VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 544
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 635
  • Варна/Лондон
Юлиан насмете Кольо. Laughing
И си мълчи, Колето, все пак Юлиан не е Бонка да се орепчи к'ф е мъж.

# 4 636
  • Велико Търново
Аз съжалявам, че номинираха Кукулиева. Трябваше Николай да бъде номиниран и да си излезе. Не мога да го трая грам вече.

# 4 637
Фънки е много възпитан, тактичен и съобразителен човек.

За сега и на мен ми е симпатичен, винаги съм си мислила, че е подигравчия и надменен.

# 4 638
  • Бургас
Бони няма да излезе скоро,тя им е коз-а на продуцентите.
Лесно влиза в роли/както се уверихме от първата вечер/, играе го самата невинност, каква е добра майка,ще учи ,за да даде пример на дъщеря си.
Ще излезе накрая тя фаворита,хем ще покажем пред Европата,че сме толерантни към малцинствата. Тя си знае, че нейните хора я гледат и като се стигне до гласуване с още малко сълзи и сополи и ще се вдигнат да я защитят с смс-и. Стойте,та да гледаме!

# 4 639
Къци щеше да излезе , но му го спестиха - у него има една естествена клоунада , явно подходяща за ББ ..

# 4 640
Бони няма да излезе скоро,тя им е коз-а на продуцентите.
Лесно влиза в роли/както се уверихме от първата вечер/, играе го самата невинност, каква е добра майка,ще учи ,за да даде пример на дъщеря си.
Ще излезе накрая тя фаворита,хем ще покажем пред Европата,че сме толерантни към малцинствата. Тя си знае, че нейните хора я гледат и като се стигне до гласуване с още малко сълзи и сополи и ще се вдигнат да я защитят с смс-и. Стойте,та да гледаме!

Те ще си я защитават и подкрепят със или без сълзи и сополи. Peace

# 4 641

Направо си го изяде с парцалите: ''не забравяй на коя маса си и на кого ги разправяш тез рибарски истории, пич''.
 Николайчо сви перки. Mr. Green

# 4 642
ББ винаги леко изкривява нещата ,
този случай с Багата и Златка ,
както и Николай - Бони бе изкривен - Николай каза , че не понася чалгата и простотията , те го изкараха етнически конфликт

Мда, отново манипулират ограничените, които съставляват голяма част от зрителите.

# 4 643
  • ...край Дунава

Сега си свалих епизода от Замунда. Не бъркам, нарича я клоун, тя го повтори, след което каза: Аз не правя циркаджийски номера!

Така беше, аз още в самото начало си го чух като "клоун'', и ББ веднага и субтитър удари ooooh!, случайно ако на някой му се е чуло "кон", та дааа...нали Stop

Нямаше логика да я е обидил така, много крайно щеше да е и глупаво, макар, че повечето вкарани вътре, са едни много големи глупци...Симпатизирам на Фънки и от женските на Никол Flutter

# 4 644
  • София

Направо си го изяде с парцалите: ''не забравяй на коя маса си и на кого ги разправяш тез рибарски истории, пич''.
 Николайчо сви перки. Mr. Green

Разкажете, разкажете Simple Smile

# 4 645
Аз ги слушам с едното ухо, но в общи линии Николай разправяше за някакви , които хръляли малка топка на 80 метра. Това в четвърти клас. И Юли го засече, че е физически невъзможно.
Абе мерят си ги.

Сега дават Бонка и Златка. Тоз, Златкиния, искал да му роди дете. Ама нашата мома се дърпа, щот бил женен.А на женен мъж само мръсница би родила дете. И те така. Бонка акъл и дава /сигурно от изповедалнята го взима /. Crazy

# 4 646
Не съм гледала до сега онлайн, но много ми е интересно като ги дават по Нова как Багата е все върху Юлиян....
Юлиян ми падна в очите много яко, уж мъжкар го даваше, а то на кво замяза.....

# 4 647
Бони започна много да драматизира . Сама търси конфликт с Николай. Дори когато разговаря с него интонацията на гласа и се променя, започва да си върти очите - изглежда си е повярвала, че става за актриса  Wink. Колкото до плача и, след мисията от първата вечер, не съм сигурна, че е искрен. Очевидно е, че не и представлява проблем да се разплаче.
Николай ми е противен още от Сървайвър. С Юлиян изглежда доста си паснаха, а сега се опитват да се изявяват и като ментори на Владко. Той милият, уж само от Бог се ръководеше, но май започна да изневерява на принципите си. "Старите кучета" ще му промият мозъка.
Колкото до естествеността на Златка... малко ми идва прекалена. Освен че не може да се похвали с богата обща култура, на нея и липсва и елементарно възпитание. Говори на висок тон, използва много цинични думи, постоянно прави някакви мимики и жестове, които са странни и неестествени. А винаги да казва каквото и е на устата, я прави да изглежда глупаво, а не естествено. Човек трябва да си мери приказките, да мисли преди да говори.
Крайно неприятна ми е Аксиния. До колкото знам е певица, но не мога да си спомня нито една нейна песен  Thinking . Определено е хвърлила око на Багата и ако не в къщата, но щом излезе навън едва ли ще пропусне да му се предложи Wink. Забелязвам, че постоянно се навърта в мъжките компании - или при Багата, или при Юлиян и Николай. Има много странен изтънен глас на моменти, който много ме дразни. Аз не я харесвам от преди ВБ, така че определено съм пристрастна по отношение на нея.
Мариянка се опитва да влиза в тона на всеки, но предполагам, че няма да може още дълго да продължава така. Бони май вече и каза, че е фурнаджийска лопата.
 Махленската клюкарка Патрашкова не я харесвам от време оно -нейното мнение е меродавно, а който не го споделя е лош.  ooooh!Пример е случаят с Къци и цигарите.
До сега най-симпатичен ми е Орлин. Но момчето е доста спокойно, премерено и възпитано и това го прави малко безинтересен за подобен формат. Така че не мисля,че ще спечели.
Много се зарадвах като видях Къци в къщата, не ми се иска да го гонят. Колоритен участник е, а и е интелигентен човек.
Предполагам, че в понеделник ще си тръгне Соня. Много е странна и подобно на Патрашкова не приема чуждо мнение.

# 4 648
намериха обща тема мъжете и си говорят ,
Юлиян не го харесвам определено , пак дават Бонка и Златка , малко писва  от тях ...

# 4 649
  • Варна/Лондон
Еее, смениха го!
Тъкмо взе да става интересно как великият спортист си намери опонент, който не му се връзва на глупостите дето ги плещи. Иначе Орлин и Владо със зяпнала уста го слушат.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт