Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 029
  • 606
  •   1
Отговори
# 150
Ти в каквото искаш си го хвърляй, но не претендирай за голяма екологичност, че е смешно, дано разбираш. Tired
Не виждам съскащи тук, но виждам откровено забавляващи се... Joy hahaha

# 151
  • Kопенхаген
Баси, и какво ще ми дойде приятелката на гости да си сменя превръзката или тампона или да се изходи по голяма нужда и щото се бършела с мокри кърпи трябва за целта да и осигуря кош, а случайно ибрик с топла вода не иска ли.

На гости и в чужди тоалетни се пика само, а превръзки и тампони се сменят преди да се излезе от вкъщи, и се седи толкова време колкото да не прелеят.
А ако ме хване рядкото щастие, да си го стискам до нас ли?Аз лично не мога да стискам.

Тайна, ти знаеш ли какво оливане на тоалетната чиния става от разстройство особено придружено от силна флатуленция, чак до ръба  Grinning

къртиш, мадам Laughing

следващата тема от серията смрадливи сигурно ще е  - попръдвате ли пред приятелите си на гости Twisted Evil

за пред съпрузите сме си го изяснили вече Crazy

Слънце  Hug

Всъщност предлагам темата да е с работно заглавие: ,,Случвало ли ви се е да се изпуснете пред любимия/ ата?,,  Grinning

Трещи , ти пък с твоя късмет баш на гости ли ще ти дойде голямата нужда?

А относно тампона, ако не намериш кошче в близост пък няма си го подмениш. Иначе използвания къде ще го съхраниш после?

# 152
  • Варна
Мадам, абсурдни неща пишеш. Отказвам да повярвам, че наистина го мислиш.

# 153

Peace

# 154
Тези с бебета ми е чудно къде са хвърляли памперсите?
Сигурно и тях в кухнята, в кошчето под мивката?. ))))

Laughing Laughing Аз си имах отделна радиоактивна кофа.  Sick Joy за тая цел.

Сигурно и със съответния знак?. )))) а после, как я изхвърляше?  Laughing Joy

# 155
  • Mediterraneo
Егати, известно време не се зачитам в прекрасните и дълбокомислени теми тук и някак забравям колко възвишена е ССФ...!! Това кош в тоалетната било за плебеи, простете!

# 156
  • Kопенхаген

Peace

Боги, именно сега съм се изключила от към мислене, че днес денят ми дойде в повече  Grinning

# 157
Егати, известно време не се зачитам в прекрасните и дълбокомислени теми тук и някак забравям колко възвишена е ССФ...!! Това кош в тоалетната било за плебеи, простете!

Каква тоалетна, ССФ такива неща не върши.

# 158

Всъщност предлагам темата да е с работно заглавие: ,,Случвало ли ви се е да се изпуснете пред любимия/ ата?,,  Grinning

дъФкахме я тая тема, има- няма  няколко пъти, вече сме си интимни в Д/р/и С, ама за пред приятелите ми е думата на мене, ако ти се допръцка ей, така, седейки си кротко в хола на гости  Twisted Evil

.... Иначе използвания къде ще го съхраниш после?

в джоба, разбрах от тук, че е мястото за съхранение до излизане и достигане подходящ пункт за изхвърляне на  срамотията.

# 159
  • Mediterraneo

Мда, и това забравям явно... ССФ и сране  Whistling  Stop

# 160

Мда, и това забравям явно... ССФ и сране  Whistling  Stop

ССФ се изхожда - внимателно, леко, да не пръска стените на тоалетната чиния, подмива се, подсушава се, подмива и тоалетната, и не забравя да пусне водата  Twisted Evil. после ароматизира , така че , който влезе след нея да ми мисли, че е акала рози.

# 161
# 162
  • Fort Worth, TX
Цитат
А относно тампона, ако не намериш кошче в близост пък няма си го подмениш. Иначе използвания къде ще го съхраниш после?
Сега видях темата.Пускам хартията в тоалетната.Кошче имам точно заради тампони и превръзки.На мен ми се е случвало да ходя на гости и да няма кош.Съотвено търсих коша по терасата и кухнята.Неприятна история.Заради това не желая гостенките ми да изпадат в същата ситуация при нужда.

# 163
  • Другата България
Не са длъжни, но малко ще ми е терсене с напоен тампон в джоба.

Joy JoyJoyЕ, не... hahaha

# 164
Какво ли ухание се разнася от използван тампон, превръзка тикнати в чанта, или джоб....

Общи условия

Активация на акаунт