Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 875
  • 606
  •   1
Отговори
# 510
Не, но не мисля да уча детето си да си хвърля боклуците в гърнето или манджите както имаше една друга тема.може да съм зле с българския или да подреждам изреченията неправилна(ама вие големи учителки по БГ се извъдихте) но поне тъпата елементарна култура си я имам от мама и тати и да не хвърлям боклука където трябва.еми , да не би да си хвърляте и другия боклук през терасата , че той така и така ще се разпилее от коша Rolling Eyes

# 511
В никоя цивилизована държава не се хвърлят л.айняните хартийки в кошовете за боклук с изключение на Бг и Кипър Wink или мислиш, че ние сме най умните Mr. Green Наистина много елементарна култура  Laughing

# 512
Добре , остави на страна л*йняните хартии , ами дамските превръзки , тампони..презервативи пак ли в гърнето , тука вече не знам как да го приема , ако за хартията отметнем , че не е болка за умиране....

# 513
Ти  май не четеш Simple Smile Кой е казал че си хвърля превръзките в тоалетната ? аз поне такова нещо  не видях! Ако питаш мен , хвърлям ги старателно увити в общия боклук Wink

# 514
  • София
В никоя цивилизована държава не се хвърлят л.айняните хартийки в кошовете за боклук с изключение на Бг и Кипър Wink или мислиш, че ние сме най умните Mr. Green Наистина много елементарна култура  Laughing
От кога сме цивилизована държава?

# 515
  • в сърцата на децата <3
От кога сме цивилизована държава?
Тайна  Shocked Shocked Shocked Искаш да кажеш нещо за цивилизоваността на милата ни рОдина? Туй не мож е верно!!!  #Crazy Ама как така - ние сме най-, най-, най-.... В колко други държави може да се види смърдящ контейнер с ровещ циганин в него? И същия този бай мангал старателно къса всеки плик с боклук (включително тези с лайняните хартишки), че да провери какво има в него. Ми то една екология, то една чистота... Иде ти да припаднеш... от кеф!

Не, но не мисля да уча детето си да си хвърля боклуците в гърнето или манджите
Но разбира се, аз предлагам да се пусне тема "Къде си изхвърляте л*йната?" - не че нещо, но знае ли се - с определена консистенция и съдържание може и те да запушат тоалетната! Какво е това своеволие! Тоалетната се ползва само за "малка нужда"!!!! И след това се пуска по три пъти казанчето с вода - да сме сигурни, че всичко се е отмило!

# 516
  • София
Само не знам с този цвят хартия как се разбира че си се избърсал.  Laughing
 smile3555 щях да забравяя най - важното  Mr. Green

Това е канцеларско кошче.Ама не разбирам какво не ви харесва например в тази кофа?Или няма да се върже с интериора?

# 517
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Тайна  Shocked Shocked Shocked Искаш да кажеш нещо за цивилизоваността на милата ни рОдина? Туй не мож е верно!!!  #Crazy Ама как така - ние сме най-, най-, най-.... В колко други държави може да се види смърдящ контейнер с ровещ циганин в него? И същия този бай мангал старателно къса всеки плик с боклук (включително тези с лайняните хартишки), че да провери какво има в него. Ми то една екология, то една чистота... Иде ти да припаднеш... от кеф!

thumbsup

# 518
  • София
   Живея в Красна поляна, Факултето е до нас, по цял ден ровят из кофите, досега не съм видяла да хвърчат хартийки.

# 519
  • в сърцата на децата <3
Е, значи софийските цигани са културни  Peace

# 520
Знам, Тайне, че е канцеларско, но нарочно сложих такова, а не с капак. Смешно ми е възмущението от ползването на кошче, както и от неползването му. Въябще цялата тема ми е смешна.

# 521
Знам, Тайне, че е канцеларско, но нарочно сложих такова, а не с капак. Смешно ми е възмущението от ползването на кошче, както и от неползването му. Въябще цялата тема ми е смешна.
Peace

# 522
Troy, ти в колко цивилизовани и не толкова цивилизовани държави си била? В колко домове си ходила на гости и си видяла домакините имат ли кошче за боклук, нямат ли и къде си хвърлят хартийките?
Това е въпрос на лично предпочитания и няма абсолютно нищо общо с цивилизацията.
Или дай да започнем като в древността, да си лисваме цокалата през прозорците, така ще да е най-удобно.
Хем ще спестим от хартия, хем няма да си задръстваме канализацията...

Брей, то много изтънчен народ, много нещо...не си хвърлят хартийките в кошче, ама си хвърлят смрадливите боклуци през терасите...

# 523
Напротив, напротив – съвремието ни ни предлага доста улеснения, удобства и модернизации и по тях се съди в голяма степен за цивилизоваността
Да, време оно с вестниците – ясно, че си трябва кошче да ги изхвърляш, но днес има ТХ, която се разгражда...
То си е предпочитание дали да се храниш на масата със салфетка и прибори, дали да ползваш пералня или да переш на ръка, дали да гледаш ТВ или да се осветяваш с газова лаМБа...иначе си права, да

# 524
Не мога да си представя,че някой си хвърля ТХ в кошче,защо си го причинявате  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт