Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от посланията, споделени във форума?
Какви са някои от подготовките за първия учебен ден, които хората споделят във форума?
Какви са някои от преживяванията на децата по време на първия учебен ден, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от посланията, споделени във форума?
-
Какви са някои от подготовките за първия учебен ден, които хората споделят във форума?
-
Какви са някои от преживяванията на децата по време на първия учебен ден, споделени във форума?
-
Какви са изискванията за подготовка на учениците?
-
Какви са часовете и учебната програма за учебната година?

Дъщеря ми е попълнила почти всичко в тетрадките по БЕЛ и МАТ. Става й интересно и като почне давай страница след страница, за съвсем кратко време приключва. Много й хареса учебника по английски , защото в него има само песни и нищо за писане
Чакаме тези помагала за 1 клас да видим какво представляват. Засега няма да сме на занималня.
.
. Вчера като го взимам и му казвам да си вземе кутията и шишетата и той: "Ами, аз не знам къде е?", Аз: "Ама как не знаеш, къде я остави?", Той: "На двора." Обиколихме и двата двора на у - щето и ги няма. Проверихме и в класната стая и там нищо. Казах на госпожата и тя обеща, че ще я потърси. Казах му, че кутия няма да купуваме и, че утре ще е без. Днес сандвичите му ги сложих в плик. Те на нищо няма да приличат, но да се научи. Има и други липси - един молив, лепило, ножица (твърди, че госпожата е взела. Може наистина да е така, за да не се наранят) и пастели, а са минали само 3 дни. Ако продължава така да губи, то след 2 седмици ще трябва да купуваме на ново всичко