VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 718
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 875
  • Велико Търново
Eй на мен ми спря излъчването, вие имате ли?!

Спряха го, да. Явно не искат да чуем за приключението на Орлин.

# 4 876
Лишават от  години от ефир позитивен човек като Къци, подиграват му се дори, а Златки,бонита,Калита ,Камелии са превзели ефира.

202uu Горчивата истина! Аз гласувах за него и не съм си променила мнението, никога не съм го смятала за изперкал или льольо, даже напротив, винаги ми е бил много интересен начина му на живот и съжалявам, че Бай Брадър не набляга на стойностни неща, а на плоски интрижки! После що сме прост народ....

# 4 877

А Багата още повече ми падна в очите с това изказване! ooooh! Егати мъжете, егати чудото, как може да говори така? Струва ми се, че и той почна да попива от Николай и Юлианчо... Thinking
С кое изказване? Че била клоун ли?

Ами да. Все пак са имали връзка, поне едното уважение да имат! Юлиан, Къци или който и да е друг да й го каже - ок, ама точно той. Не знам, това са си мои размисли и за мен не е приемливо!

Влез в подфорума на "Родители отглеждащи децата си сами" и ще видиш, че негативното отношение към бившия не е изключение, а още по-малко неприемливо. Още повече ако са се разделили със скандал.

Може, аз казвам за МЕН кое е неприемливо, а не за комшията.  Wink

# 4 878
Едва успях да ви изчета, но успях!!! newsm44 newsm44 newsm44
То почти всичко е казано, ама да си го напиша и аз- според мен сега, ако се пусне нова анкета кой ще спечели резултатите ще са напълно различни, Бони за 6 дни премина от "Осанна" до "Разпни го", мисля че доста надценява актьорските си способности! Опитва се да играе някаква роля, но не и се получава!
Багата и Златка - не знам защо са се разделили но са си лика-прилика!
Николай - опитва се да се самоизтъква на чужд гръб, не муправи чест
Къци - симпатичен е, едва ли ще излезе, но явно не е лесно да се живее с него щом получи толков амного гласове.
Соня - не успя да "се разгърне", жалко , че в понеделник ще си тръгне, имаше според мен какво още да видим от нея
и последно за Николчето - момичето получава само положителни коментари newsm10, дали пък ВБ не я гласят за победителка - млада , красива, умничка , без силикон, "не прави секс за пари", както вчера разбрахме и най - важното- кадър на Нова

# 4 879
По станция Нова в момента някакъв индивид от мъжки род се опитва да ни убеди колко умни, красиви и точни са им виповете. Това си били техни випове и не били търсели мнението на хората. А СМС-четата няма да им откажат де Laughing

Този Николай бил голяма мижитурка Sick

# 4 880
Къци все повече ме забавлява. Голям смях е с него, пък и е интелигентен, а с постоянното искане на нещо много ме разсмива Simple Smile . Пък и фотоапарати да се снима иска Mr. Green . Промених си много мнението за една седмица. Бони ми падна в очите, Николай затвърди отвращението ми. Тоталния ми фаворит е на-прекрасната усмивка в къщата - Орлин, следван от Къци и добричкия Фънки(за който също си промених мнението).

# 4 881
Според мен, друга цел имат тези очила. Peace

Не ми се вярва на мен. Просто светлината и пречи, но както и да е. Peace

Представям си я Патрашкова: Я сега, да поинтригантствам малко и хоп - тъмните очила, а сега ще бъда искрена и позитивна и ги сменя с другите...   Mr. Green
Че то едва ли ще има по-лесен начин да я разгадаеш  Laughing Според мен или има здравословен проблем (повишена чувствителност на очите) или ги носи толкова често просто от суетност - харесва си се с тях жената.
пп.  най-добрите и печени мошеници умеят  съвсем честно и искрено да гледат право в очите на събеседника   Wink та чак неудобно да ти стане  

# 4 882
и последно за Николчето - момичето получава само положителни коментари newsm10, дали пък ВБ не я гласят за победителка - млада , красива, умничка , без силикон, "не прави секс за пари", както вчера разбрахме и най - важното- кадър на Нова

Тази ми е много анонимна и безлична. Или може би я крият още newsm78

# 4 883

Тази ми е много анонимна и безлична. Или може би я крият още newsm78
Крият я, но не за дълго. Утре-другиден ще й вкарат Ласкин и ще я покажат.  Laughing

# 4 884
Гледам в момента и ФБ е гръмнал с клюки около евентуални нови 4 попълнения в близките дни. Спрягат се имената на Николета Лозанова ( която най - накрая се била договорила с продуцентите) и годеницата на Багата. Peace Ще става още по - интересно, ако това се окаже истина.

# 4 885
  • Cyprus, Пловдив
А какво е желанието на Соня?  newsm78

# 4 886
А годеницата на Багата с какво точно е ВИП?  newsm78 Простете, но наистина не съм в час кое е това момиче и дали наистина е известна? Crazy Офф, а Николета, ако влезе  hit

# 4 887
  • Велико Търново
А годеницата на Багата с какво точно е ВИП?  newsm78 Простете, но наистина не съм в час кое е това момиче и дали наистина е известна? Crazy Офф, а Николета, ако влезе  hit

Не е известна и дано и не влиза. Подозирам, че ако я вкарат, ще има скубане на перушина и женски бой, а такива сцени са ми крайно неприятни. И Николета ми е крайно неприятна, така че дано и за нея не е вярно.

# 4 888
Следя предаването, макар и само по Нова и честно казано все още нямам изявен фаворит.
В началото Бони ми направи хубаво впечатление, но после наистина започна да преиграва малко и да простее. Нямам нищо против етническия й произход, макар и хич да не харесвам циганите, но ако един човек е добър и готин, това няма никакво значение.
Мариана ми допада досега, фактът че не се гримира по-скоро ме кефи, защото това показва, че няма претенции да е някаква звезда, а и се харесва такава, каквато е. Още повече ме кефи, че се самоиронизира, а и определено е поне няколко нива над повечето от съквартирантите си.
Златка е изключително първосигнална и доста простичка. По-скоро я съжалявам, отколкото харесвам.
Никол е много красива, но пък ми идва малко високомерна.
Патрашкова засега ми е симпатична, хубаво е да чуваш от време на време поне едно смислено изречение, казано ясно и без хъкане и мъкане.
Соня ми е безразлична.
Аксиния е доста странно момиче, нямам кой знае какво мнение за нея. Нито ме дразни, нито ми харесва.
От мъжете са ми симпатични Орлин и Къци. Орлин е доста готин мъж, но много ме издразни в началото като влезе как се закани на кучето. Иначе той би ми бил фаворит. Къци пък е сладур.
Фънки никога не ми е допадал, в къщата се държи по-различно, но продължавам да не го харесвам.
Николай и Юлиан са ми един дол дренки - изобщо не знаех дори кои са. Доста дразнят и са ми противни и двамата.
Багата ми е скучен и простоват.
Влади и майка му също са ми доста странни и според мен хич не са в час.
Памела ми се стори много сладка и симпатична.
В понеделник се надявам да си тръгне Соня.

# 4 889

Доколкото знам не е известна. Казва се Любина и са сгодени. Peace

Обаче малко във физиономията ми прилича на Златка, вие какво мислите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт