Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 324
  • 606
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък не ходя на гости у хора, които имат куче или котка, един от принципите ми, които не нарушавам.

# 226
  • София
И аз не ходя където има котки, обривам се и ми мирише.

# 227
Е, ся вече кучкарките ви изядоха! Crazy

# 228
Аз пък , дето съм най-върла в кучкарските теми, и ходя на гости и приемам кучета на гости. 

# 229
  • София
  Що да ядем, кучетата наистина надушват кога жените са в цикъл и даже може да пазят такава жена,дори да ухапят някой, ако си помислят,че този някой иска да им отнеме "разгонената женска".

# 230
и приемам кучета на гости. 

Crossing Arms Абсурд. Никакъв шанс. И веднага обяснявам защо. Масово домашните кучетата в България не са възпитани как да се държат на чуждо място, на обществени места, с чужди хора... За съжаление повечето стопани се грижат за физическото състояние на любимците си, а нехаят за поведението им. Обсъждала съм проблема с треньори на кучета, а и съм наблюдавала достатъчно поведението на домашните кучета в едва европейска страна - включително и по заведения за хранене, та знам за какво говоря.

# 231
  • Kопенхаген
 Що да ядем, кучетата наистина надушват кога жените са в цикъл и даже може да пазят такава жена,дори да ухапят някой, ако си помислят,че този някой иска да им отнеме "разгонената женска".

За хапане едва ли, но рискуваш кучето да е залепено за теб с навряна муцуна отпред ти подушвайки те постоянно  Grinning

# 232
Стана ми интересно – ако сте на гости с рокля или дреха без джоб – де ще си заврете напоения смърдящ тампон? Вероятно в пазвата, виждала съм циганките как там си държат дори парите, ок. Обаче после сядате на масата и? Вадите бижуто и го пъхате в чантата си? Хм...
Пък обяснението как трябват специални грижи и време, за да о тгледаш кошче в банята - просто няма да коментирам, то... Joy

# 233
Гледай какви глупости пишеш, viliko!
Къде някой написа, че си прибира превръзката или тампона в джоба? А и ако тампонът ти смърди, най-вероятно трябва да ходиш на лекар, не на гости.

# 234
Твоят на виолетки ли мирише? Защото като преседи кръвта, винаги замирисва.

# 235
  • Kопенхаген
Поради тази причина в тоалетна винаги се ходи с дамската чанта. За да си събираш там отпадъците в случай на липса на кошче  Grinning

# 236
Гледай какви глупости пишеш, viliko!
Къде някой написа, че си прибира превръзката или тампона в джоба? А и ако тампонът ти смърди, най-вероятно трябва да ходиш на лекар, не на гости.

Joy
Не следиш темата внимателно. Има хора – описващи как не изхвърлят тия си неща в чуждите кошчета, щот никой не бил длъжен да им ги обслужва после...
За миризмата - вярно, твоята на какво мирише - ароматизатор ли й слагаш вътре?

Поради тази причина в тоалетна винаги се ходи с дамската чанта. За да си събираш там отпадъците в случай на липса на кошче  Grinning

Да, значи кошчето може да складира само осраните хартии, но не и увитите тампони. Ясно  Peace

# 237
Оле, направо вече си мисля, че специално ходите по хората да си сменяте тампони, превръзки или да акате! Неизмити ли излизате?! Чакате да прелее и тогава отивате нагости?! Как пък по всяко време ви се досира?! Голяма драма да си сложиш консуматива, който допреди минути ти е бил на задника, в чантата и като си тръгнеш да го изхвърлиш! ooooh!
Никога, ама никога не съм изпадала в подобни ситуации. Нито пък приятелка ме питала къде да си хвърля консумативите. Нямам лайняно кошче в кенефа. Peace

# 238
  • Бургас
Хартийките хвърлям в тоалетната, разбира се. Не си представям насрана/опикана тоалетна хартия да ми седи и час дори в някакво кошче до кенефа. По тази причина ми е крайно неприятно в обществена тоалетна да пишкам - само като видя кошчето...  Sick Вярно, вкъщи няма да е препълнено, но и една хартийка не бих издържала. Добре, че се разграждат, спокойно си ги мятам в кенефа.
Нямаме кошче в тоалетната, въпреки че има място за цяла секция. Не бих сложила, тампони и превръзки хвърлям старателно опаковани в общия боклук, който изхвърляме ежедневно, дори два пъти на ден. Гости ми идват само най-близки, и то рядко, за които няма проблем да си кажат, ако са неразположени и трябва да си изхвърлят принадлежности. Или да го направят направо в общия боклук - никой не ги гледа какво хвърлят. Аз самата процедирам като Човечето - хвърлям си санитарните материали във външен кош, ако изобщо ми се наложи - рядко се е случвало, аз в най-силните дни на цикъла изобщо не излизам от къщи или само до работа и обратно. Превръзката/тампонът е така старателно опакован и сложен в пликче, че изобщо не ми е проблем да го нося в чантата до най-близкия контейнер.
Замисляла съм се точно за клошарите - ровят за остатъци от храна и т.н., а се натъкват на насрани хартийки. 

# 239
жени, отказвам се от вас  Twisted Evil

не ща да членувам в обществена група , носеща напоени кървави тампони в джобовете си, и насрани памперси в дамската си чанта Mr. Green

Аз пък не ходя на гости у хора, които имат куче или котка, един от принципите ми, които не нарушавам.

аз пък изобщо не каня никого на гости Twisted Evil

Замисляла съм се точно за клошарите - ровят за остатъци от храна и т.н., а се натъкват на насрани хартийки.  

ай, цялото мара втасала, остана и клошарите да ги мисля на какво се натъкват Crazy

Общи условия

Активация на акаунт