ОБЛЕЧЕТЕ СВЕТЛА ДРЕХА НА ИГНАЖДЕН
ИГНАЖДЕН Е ДЕН НА ПРИЯТЕЛСТВОТО – толкова е просто да облечем светла дреха в сърцето си и да надникнем през нечия врата. Ще ни посрещнат с широко отворени обятия, защото нашата усмивка ще е премяна на този дом през цялата година.
Най-ценното днес е да се свързваме с хората без замисляне – затова бъдете спонтанни в умението си да привличате, да създавате приятелства, да общувате без сянка и умисъл. Показвайте навсякъде, че първия гост сте посрещнали вече в своето сърце – и този гост е споделеното благо на изгряващата Витлеемска звезда.
Говорете добри думи днес – колкото повече от тях раздадете, толкова по-богато ще е после и вашето сърце. Окъпано в радостта, то няма да вижда болки, беди или нещастие. Наш истински дом, за него всеки ден ще е Игнажден. И всеки ден първа там ще влиза Светлината.
Мамее,ти си нашата коледна кулинарна гордост!!

Веси,направо не зная кога ще дойде време за отриване при вас
!!!Ударете по едно зимно сънче,докато се запролети!!Аз почвам да се приготвам да посрещам морския
,днес наобяд тръгна от Сингапур за Истанбул през Доха.Утре 11.30 трябва да кацне в Истанбул и да го транспортират до Варна с частен превозвач-с шефа заедно!!Много ми е притеснено как ще дойдат до тука с тези пътища,ама Господ да ги пази,нищо друго не мога да помогна!!Спрятам менюто и го мятам от сутринта за да не мисля излишни работи!!Приятна и топла вечер от мен!!
Добре,че вчера напазарих.Сега пак сме затворници.
Днес едвам излязох да нахраня кучето.Боже тоя филм вече сме го играли,вчера писах за това.
Много се плашех в началото, страшничко си беше. Ама една вечер се развиках и казах, че в стаята има бебе и го плашат, А аз тъкмо излязла от родилното. То реве през ноща, ония пияндета викат навънка и чукат по прозореца да им отключвам. Какво съм преживяла тогава, само Господ знае. Ама се запряха пияндетата де, но трябваше да обЯсням на всички докато разберат, че съм с бебе и да се оправят сами. Само с гостите им имах проблеми и се наложи да показвам един голям нож 

шЪ гУ посрещнем с музика и ДанСи 

Имам още малко напъни до пристигането,щото тръгнаха с кола от Истанбул,а пътя официално е затворен и.......какво ще става ???? седя в къщи и

.....кара мЪ на мухаББет тоА студ бе