Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
душичка, миличка Simple Smile

# 331
Много се притеснявам за малката, твърде чувствителна е. Освен това, моята мама почина пред нея и от тогава ....

# 332
  • София
 Cry сигурно е било голям шок за нея, даже не мога да си представя....
тя в кое у-ще е? може пък наистина да се окажат съучиници накрая  Laughing

# 333
  • София
Ох малки душички.  Hug Така е има по-чуствителни деца и по-дебелокожи, но се налага да свикнат с училищния живот. Аз като малка бях много чуствителна, а майка ми е от по-оправния тип и все ми натякваше да се тикам, да се бутам - това не помага, помага най-вече да знаеш, че имаш подкрепата на мама за всичко. Вероятно като се е случила смъртта на твоята майка пред нея още повече се е уплашила, да не загуби и тя теб.

3xi, аз в 1-ви клас не можех да казвам Р и Л (Л така и не се научих  Embarassed) и затова ходех на логопед. Дъщеря ми пише с печатни букви "каиСка", вместо каишка защото така го произнася. Казва Сест, вместо Шест. Има деца, които фъфлят, други заекват, заменят звуци. Ако детето ти говори нормално - няма място за притеснение - то се чува.

# 334
  • Русе/София

3xi, аз в 1-ви клас .........
Благодаря ти.  bouquet

# 335

Малката е в 120 ОУ при Панайотова (1Б клас) Simple Smile

# 336
Друго,което ме вълнува е,че утре има по програма модул игри -какво включва това и имате ли такова нещо?Сигурно съм пропуснала на родителската обяснението....има един учебник,нещо като безопасност на движението,дали него да му сложа?
Допълнителният час по физическо (ДЧФ) е на модули, явно при вас (а и при нас) са избрали спортните игри. Всъщност си е физическо, трябва спортен екип Simple Smile
А безопасността на движението е за някои от часовете на класния ръководител, предполагам, че ще ви кажат кога да го носите.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 20:56 от Lss*

# 337
  • Варна
Моят ученик след два дни ходене на занималня каза, че му харесва там. Проблемът е, че днес си е загубил листчето с домашните и съответно аз като не знам какво е домашното не мога да го проверя какво е свършил. Според мен е пропуснал нещичко, ама ще се чуе утре.
Купоните за стола са 16лв за 5 дни.

mandorla amara, горката душица. Много е притеснително така, като е чувствително детенцето.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 21:14 от Despina

# 338
  • Русе/София

Допълнителният час по физическо (ДФЧ) е на модули, явно при вас (а и при нас) са избрали спортните игри. Всъщност си е физическо, трябва спортен екип Simple Smile
Е затова не се бях сетила... newsm78 значи приготвям спортния екип.

# 339
при нас Музиката е на Булвест, Математиката на Труд , а всички останали на Просвета

# 340
  • София

Малката е в 120 ОУ при Панайотова (1Б клас) Simple Smile

ами да Simple Smile в един клас са дечурлигата Simple Smile

# 341
В какво точно се изразяват проблемите,които се решават с посещение при логопед?
При моя има съскане проблем с "С","З","Л", едно от дечицата заеква, на откриването тръгна да казва стихче и няколко деца взеха да го имитират  Sick много грозна картинка

# 342
  • Пловдив
Дъщеря ми днес си е  изгубила телефона  ooooh! И не разбрахме, докато не ми звъннаха от охраната на у-ще  Mr. Green Като я взимах от занималня се бях натоварила с чанта за танци, книги от библиотеката, след това нейната раница, бързахме, таксита, чудо...Кое по-напред да гледам  Embarassed Изобщо изключих да проверявам за телефон. Отидохме на танците и ми звъни от нейния номер някой, вдигам - "Госпожо, телефона на детето е при охраната, елате да си го вземете"  Mr. Green Утре ще го потърся.
За домашни не ми се мисли, не си беше довършила някакви къщички и косички на момиченца  ooooh! По математика в занималнята объркала нещо и така трила с гумата, че скъсала листа в учебната тетрадка, г-жата залепила ново малко квадратче на скъсаното място  Mr. Green И едни криви черти е напраскала...вкъщи ги изтрих и ги писа пак. С моливи пишат, но за кратко, така каза госпожата. Има шестица в тетрадката по български - не са писали, а са оцветявали задачи някакви.
Децата са понякога жестоки, това по повод последния пост на J_M_M. На нашето тържество се смяха на някои от имената на съучениците си или на начина, по който ги казваха  Confused
Пожелавам на всички бърза адаптация, да си намерят най-добрите приятели и да няма никакви инциденти. Последното го пиша по повод това, че дъщеря ми каза как вчера едно дете си тръгнало от занималнята и си отишло вкъщи. Скарало се с други деца, не знам до бой стигнало ли е, след това започнали да го търсят и не го намерили. Майката го върнала в училище, подробности други не знам, но е страшно  Confused

# 343
Despina надявам се с времето тази чувствителност да отмине.

Angel_Dust светът е ужасно малък, особено София Simple Smile Какво ти е впечатлението от класната им? Четох много положителни коментари за нея. Ние сме и вторият випуск клас, който поема.

П.П. Забравих да споделя, че едно дете днес си излязло от клас и отишло да си играе на двора. Само не разбрах, как са го изпуснали от поглед. Повече от 10-15мин. го е нямало в стаята. Учителката го е намерила зад училището.

# 344
  • burgas
Днес моя младеж беше много по-спокоен от вчера  LaughingОтворил му се е страхотен апетит ,което ме радва,като знам какъв е злояд........Чак в петък като вземем раницата ще видя какво пише ,как се справя,засега само ми казва какво са правили.Да видим приятно ли ще се изненадам в края на седмицата и ли ще се хвана за главата Joy

Общи условия

Активация на акаунт