Съпруги, чиито мъже пътуват по море-29

• 54 141
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте в това мразовито утро! С кеф се излежавах до сега  Laughing
Делти, взимам си от кафенцето и ще мързелувам днес  Wink  Не съм купувала подаръци, но мисля да го направя в последния момент  Laughing , все пак това е българска запазена марка  Laughing
Струва ми се че хамериканците пак се опитаха да въвлекат човечеството в някакъв социален експеримент  newsm78  продавайки апокалипсис.    Видя се, че тук при нас такива номера не минават  Laughing  Да си продават продуктите на други ширини  Laughing
Наде, весели ти очички!  1dating  luvbed
Пожелавам на всички един хубав ден  Hug  при мен вече  коледно настроение е на макс  Wink

# 526
  • Варна
nada8  bouquet!!!
Благодаря ти за моралната подкрепа.Дори само това,че си го написала ме трогна от сърце.Рядко някой в днешно време предлага помощ.По-лесно е обратното.Да наистина сме комшии.Ние живеем над Слънчев ден спирка Странджа.Би било чудесно да се видим,за заведението също съм ЗА!
Днес дойде багер и почисти пътя.Утре ако сме живи здрави най-после и ние ще излезем.Радвам се ,че половинката ти е до теб .Поздрави и благодарност за думите!

# 527
  • Varna
Седнах туко що да ви нагледам.....ама вие като белите мечки...и правилно Wink

Най сетне се докопах и аз до козметичния салон, че не бях ходилаааа........ ooooh! но някой път така става. СлИТ тУвааа ходих да платя на МойтУ ВсичкУ тИлифончитУ.....обаче, нъцки. Казаха другата седмица. Иначе навънка времето е чудесно.....нИ сЪ лЪзга многУ Laughing

Диването днеска ходи да си купи подаръка...и сЯ най-дУволен на свИтЪ, и аз  щастлива заради него....Но вие си знаете, децата като са щастливи и мамитИ сЪ happy.
ОщИ по щастлива, че Бат' ми ДелтУФ сЪ Убади сутринтЪ да ми каже Guten Morgen. Хубаво е като са в ИвропЪта, лесно става и по евтино като звънят. Всяка сутрин може да ни звънкат за ДобрЮтрУ.
А преди малко се обади да каже  Adio Amore....щот хващат пътя за Англията. На 24 ,там на рейда шЪ пУсрещат дЕдо ни КолИда.

ХаДи и аз да сЪ изпруЖа на лИглотУ и да видя някой филм....заслужавам, че днеска доста работа отхвърлих.  newsm49

# 528
Добро утро, морски принцеси   bouquet

Тук духа ураганен вятър и не мога даже носа си да покажа, но пък вчера успях да си прибера милото от Спарта и сега не ми пука  Laughing
Наде, с твоя морски какво стана, докъде я докара? Надявам се, че вече всичко е ок  Praynig

А да, много съм ядосана на Бтв-то, че резнаха всичките си канали баш по празниците. Не че ще умра без тях, има достатъчно голям избор от програми, но са гадове  Crossing Arms

# 529
  • Varna
ПрЮвет-мрЮвет!

Марийче,
И на тебе - Весели ти очаците  kiss dancing 1dating
Май и вас не ви подмина кофтито време, но пък щом МиУтУ е с тебе, няма да ви е студено. newsm10
За БТВ-тУ ....кО да кажа....нИнам....то и някаква друга телевизия, и тя резнала Булсатком, а детенце
наскоро плати на Булсатком за половин година.......................

СлИт малкУ отивам да пиша на БатЮ една 40 дневна литургия, и като се прибера ще почна да подготвям това онова, за Бъдни вечер, че да не препускам утре много.

Ведър ден Русалчици  newsm49

# 530
 wavey
Минавам набързо,че моя морски едва ми отпусна малко време.Все кисне на компа и на телефона.Имат един ремонт и е доста напечено.
Марийче,Наде,весели ви очони. Heart Eyes
На всички момичета много Hug

# 531
Благодаря ви още веднъж момичета!! Hug Hug Hug Hug
Малко инфарктно беше прибирането от Истанбул,след като не искаше да тръгва шофьора,че пътя е затворен.После след разговори и инфо за пътя от къде може да мине,той тръгна!После пукаха гума,после ремонтираха по сервизи и на края в полунощ финишираха в къщи!!
Весели ти очички,Марийче!!На линия ли е морския при теб?? luvbed luvbed
Делти,ще го изровим сладкиша как се прави и ще го имаме.И на мен ми останаха очите в него!!А аз още не съм пила салеп!!Направооо голям срам!! Embarassed
Маме,споко не обръщай внимание,нали знаеш ,че е временно!По-добре да има работа,отколко да се нервят от безработие!
Веси,това е чудесно за коледното настроение!!Не спирай!!Зареждай батериите!!
Nushlem,за това сме се събрали тук!!А аз си мисля,че е по-лесно да помогнеш на човек,отколкото да му откажеш!!И си мисля,че тоя край на света е точно края на тези дето не обичат да помагат и което е още по -лошо обичат да пакостят!!Нека се оправи времето и да стане човешко за разходка и ще направим една квартална сбирка!! bowuu
Аз отивам да махам по задачки из къщи,че още не съм опаковала и подаръците!!
Лека вечер на всички!!

# 532
Добър вечер морски Принцеси!
Днес цял ден подготовка за празника, че утре ще пътувам, и денят мина неусетно.
Наде, важното е, че морския си е у дома  Peace  тъкмо на време.
На всички, макар и някои да сме без половинките си на този толкова семеен празник, пожелавам зимно и топло....красиво и спокойно настроение в тия приказни вечери! Щастие и обич да има за всички ни в изобилие! Наздраве!

# 533
Здравейте морячки Simple Smile Има ли бургаски момичета Simple Smile аз си пиша с едни страхотни мацки - морячки ама не в бг мама, а тук отскоро се регистрирах... Радост се казвам Simple Smile

# 534
  • Varna
 wavey Радост
Иначииии...нямаме Бургазлийки.

Веселче
Както винаги, много стилна картика! Благодаря  bouquet Хубаво е, човек да си има каминчица,...знам, че е хамалогия....ама хубаво си е. Аз така само на картинка ще си я гледам....Вие знаете що ние тука в блока не можем да имаме останалите ooooh! СтраОтен строеж....пък уж лЮкосозен.....люксозен, ама друг път

# 535
Радостинче, добре дошла! Бургазлийките са кът сред нас, но това не ни пречи да общуваме. Аз също не съм от Варна, но често ходя и се срещам с момичетата там.  Миличка, ако не е тайна, кое те провокира да пишеш и при нас? Надявам се и за нас, когато ни опознаеш, да кажеше, че и ние сме страхотни мацки  Laughing

# 536
Здравейте Весела и Делта Simple Smile
Ами регистрирах се отскоро в бг мама защото съм бъдеща мама Simple Smile и най-накрая съм в болничен и имам време за себе си, а вас случайно открих защото и мойто мъж пътува а вие сте хем морячки хем мами Simple Smile аз си пиша тук с бургаски мамчета да споделят опит, че чакаме първо детенце и малко не сме наясно с мъжо за болниците, за лекарите...за отглеждането...Simple Smile

# 537
Добро утро, принцеси  Hug

Радост, добре дошла  wavey

# 538
Здравейте момичета! Hug
Доизпивам кафенцето и мятам гозбите за вечерта.
Радост,добре дошла сред нас. welcomeНадявам се да ти  е много приятно уютно.
Ако нямам време довечера да се включа,на всички весело изкарване и посрещане на Коледа!

# 539
 wavey
Добро утро!
Радостинче,добре дошла при нас smile3525Букетче за теб,май newsm78 момченце чакаш.
Ние по-отдавна сме били млади мами  Joy
,но можем да бъдем полезни.
Момичета,приятно посрещане на най-светлия християнски празник.Дали са момчетата ни при нас или на път,важното е че са в сърцата и душите ни и мислите ни са при тях.
Много  Hug и   love001

Общи условия

Активация на акаунт