетната, отколкото да правя разни гимнастики да си кривя крачето  и да настъпвам педалчето. Crazy

# 21
В тоалетната си хвърлям употребяваната ТХ. Но все пак си имам кошче в банята за превръзки, тампони и празни опаковки от шампоани, гел-душ и др. и регулярно си го изхвърлям.
В кунята си имам кошче за домакински отпадъци, макар, че още по-добре би било да имах тераса, на която да го сложа. Изобщои не мога да си представя, как ще изхвърля тампон или превръзка в кошчето в кухнята. Особено пък ако случайно са ми дошли гости... да излезна от тоалетната с употребяваната превръзка и да я метна в кошчето....
Но ми се е случвало да съм на гости у някого неразположена и да искам да сменя тампон примерно и да се окаже, че няма кошче в банята и да се чудя и мая в крайна сметка в тоалетната ли да пускам или да занимавам домакинството с месечното си неразположение.

# 22
  • В Космоса

Но ми се е случвало да съм на гости у някого неразположена и да искам да сменя тампон примерно и да се окаже, че няма кошче в банята и да се чудя и мая в крайна сметка в тоалетната ли да пускам или да занимавам домакинството с месечното си неразположение.

О, да! Това редовно. Много сконфузна ситуация. Rolling Eyes

# 23

Ела в женската съблекалня и тоалетните на 2Fit (TheMall) да видиш как заради развалени тоалетни (женски) притичваме до мъжките. Доколкото разбрах тоалетните в тази част са правени допълнително и явно каналът е с извивки към основния или нещо такова...

# 24
Явно...може Confused
Един въпрос не ми дава мира - разделно ли си хвърляте използваната ТХ?

# 25
Преди 10 или 12 години когато исках категоризация за стаи под наем имаше списък къде какво.
Там задължително пишеше за баните:кошче с педал.
Никакви въртящи или без капак.

Пък мисля,че има разлика в това дали тоалетната с полза от 4 или 40,или 400 човека.

# 26
Виж, по селата, с външните тоалетни не знам как се процедира.

Там няма какво да се запуши.

Веднъж при майка ми се запуши яко канализацията и се оказа, че баба Цеца от 2-ия етаж си е изтървала сутиена в кенефа, та затова.  Joy

Как се  разбра, че е на баба Цеца? Мериха го като пантофката на Пепеляшка?

# 27
  • Бургас
Какви чудни въпроси на тоалетна тематика има в последно време  Mr. Green

В кошче.

# 28
Ако канализацията е стара е напълно възможно да се запуши от тоалетна хартия.
То пък голямо чудене как и защо.
В Германия където и да съм ходила на гости, домакините си имат кошче и там си изхвърлят хартията и др. отпадъци.
Крайно неудобно и неприятно е да си на гости, да си в цикъл и да няма кошче в банята.
А това да си хвърлиш превръзката или тампона в кошче в кухнята пък ми звучи съвсем отвратително.

# 29
  • София

Цитат
Къде стои това кошче?
У нас стои отдясно на тоалетната чиния. С люлеещ се капак е и няма нужда да се въртиш и търсиш педалче.Вътре има черен плик с връзки, като се напълни, връзва се и се хвърля.Не виждам нищо ненормално да има кофа, там се хвърлят и опаковки от сапуни и шампоани,дори като мета, там изсипвам лопатката.

Общи условия

Активация на акаунт