Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 891
  • 606
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
това ме разби.....тази тема не е истина просто.Очакваме следващите вълнуващи теми от този вид!!!!!
За протокола - в банята и в тоалетната за гости имаме кошче, метално, с педал и с торбичка за изхвърляне на хартия и др. отпадъци като например дамски превръзки, самобръсначки, празни опаковки от шампоани,гримове и подобни.

# 586
Доста откачена тема. За статистиката - ТХ в тоалетната.

# 587
Използвате ли самобръсначката на мъжа си, примерно, може да е много любопитно.

# 588
  • София
Аааа, преди години една колежка казваше, че обикновено си теглела една контра сутрин със самобръсначката на мъжО, ама той не знаел..докато един ден не му излезнали ситни пъпки по лицето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Но тя пак не си признала какви ги е вършила  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 589
  • У дома... някъде
Може,можееееееее.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

По темата..Водата успешно заменя тоалетната хартия,и дилемата автоматично отпада...А да..И е по-хигиенично. Peace  

Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕй тва кърти мивки:)))Отдавна не бях чела по забавна тема.
А за гостите? Мократа приплакната част нали трябва с нещо да се подсуши...?
После и хавлии да пера. Тц!  Crossing Arms     В кенефа!  smile3513

П.П. И на всеки персонална хавлийка за гъз до чехлите ли да приготвя?

Ей това кърти мивки.Отдавна не бях чела по-забавна тема  hahaha Joy hahaha Joy

# 590
В никоя цивилизована държава не се хвърлят л.айняните хартийки в кошовете за боклук с изключение на Бг и Кипър Wink или мислиш, че ние сме най умните Mr. Green Наистина много елементарна култура  Laughing

Mного си права, за жалост това е си е масово явление в Кипър, а и на всичкото отгоре местните ползват с тонове тоалетна хартия ooooh!. Може би защото нямат навсякъде канализация, а там, където отскоро  има, е направена изключително калпаво и се задръства най-редовно. Виждала съм 5 звезден хотел на шахта и идват всяка седмица да я чистят.
Та по темата-имаме кошче в банята, но хартиите хвърляме в тоалетната, остава и да ги събирам  Sick, тук боклук се изхвърля 2 пъти седмично, когато мине камиона Crossing Arms

# 591

Интересна тема би се получила.  Peace

# 592
Темата е веднъж!

Очаквам да се пусне следващата:

Вариант 1:
"Ползвате ли четка след голяма нужда, или само отмивате с водата"

Вариант 2:
"Когато ходите по малка нужда пускате ли и двете степени на водата в казанчето или псамо 1/2"

Joy

# 593
  • София
Темата е веднъж!

Вариант 1:

Вариант 2:
"Когато ходите по малка нужда пускате ли и двете степени на водата в казанчето или псамо 1/2"

Joy
И трети с казанче ли сте или с автомат? Peace

# 594
Темата е веднъж!

Вариант 1:

Вариант 2:

Joy
И трети с казанче ли сте или с автомат? Peace

Ох,заболя ме корема от смях-иначе :
1,Не ползвам,защото няма нужда-целя баш каналчето Joy
2,Винги повечко ,за да има.
3,Автомат,но и без казанче съм ползвала Mr. Green

# 595
А за справяне с миризмата..   Joy

Скрит текст:

# 596
  • В Космоса
Моля, моля, въпросът с четката бе обсъден вече. Laughing

# 597
А за справяне с миризмата..   Joy

Скрит текст:

Защо нищо не виждам? newsm78

# 598
ето ти картинката

Скрит текст:

# 599
На мен едно ми е чудно като всички имат стабилно мнение и са такива чистници как така в обществените WC е такава мизерия.Говоря за кафенета и подобни.
Особено женските.Всичко е мокро и мръсно.Не,че в мъжките е много чисто,но определено нацелват по-добре.

Иначе сме с кош-тръбите са нови,но не мога да им гласувам такова доверие на нашите строители.Не си представям и да ходя до коша в кухнята(бррр),а и през онези спитциални дни коша не се застоява.Имам познати без кош(чисти,спретнати хора),но често има запушване.Неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт