Съпруги, чиито мъже пътуват по море-29

• 54 143
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Момичетааа! Hug Hug Hug

ОБЛЕЧЕТЕ СВЕТЛА ДРЕХА НА ИГНАЖДЕН

ИГНАЖДЕН Е ДЕН НА ПРИЯТЕЛСТВОТО – толкова е просто да облечем светла дреха в сърцето си и да надникнем през нечия врата. Ще ни посрещнат с широко отворени обятия, защото нашата усмивка ще е премяна на този дом през цялата година.
Най-ценното днес е да се свързваме с хората без замисляне – затова бъдете спонтанни в умението си да привличате, да създавате приятелства, да общувате без сянка и умисъл. Показвайте навсякъде, че първия гост сте посрещнали вече в своето сърце – и този гост е споделеното благо на изгряващата Витлеемска звезда.
Говорете добри думи днес – колкото повече от тях раздадете, толкова по-богато ще е после и вашето сърце. Окъпано в радостта, то няма да вижда болки, беди или нещастие. Наш истински дом, за него всеки ден ще е Игнажден. И всеки ден първа там ще влиза Светлината.
Мамее,ти си нашата коледна кулинарна гордост!! newsm10
Веси,направо не зная кога ще дойде време за отриване при вас ooooh!!!!Ударете по едно зимно сънче,докато се запролети!!
Аз почвам да се приготвам да посрещам морския newsm44,днес наобяд тръгна от Сингапур за Истанбул през Доха.Утре 11.30 трябва да кацне в Истанбул и да го транспортират до Варна с частен превозвач-с шефа заедно!!Много  ми е притеснено как ще дойдат до тука с тези пътища,ама Господ да ги пази,нищо друго не мога да помогна!!Спрятам менюто и го мятам от сутринта за да не мисля излишни работи!!
Приятна и топла вечер от мен!! Wine Glass

# 511
  • Varna
Весели ти очаците, Надеваааа   pletka  kiss dancing 1dating

# 512
  • Варна
Delta Delta имаме си момченце на 8 месеца е...гледаме се по цял ден тук...никакво излизане в тоя студ,а и аз сега съм доста болна...някаква гнойна ангина на антибиотик съм,но не вярвам да мине от него...не се чувствах изобщо добре..някакъв лек някоя да знае мили дами ? а най ми е трудно таткото като е на път и аз съм самичка с малкия...все ме гони някакъв страх,особено вечер....и изпадам в паника......някоя от вас да живее в моя район на Макдрайв ?

# 513
  • Варна
Момичета ние сме затрупани CryДобре,че вчера напазарих.Сега пак сме затворници. smile3511Днес едвам излязох да нахраня кучето.Боже тоя филм вече сме го играли,вчера писах за това.
nada8 точно така живеем след Почивка или по точно над Слънчев ден.В такива тежки зимни дни съжалявам ,че замених града за къща извън него.После като нещата се успокоят забравям за неволите.С тях всички ние сме свикнали,когато сме сами.Честото весели очи
mamaRпоздравления за прекрасните неща,които си сътворила
dior.84 преди живеехме във вашия район.Знам какво е да си с малко бебе и без мъж.Ако с нещо мога да ти помогна ,то съм насреща
Спокойна нощ дами

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 21:21 от Nushlem

# 514
  • Varna
Диорец,
Пратих ти на Лични един илач. Пращала съм го преди години тука на момичетата в темата.
Кофти е да си сама с бебенце ...позната история..... Живеех с бебето навремето в една къща тука на самият център. Прозореца беше на една ръка разстояние от вратата на главния вход. Имаше на тавана и разни мъже и момчета -квартиранти. Вечер се прибираха пияни и все забравили ключовете си, или не могат да улучат бравата...И почваха да ми чукат по прозореца. Аз да не съм им ключар бе.  #Cussing outМного се плашех в началото, страшничко си беше. Ама една вечер се развиках и казах, че в стаята има бебе и го плашат, А аз тъкмо излязла от родилното. То реве през ноща, ония пияндета викат навънка и чукат по прозореца да им отключвам. Какво съм преживяла тогава, само Господ знае.  Ама се запряха пияндетата де, но трябваше да обЯсням на всички докато разберат, че съм с бебе и да се оправят сами. Само с гостите им имах проблеми и се наложи да показвам един голям нож Laughing Сега ми е смешно, ама тогавааааа ooooh!

Аз не живея до МакДрайв, но не ми е далече. Да ти е живо и здраво юначето thumbsup И никакво излизане навънка.

Навремето колеги на мъжът ми все го омайваха да си построим къща някъде извън Варна или на село.  То едно, че нямахме такава възможност, а от друга страна аз все си мислех, точно за такива зимни перипетии, че ме чакат. А и за това когато детенце тръгне на училище как в такова зимно време ще се пътува и ще се шофира.....Та така де.

# 515
  • Varna
              гЮтмЬОрнииинг   newsm47

Гледам, аз съм писала вчера пУследна, сЯ пА първа шЪ откривам дИня Laughing

Чай и каВе, молиииим Simple Smile

# 516
  • Варна
ДЕлта Делта благодаря за илача,който си ми пратила...ще го пробвам задължително....ние сега сме с татито от скоро...той се върна и ми е спокойно,но няма ли го е страшно направо,особено с малко бебе на ръце....бях изпаднала в състояние докато го нямаше че няма да мога да се оправя,все ми ставаше лошо от мисли.....сега да не ви занимавам само с мен,а да ви кажа на всички тук Добро утро ! Много усмивки ви пожелавам днес и хубаво настроение въпреки студеното време ! http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%BD%D1% … p;tx=50&ty=85

# 517
  • В море от любов
Добро утро момичета!
Къде го края на света? Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 518
  • Varna
Иве,
Той при нас тоя край няма да дОдИ кака, тоя край на свИтЪ Wink шЪ гУ посрещнем с музика и ДанСи Laughing

Диорче,
Щом ние сме се справили и ти можеш thumbsup Казвай си тука мъката и проблемите, пък може с някой съвет да помогнем. Нали затова сме тука.  Звънкай като имаш зор, все ще измислим нещо thumbsup

# 519
  • Варна
Добро утро,мерси за кафето и чайчето ще опитам,знам че Делтито прави много вкусни чайчета.Наде весели очи. Приятен и топъл ден на всички.

# 520
Добро петъчно утро Русалки!

Слагам ви домашно  приготвена баничка, че в това време освен да се въртя около печката  Laughing  времето не минава, пък и да почерпя за края на стария свят и началото на новия  Laughing  Да ви е сладко!
Все пак предсоят хубави дни, да им се насладим!  Hug  Hug  Hug

# 521
 wavey
Ето ме и мене най-после.Още сутринта,слушайки новините,реших че края на света не може да дойде във Варна.Всички пътища ,водещи към града,са затворени.И нали 3 дни не съм излизала,след сладкоправенето реших да продължавам да простея и почти цял ден чистих.Ами аз не съм оставала вкъщи толкова време.
Сега ще си направя кафенце и ще си вдигна уморените крачка пред креслото с книжчица в ръка.

Заповядайте да го споделим!

# 522
Здравейте момичета!!Благодаря ви !! newsm03 Имам още малко напъни до пристигането,щото тръгнаха с кола от Истанбул,а пътя официално е затворен и.......какво ще става ???? седя в къщи и  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Делти,днес си ранобудна и ни глезиш с чайче и кафенце!!Аз чак сега сядам с нещо такова да се поглезя,че днес доста емоции имаше по потеглянето на морския от летището!!
 Nushlem,ние май ще излезем комшийки!!Аз съм на 13-та улица в Евксиноград,а доколкото се ориентирам си около сп.Марек!!Ще си спрятаме комшийски срещи,а като се оправи времето ще направим пак сбирка в турския до свободния у-тет-демек в нашата махала!!Ако имаш нужда от помощ обаждай се веднага-на местна почва се реагира по лесно!!
dior.84 ,надявам се да  мога да ти помогна!Обади се ,ако искаш на личния да говорим по-подробно!!
Веси,таман съм размятала тенджерите и тавите за домашните български ястия,че морския с тая африканска храна сигурно му се присънват като твоята баничка!!Мнооого вкусно изглежда,чак ми замириса!! cook
А за тези,които се интересуват за края на света ви пускам един подходящ материал:http://imadrugpat.org/books/book144k.pdfИма в нета много инфо за квантовия преход!Днес всъщност е календарната дата на прехода,но той върви много отдавна и ще продължава поне още 20-тина години!!Има интересни видео беседи пак на Изворски в нета!!
А сега ви почерпвам с една вкусотийка към кафенцето на мамето!!!!

# 523
  • Varna
 Оф, прибраФ сЪ пУ живУ, пУ здравУ от банката....ни сЪ лЪзнаФ ни вИднъж Laughing
ДядУ КолИдата...демек Морския пратил финикийскитИ знаци и аз ги метнаФ по предназначение...подаръци за всички Ут сърце Laughing

Наде, Надееееййй
кЪФ тоя убиЙствИн сладкиш деТ си го изпляскала тука бе жИнааа Wink Ох, как ми се приядеееее....ама имам самУ Ина....ФаФла Хипер....шЪ ям нея newsm45
На финалната права си душата....По живо, по здраво да се приберат момчетата, да нямат никакви проблеми по пътищата babydust7

Мамич,
Ти си отворила напраУ сладкарски цех у вас....Респект!!! Оз отивам да сЪ срамувам в ъгъла. Embarassed...щотУ мЪ мързи да праЯ коледни сладки....Един тиквеник.....стига Simple Smile

Веселче,
Това ми е любимата баницас газирана вода....и само нея си правя от както преди доста време я открих в един веСник.
Знам те аз тебе с тези  вкусни баници и мазни ляПове....мастУр си. Абе табиетлия човек си thumbsup

# 524
  • Varna
Божейй, вчера пУследна съм писала,  днеска пак захващам аз мухаббета ooooh! Joy .....кара мЪ на мухаББет тоА студ бе Laughing

Ха да вЪ пУздравя с И на песНа за слИТ края на сВитЪ.... Wink  и за ДобрЮтрУ, същУ Wink

И нещо загреваЮщУ, другарки!!! ХаДи на салепааааааа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт