VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 628
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 740
Пфф, в момента при Венета са Пацата  Crazy, Митьо пищова, Недялко(оф бре недялко мале ле) и Коцето  Mr. Green

Комбинацията направо е смъртоносна #Crazy Особено с мьекането на НИдялко и монотонното каканижене на Пищова! Изтърпях не повече от минута и им взех гласа.

# 4 741
Но Никол проявява много повече разум от останалите в ситуацията, а май е най-малка.
да, тя каза, че като ги види че са си пийнали се оттегля и си ляга, та си помислих на какво са подложени останалите заради запоя на няколко "мъжаги"

# 4 742
Бонка добре ги настройва обаче. Wink Мели едно и също безспир, само сменя интонацията за разнообразие. Laughing

# 4 743
Защо изобщо му се връзват?  Ясно е, че ги провокира, как ще тръгне да ги бие Whistling. Мисля, че е човек който добре се владее и само ги върти.

# 4 744
И да е присъствал какво? Не мисля, че има някакво задължение да я защитава. Peace
Не е въпрос  на задължения. Но хич не си представям някое от бившите ми гаджета да остане безразлично, ако попаднем в ситуация, в която някой си позволи да се държи неприемливо с мен.
Та ми стана странно.

Така е, но не се знае в какви отношения са приключили. Струва ми се, че той въобще не я отразява. Peace

Златкее, тихо вече. Stop

# 4 745
Абе не знам дали Багата е длъжен за защити Златка или не, ако Николай й посегне, но за един мъж, независимо дали е имал или не връзка с дадена жена, е задължително да я защити ако стане нещо такова. Ако не я защити, то това го прави ...... независимо дали е 20 или 120 кила мускулна маса.

# 4 746
Златето да не се надява, че ако Николай й посегне Багата ще го спре.  Laughing Laughing Laughing
По-скоро я предизвиква тя да го удари  Wink ... и да фърка от брадъра  Mr. Green
Аз по повод изказването й : " Ако ми посегне има човек,к-о ще го спре".
Той човекът е стратег, не първосигнал кат' Златка  Mr. Green Тъпото си мисли, че 'сички са тъпи  Laughing

# 4 747
  • на пистата
Златето да не се надява, че ако Николай й посегне Багата ще го спре.  Laughing Laughing Laughing
николай никога няма да й посегне

# 4 748
Марияна Попова не ми допада,някак си го раздава много разбрана и коментира всеки с всеки.Може би греша...

# 4 749
  • sofia
Златка млъкна, Бонка продължи... ooooh!

# 4 750
Иска ми се и аз да мога така да си казвам всичко като Златка.
Далеч не й се възхищавам, но това донякъде е хубаво.
Да трупаш всичко в себе си като мен е доста по-лошо... Laughing
Защото Златка може и да пуфти и фучи когато подпали, но от личен опит знам, че на такива хора бързо им минава и не трупат лоши емоции в себе си.

# 4 751
аз мисля, че Златка много първосигнално реагира, но не знам, може да й е писнало, то човек веднъж, два, три пъти прескача и се прави на нечул, но в един момент прелива. В случая ме дразни, че Бонка непрекъснато демонстрира, че е ромка, а пък като й го кажат пищи здраво. А пък Владето много пекан излезе, Фънки също, много ме кефи Фънки. Мислех, че ще е на нож с всички, приятно изненадана съм от него

# 4 752
Златка млъкна, Бонка продължи... ooooh!
Щафета  hahaha

# 4 753
Бонка не мирясва. А някой тръгне да променя темата, а веднага е върната в руслото й. Laughing

# 4 754
Златето да не се надява, че ако Николай й посегне Багата ще го спре.  Laughing Laughing Laughing
николай никога няма да й посегне

Абсолютно. И аз така мисля, провокатор е голям. Grinning Защо Никол или Марияна не му се връзват, а Бони и Златка. Mr. Green

Естествено, че ако някой и посегне на Златка, Багата би следвало да я защити, но при словесен двубой - не мисля. Wink

Бони ми се струва, че си прави тънки сметки. Ама не ми се вярва да е победител. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт