СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 563
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
не е ли рано още? болките са в следните часове 11.48 11.57 00.10 00.17 00.30 00.36 ..според мен това не са равни интервали,но като почнат място не мога да си намеря и нищо не помага..иначе са за по малко от минута продължителни..ама как боли   Tired

И при мен всичко така започна Hugуспех, мила Hug

# 466
Ще полудея вече, а грам контракции нямам  Confused и хич не искам система с окситоцин.
И аз  Confused Не искам да ми предизвикват раждането, а тия дни трябва вече да звънна на док да видим какво ще правим ...
Мен май това ме чака ooooh!

Не сте единствените, аз съм на същия хал  Tired Нито контракция, нито тапа...нищо. Все едно не съм в края на 9-ия  Tired Вчера доки ми каза, че шийката въобще не се е променила. Май ще предизвикваме раждането  Tired

Моя корем даже почна да се вдига пак нагоре smile3514
ЧЕстито на мамите  с бебенца smile3504

# 467
 Hug Успокойте се, момичета. Не, че е лесно.  Simple Smile
След малко отивам да сортирам бебешки дрешки  Heart Eyes, че да пусна една пералня.
Полеееека осъзнавам, че след 10-на дена ще си имаме бебе.  Party Heart Eyes

# 468
Привеет:).Виждам,че си говорите ,че коремите ви се вдигат-това при мен се случи съвсем накрая...буквално часове преди да почнат да текат водите....
Тео вчера изкара една бодра 12 часова смяна и сега сигурно ще спи цял ден.Ма нека;))).
Джулия-честито бебеее Heart Eyes

# 469
Момичета, имам следният въпрос-от болницата се храним с НАН1.
 Вкъщи използваме същото мляко за дохранване, защото имам много малко кърма.
 Но след хранене се започва едно напъване, става цялата червена, реве и така доста дълго време. Лекарката каза , че са започнали колики по-рано заради АМ и ни изписа капки Саб симплекс.
Първо и давах по 5 капки преди всяко хранене и един цял ден беше много добре, после явно привикна и пак същата история.
Вдигнах капките от вчера на 9 и като че ли има малко подобрение.
Но се чудя дали да не и сменим млякото. Или примерно ако взема друго мляко да ги редувам -единия ден на НАН, а на другия другото мляко?
Джулия честито бебенце, да ви е живо и здраво  bouquet

# 470
Привеет:).Виждам,че си говорите ,че коремите ви се вдигат-това при мен се случи съвсем накрая...буквално часове преди да почнат да текат водите....
Тео вчера изкара една бодра 12 часова смяна и сега сигурно ще спи цял ден.Ма нека;))).
Джулия-честито бебеее Heart Eyes
Аааа   Mr. Green  Дано си права  newsm51

# 471
 Но след хранене се започва едно напъване, става цялата червена, реве и така доста дълго време. Лекарката каза , че са започнали колики по-рано заради АМ и ни изписа капки Саб симплекс.
Първо и давах по 5 капки преди всяко хранене и един цял ден беше много добре, после явно привикна и пак същата история. Вдигнах капките от вчера на 9 и като че ли има малко подобрение.
Но се чудя дали да не и сменим млякото. Или примерно ако взема друго мляко да ги редувам -единия ден на НАН, а на другия другото мляко?
Здравей мила! Водичка даваш ли му на бебо? Наистина, коликите са от АМ, но може и запек да получи от него. Пробвай с друго мляко ако ли не давай му чайче от копър и анасон  Peace

# 472
Flowers, Lucky, Inna_78, Мария и Пипи и аз съм като вас, корема горе и си чакам. От снощи ме боли много кръста и корема, ама са поносими болки и не се засилват newsm78 а и нито тапа ми е паднала, нито води са ми изтекли newsm78. Цяла нощ се чудех какво да правя, дали ще раждам, дали не newsm78, ходих къпах се, лакирах се, спах от време на време Whistling Ох , чудя се дали това е признак че ще раждам скоро Rolling Eyes, като имам само болки които не се засилват ами са постоянни newsm78
Честита рожба на мама Джулия!   bouquet
Излизам да пия сега едно кафе и да се разходя, че да видим дали ще тръгне вече това бебе Mr. Green, като гледам osmiqoblak нещо я няма, дано скоро чуем хубава вест Praynig

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 11:36 от nub55

# 473
Първо и давах по 5 капки преди всяко хранене и един цял ден беше много добре, после явно привикна и пак същата история. Вдигнах капките от вчера на 9 и като че ли има малко подобрение.
Здравей мила! Водичка даваш ли му на бебо? Наистина, коликите са от АМ, но може и запек да получи от него. Пробвай с друго мляко ако ли не давай му чайче от копър и анасон  Peace

Давахме и чайче, но не помага. Незнам с какво мляко да пробваме и дали е добре да го сменям Tired Много се напъва докато си върши работата...

# 474
Evvaa,и ние бяхме на НАН,но днес вече е на Аптемил.Снощи се случи същото което описваш.Детето запчна да се напъва и да става много червено.Мислих,че са колики,но милото беше понаакал.Акото му беше твърдичко и зеленикаво.Бях чела,че от НАН-а се получава така.Сега да видим с това мляко как ще е.

# 475
Evvaa,и ние бяхме на НАН,но днес вече е на Аптемил.Снощи се случи същото което описваш.Детето запчна да се напъва и да става много червено.Мислих,че са колики,но милото беше понаакал.Акото му беше твърдичко и зеленикаво.Бях чела,че от НАН-а се получава така.Сега да видим с това мляко как ще е.
Данайче, на нас ни казаха че е зелено заради жълтеницата. Кара я леко и отминава.

# 476

Давахме и чайче, но не помага. Незнам с какво мляко да пробваме и дали е добре да го сменям Tired Много се напъва докато си върши работата...
Питай педиатъра, ама пробвай с HIPP Combiotic то е много хубаво и не ги запича! Hug

# 477
Milenita аз му давам по 80мл кърма на всеки 3 часа и му стига  Hug от няколко дни не давам АМ - преди ползвах също HIPP Combiotic, досега нямаме колики, запек или нещо подобно...

Даная казаха ни в болиницата, ако даваме АМ, да не сменяме вида през 1я месец, от АМ - който и да било са зелени, а от кърмата жълти  Heart Eyes

# 478
nub55 мен така ме наболява като падна тапата и два часа след нея всичко мина и край. Имам чувство, че ми става по-добре вместо да става по-зле. Ще пробвам и аз да се поразходя, дано нещо стане.
osmiqoblak и аз видях, че я няма може би скоро ще се похвали  fingerscrossed

# 479
Честито на мама  juliya_r!
На всички чакащи мами - наслаждавайте се на последните си бременни дни Grinning На мен малко ми липсва големият ми тумбак Grinning Grinning hahaha hahaha
Благодаря на всички за съветите за кърменето. Но аз наистина изпробвах много неща- говорих с консултанти на ЛЛЛ, ходих при две опитни акушерки, седях с часове в банята с душ в ръка и етърва ми ме изцездаше, дори се пробва тя с по-голяма сила да суче от мен за да се отпушат тия канали, налагах се с царевично брашно, мазах се с лекарство за крави от ветеринарната аптека, изобщо 3 дни пълен ад за мен, не искам да се сещам. Още не ми е минало, бях се подготвила за кърмене отвсякъде и бях сигурна, че ще ми е трусно, но ще се справя. Е да ама не. НЕСТАНА. Дали заради това, или ме е хванала следродилната депресия незнам, но доста си поплаквам. Нищо не ми се прави освен да стоя и гледам малкото човече.
Качвам една снимчица в албумчето.
Днес ще ни е първата разходка, а сутринта ни падна и пъпчето.

Общи условия

Активация на акаунт