Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от посланията, споделени във форума?
Какви са някои от подготовките за първия учебен ден, които хората споделят във форума?
Какви са някои от преживяванията на децата по време на първия учебен ден, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от посланията, споделени във форума?
-
Какви са някои от подготовките за първия учебен ден, които хората споделят във форума?
-
Какви са някои от преживяванията на децата по време на първия учебен ден, споделени във форума?
-
Какви са изискванията за подготовка на учениците?
-
Какви са часовете и учебната програма за учебната година?
честно нямам още впечатления, изглежда симпатичен човек, но каква е и как ще се сработи с конкретните деца времето ще покаже, аз нищо не съм чела за нея, само разбрах, че била строга, но децата я обичали, което за мен е ок....
).
сигурно си има предпочитание 
, но се справяме за сега - опитвам се да го науча, че "първо са задълженията, после забавленията"
Даже не предполагах, че на втория ден може да има съобщение, вчера и днес гледах само какво са правили в часовете... Бегом в къщи, оставих го на батко му, а после - обратно

.
Но тя пак категорично му отказала и даже му обяснила, че не трябва така леко да си харчи парите. Та сметна, че лекция за джобните изобщо не и трябва и просто и казах, че е постъпила изключително точно и в двете ситуации и имаше награда за това