VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 571
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 1 575
А Багата защо дума не обелва, не се впечатлява от нищо..  newsm78

Голям темерут е, не знам какво очакват от него. Mr. Green

# 1 576
  • Велико Търново
А Багата защо дума не обелва, не се впечатлява от нищо..  newsm78

Той Багата не е от най-интелигентните, отделно пък и е бил в кома и сигурно още е пошашавен. Но пък не се и прави на нещо, което не е .

# 1 577
А дали знае хИнглиш?  Laughing

# 1 578
  • Велико Търново
От всички в къщата май само Бонка не знае. Сякаш само тя не се представи на Пам.

# 1 579
  • 2860 км северно от Екватора
А дали знае хИнглиш?  Laughing
Колкото Златка най вероятно Rolling Eyes

# 1 580
Пам много ми допадна,сладка, лекинко смутена от Никито Кънчев.
Чудно ми е дали след първоначалния си шок от това къде е попаднала ще се сближи с нашите набедени секс символи. Жените имам впредвид.

# 1 581
На Just*Avva и аз съм и фен още от времето, когато само четях, без да се разписвам.  Peace

По времето на ББ4 си бяхме една агитка в темата. С Тайна също. Липсва ми.  Grinning Тайна я открих, Ава дано се разписва повече.

# 1 582
  • 2860 км северно от Екватора
От всички в къщата май само Бонка не знае. Сякаш само тя не се представи на Пам.
Да ама Бонка е печена, и все ще се разберат с езика на тялото  Mr. Green

# 1 583
  • София
Ава, какво стана с онзи форум, за бг-реалити предаванията?Не мога да го намеря.

# 1 584
  • Велико Търново
Да ама Бонка е печена, и все ще се разберат с езика на тялото  Mr. Green

"Хубав жена, гАрми!"  
Laughing

# 1 585
Памела просто се държа естествено, за какво й е да се облича като за парад. И без това сега 3 месеца ще  ги гледаме всякак...Нали 3 месеца ще са?

# 1 586
Няма го вече онзи форум. Peace

Не виповете ще са по две седмици в къщата.

# 1 587
Няма да се учудя, ако наистина са й загубили багажа... слушалките и те не работеха...

# 1 588
Ава, какво стана с онзи форум, за бг-реалити предаванията?Не мога да го намеря.
И аз. А преди месеци работеше и се смях цяла вечер, докато четях за Бацките.  Joy Joy Joy
Е няма да го забравя онова  недоразумение, което простоянно шептеше "Баце" в ушето на главния герой.  Joy

# 1 589
  • КиТ
На Just*Avva и аз съм и фен още от времето, когато само четях, без да се разписвам.  Peace

По времето на ББ4 си бяхме една агитка в темата. С Тайна също. Липсва ми.  Grinning Тайна я открих, Ава дано се разписва повече.

Тогава не и следях,аз от 3 години и нещо съм във форума,ма тука много интересно  Crazy Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт