СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 546
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
osmiqoblak, миличка да не са ти изтекли водите? Аз си мислех, че съм се напишкала и като отидох до тоалетната започна един теч и после продължи да тече и по коридорите на болницата Grinning Тапата ти е паднала със сигурност. Може да се е започнало... Май е най-добре да идеш до болницата.

# 451
не е ли рано още? болките са в следните часове 11.48 11.57 00.10 00.17 00.30 00.36 ..според мен това не са равни интервали,но като почнат място не мога да си намеря и нищо не помага..иначе са за по малко от минута продължителни..ама как боли   Tired

# 452
Миличка....май май бебо иска да излиза... според мен...  newsm07  Hug Ако продължат така, хващай такси и отивай в болницата с багажчето  Praynig Hug

# 453
И аз си мисля, че е време да ти пожелаем леко и бързо  Hug

# 454
Бебе вест!!!  juliya_r роди на 21.09.2012 в 14:25 със секцио бебе Явор, 4685гр., 55 см. Да и е жив и здрав!!!

# 455
  • София
Добро утро и честито на juliya_r  - голям момък да е жив и здрав и бързо възстановяване   bouquet

# 456
Честито на мама  juliya_r!   bouquet
Измъчи я този малък голям мъж, да й е жив и здрав и много да ги радва!

osmiqoblak , успех мила  Hug

Аз днес  afwitch

# 457
Дюбрютро!
Честито на мама Юлия! Браво мамо, голям момък, да ви е жив и здрав юнака   bouquet
osmiqoblak май ти е дошло времето  Все пак ако ще се почувстваш по-спокойна, бягай в боницата Hug Успех ти желая и скоро да си гушкаш бебо  Hug

Честит празник, момичета!  baloni

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 09:47 от Пипи Дългото Чорапче

# 458
Честито на Джулия!
ЛЪки,Осмияоблак стискаме палци!!!

# 459
  • Бургас
Честита рожба на мама Джулия! Да и е живо и здраво детенцето!

На вас изписаха ли ви капки Витангол?

# 460

ЛЪки,Осмияоблак стискаме палци!!!

Аз нямам никакви намерения... Само ми е неврозно нещо...

# 461
osmiqoblak стискаме палци  Hug
И при мен тази сутрин странни неща, снощи си сложих превръзка и сега сутринта ставам цялата напоена с жълта течност, обаче ми се струва, малко за води. Сега сякаш спря. Ще полудея вече, а грам контракции нямам  Confused и хич не искам система с окситоцин.

# 462
Ще полудея вече, а грам контракции нямам  Confused и хич не искам система с окситоцин.

И аз  Confused Не искам да ми предизвикват раждането, а тия дни трябва вече да звънна на док да видим какво ще правим ...

# 463
  • София
Ще полудея вече, а грам контракции нямам  Confused и хич не искам система с окситоцин.

И аз  Confused Не искам да ми предизвикват раждането, а тия дни трябва вече да звънна на док да видим какво ще правим ...
Мен май това ме чака ooooh!

# 464
Мен май това ме чака ooooh!

Не сте единствените, аз съм на същия хал  Tired Нито контракция, нито тапа...нищо. Все едно не съм в края на 9-ия  Tired Вчера доки ми каза, че шийката въобще не се е променила. Май ще предизвикваме раждането  Tired

Общи условия

Активация на акаунт