Съпруги, чиито мъже пътуват по море-29

• 54 139
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • Varna
Русалчици,
Влизам да ви пожелая, Мир и светлина да влязат в домът ви през тази свята нощ!С топлина, добро настроение и много любов посрещнете Коледа!

И аз като Мамича, да добавя.....Дори и да ни ги няма момчетата в момента....Важното е да сме във сърцате и в душите им!!!

На трапезата за Бъдни вечер ще кажа Наздравеза всяка една от вас, и вашите семейства Hug

Аз съм готова с магиите които сътворих още по обяд. Оставих само питката и тиквеника за последно. Той и тиквеника навит чака ли, чака да го метна във оджака Wink

# 541
Момичета  wavey newsm76
И аз успях да финиширам с вкусотийките за тази вечер!!Остана да направя питката за да е максимално топла!!
Добре дошла radystin4ety  Hug ,надявам се и в нашата темичка да ти е хубаво и да научиш полезни за теб неща от моряшкия живот!!
Тук сме на различни физически възрасти,но нали за душата няма възраст,така,чеееееее всички сме набори!! Joy newsm03 newsm10
Пожелавам ви мили момичета много спокойствие и любов през настоящите празници!  Two Hearts  loveuuu Heart Eyes luvbed Two HeartsЗа тези ,които са в морето-скорошно завръщане и Бог да ги пази и закриля в трудните им моменти!!
http://www.youtube.com/watch?v=QkzlwABGd3Y

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 00:03 от nada8

# 542
  • Варна
Весело посрещане на най-светлия празник,много щастие,любов и здраве на всички семейства.

# 543

Щастливи и Светли празници момичета !  
Скрит текст:
И аз съм Гражданин на крайните квартали на Вселената...
И аз седя в пристанищната кръчма...
И аз обичам морските сирени.
И аз почитам Бога на морето.
И в Бурята на Господа се моля:

”О, Господи, душите ни помилвай!
Делата ни, направени и ненаправени, прости!
Вземи ни в Светлината на Сърцето Си!
Сами да станем шепа светлина!”

Георги Изворски

Живи   здрави и много Любов в Новото време !!! [/color][/size]  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G_L__HWXhE4#!!   

Весели очички на ... Надето и Мария  !    luvbed  1dating

newsm51  Добре дошли на новите момичета !
               Хубав празник от сърце и на тези , които ми се сърдят   bouquet  Моля , ако съм ги обидила през 2012 за прошка  Praynig 

Моето Мило го повикаха в средата на отпуската да смени колега ,че станали фалове и пак замина . Стана ми  тъжно , ама нали често ни се случва да сме разделени по празници . Сега като мина малко време си казвам , че по добре .. "да го извикат ,защото им трябва от колкото да го свалят , заради проблеми "

Вчера незабравимият Емил щеше да навърши 72 ! Мир и Светлина за душата му !
                                         http://www.youtube.com/watch?v=BP7WGKWPZKg

smile3548    wavey       Angel^wings  valivana   Илиева   rodito   marka_74   mim_d   DELTA_DELTA   helinci   mamaR   _KIARA_   tutune   argo   reni niki   GALI-GALI   shanika   kelson    scorpita   iv4i   Danu-Ani   АНИТО   yohaved   Nataliiiiiii   Нали Мъжете Не Плачат   desy    liliqn   пасхаля   Dobitu   Julyy   Vania_84   flower84   puphi   Kruela   lunen kamyk   evita83   bambi2009   luchkata   darito_71   Лято   Anndi   Veselani   kriss_82   ♥reni-pld♥   GALIKOT   reni_bs   viktoria   мария_п   Ejika   Agira   slancice   nada8   vesselaa   Mari_60   November_giri   mimkata36   

# 544
  • Варна
Светли и красиви празници на всички!   

Да сте здрави, светли, обичани и обичащи, успяващи и много щастливи!
Нека винаги да усещате спокойствие, закрила и подкрепа!
Нека най-близките ви хора да са благословени със здраве, късмет и успехи!
Пожелавам Ви най-приказната Коледа и най-щастливата Нова година!

# 545
В тази свята нощ ,в която се е родил Спасителя и
Според Новия завет, в мига на рождеството в небето пламнала необикновена светлина, явил се ангел, който съобщил на намиращите се наблизо пастири, че на света е дошъл Спасителят: „И рече им ангелът: Не бойте се, защото ето, благовестя ви голяма радост, която ще бъде за всички човеци. Защото днес ви се роди в града Давидов Спасител, Който е Христос Господ. И ето ви белег: ще намерите Младенец повит, лежащ в ясли. И внезапно се яви с ангела многобройно войнство небесно, което хвалеше Бога и казваше: Слава във висините Богу и на земята мир, между човеците в които е Неговото благоволение!“ (Евангелие от Лука, 2:10–14)
Честито Рождество!
Дарявайте доброта и ще бъдете възнаградени,
бъдете милостиви и ще бъдете благословен!
Честито Рождество Христово и Весела Коледа !
Честито и на именяците!  Gift

# 546
  • Varna

Честита Коледа, Мацуранкиииии!!!

Честит Имен ден на именниците!!!

# 547
Весела Коледа момичета.Бьдете здрави и много обичани.Нека всички ваши мечти се сбьднат през настоящата нова година и бьдете повече време с любимите си хора.

# 548
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО,МИЛИ МОМИЧЕТА!
НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ,УСПЕХИ И КЪСМЕТ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО НАЧИНАНИЕ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ,ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ИЗПЪЛНЕНА СЪС РАДОСТ,ТОПЛИНА,УСМИВКИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ! Hug

# 549
Весела Коледа Морски Принцеси!
Който и в каквото да вярва, аз му желая да не се разминава с очакването си, а ако няма такова - просто да празнува тези топли празници с вълнението на дете сред любимите си хора, така, че да усети магията на празника, което само по себе си е чудо.  Hug   Hug   Hug

# 550
  • Варна
ЧЕСТИТА  КОЛЕДА, СКЪПИ ПРИЯТЕЛКИ

# 551
Честита Колед Морячки ! Нека има светлина в душите , обич и любов в сърцата ,топлина радост и благополучие в домовете ви . Да са живи и здрави обичните ни хора.А тези ,които не са до нас и порят вълните да прегърнем с обичта на сърцата си ! Весели празници и честито на именниците  Hug Hug Hug   love001

# 552
  • В море от любов
Весела Коледа!

# 553
  • Варна

Весела Коледа и от мен момичета ! С пожелания за усмивки и много любов ! Здраве и късмет !

# 554
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО !!
Момичета,от сърце ви пожелавам светли и пълни с любов дни!Бъдете винаги удоволетворени от това,което правите и го правете от сърце!! Hug txtloves hug

Общи условия

Активация на акаунт