СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 498
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Милена и ние с Рада имахме един път същата ситуация, усещането е ужасно, така че те разбирам прекрасно. Не е до уригване само, нашата педи каза, че не им е затворена няква клапа между хранопровода и стомахчето на бебоците. Тогава ни препоръча да повдигнем леглото от страната на главичката, може да се повдига до 45 градуса. Повече проблеми нямахме. Сега освен това съм се подготвила и с възглавничка против преобръщане.

Скайче честит рожен ден, мила! Пожелавам ти много радост и щастие при твоите трима мъже! Hug

# 676
Чакайте и аз да почерпя за вече настъпилия ми рожден ден

# 677
Честит рожден ден от мен!

И на двете ви желая здраве, радост и късмет!

sky*, чудесно е, че си доволна от раждането!

Борис вече със сигурност има колики. Аз пих някакви чайове, незнам дали помагат. Четох препоръка за залъгалка, ама ми се струва много рано още  newsm78 за момента основното ни средство е гушкане...

# 678
 ku-ku

Нещо се разсъних, а и ми пригладня.  Mr. Green
Докато хапвам , влезнах да нагледам тук. Laughing

elio, Честит Рожден Ден! И ти скоро ще си имаш бебе подарък.  Heart Eyes

# 679
Добро утро!То пък няма никой още...Аз да питам станах до вц и ми потече съвсем малко оличество нещо като бяла прозрачна течност (мн малко около 1 супена лъжица а след това няколко капки кръв после след 15 мин едно кафевичко ткова като в последен ден на мензис.Не ме боли само ми е леко твърд корема и нз това тапа ли е?Не ми се ще да ходя в  болницата по рано от колкото трябва ама тези капки кръв малко ме шашанаха и май ще се разходим  newsm78

# 680
  • Бургас
Добро утро момичета!
Sky, elio честит рожден ден! Пожелавам ви всеки ваш празник да е по-хубав и по-хубав всяка година!

# 681
Мария , прозрачната течност ( ако е съвсем като течност ) не ми се струва като тапа. Но пък знам, че има ли чиста кръв, трябва да се ходи в болница, особено ако се повтори. А кафеникавото течение си е вече като тапа. Но моята тапа падна 3 седмици преди да родя  Grinning Много е индивидуално с тея тапи. Най-добре е да се консултираш с твоя доктор, за да не ходиш напразно, гадно е така със сигурност  Hug
Скай , честит рожден ден малко със закъснение   bouquet Много здраве най-вече и дечицата ти да порастнат прекрасни мъже и много да те радват.
Елио , честит рожден ден, пожелавам ти много здраве, щастие и любов в семейството   bouquet

# 682
Добро утрооооооооо  Hug
Влизам като скороста на светлината и изчезвам да храня зверчето  Mr. Green после ще ви прочета  Hug

Нося щъркелова вест  Heart Eyes

Днес в 4:55 часа получих смс от мама unforgiven, която е родила нормално, своята принцеса Магдалена с мерки 3120гр. 49 см. в 3:20ч. за 10 минути ... 4 напъна и малко шевове  Crazy

# 683
Честито на рожденничките newsm59
Аз се разходих до болницата имам 1,5см разкритие и така -ще си чакам вкъщи Blush
Както много исках да раждам така се шашнах и много се зарадвах като ме пуснаха да си ходя,изплаших се мъъъничко Mr. Green Обаче мъжа ми каза че повече с толкоз багаж няма да се разкарва и  го разделя на  части   като взема най-важното само в началото.Та в този ред на мисли какво трябва в самото начало?С нощницата ли се ражда или с дрехите които си отишъл newsm78
Ох,много ми се спи лягам си късмет на раждащите днес аз днес ще си почивам само smile3524

Честито на unforgiven  bouquet

# 684
Добро утро!
Лъки, вчера голям майтап на прегледа  Laughing  Нейна милост е тръгнала да хваща пътя, но има още малко - влиза вече в родовия канал. Контракциите са родилни, но все още слаби, но важното е, че ги има. В сряда съм пак на преглед и в петък ако доброволно не е излязла, ще бъде изведена принудително - ще ми отлепят мехура. Най-накрая да се видя с малката принцеса  newsm44  Така че от подскоците има ефект. Днес продължавам да подскачам  Laughing Благодаря ви момичета за подкрепата  newsm51
Белчето, честито ви детенце! Да ви е живо и здраво, да е щастливо!   bouquet
Скай, добре дошла и Честит Рожден Ден  newsm59 Пожелавам ти само красиви моменти да изживяваш с любимите си хора! Как си? Как сте с бебо?
Елио, Честит рожден ден!  nbirthday Желая ти щастие и здраве!
В интерес на истината, ми се ядеше шоколадова торта  Embarassed  Laughing Ама как улучихте  Laughing
unforgiven Честито бебче!   bouquet

# 685
sky* ...  elio ЧРД милички  newsm67   вие вече получихте най-хубавият си подарък   Gift  Hug

Стаси ... не съм запозната, но щом не трябва да се сменя, недей. Но все пак говори с педито какво може да ти препоръча. Аз лично на моя мъник няколко пъти му давах Дуфалак /безвреден е за новородени/ и на същия ден имаше ефкт  Mr. Green

Пипи ... Миленка ... момента наближава милички, дерзайте още малко  Praynig Hug

Я кажете за този Колийф ... има ли ефект, че нашите колики нещо се засилиха  Tired ooooh!
И какъв витамин Д давате на малките  newsm78

И към мамите от Пловдив ... къде се намират социалните  Crazy Mr. Green

# 686
F.a.t.e. Витамин Д има Вигантол по пазарите. Аз имам от Германия хапченца Вигантолетен, дава се по половинка на ден. Не че давам де  Mr. Green То си има още слънце...

Явно този Колииф само при нас не работи, че даже не му понася на бебо  Sad

# 687
sky* ...  elio ЧРД милички  newsm67   вие вече получихте най-хубавият си подарък   Gift  Hug

Стаси ... не съм запозната, но щом не трябва да се сменя, недей. Но все пак говори с педито какво може да ти препоръча. Аз лично на моя мъник няколко пъти му давах Дуфалак /безвреден е за новородени/ и на същия ден имаше ефкт  Mr. Green

Пипи ... Миленка ... момента наближава милички, дерзайте още малко  Praynig Hug

Я кажете за този Колийф ... има ли ефект, че нашите колики нещо се засилиха  Tired ooooh!
И какъв витамин Д давате на малките  newsm78

И към мамите от Пловдив ... къде се намират социалните  Crazy Mr. Green

Фейт ние ги подадохме на гърба на Гранда има блок с книжарниница под него. Минаваш безистена до книжарницата и от другата страна са социалните.
Само не съм сигурна дали отговаря за всички райони или само за централен.
Ще ти трябва копие и оригинал на акта за раждане, удостоверение за брой деца/издава се от общината заедно с акта/, удостоверение за банкова сметка и 2 бр декларации се попълват на място.  Heart Eyes

# 688
Добро утро,момичета!
Благодаря от сърце на всички за хубавите пожелания Hug

Имам следното питане-колко дена,след като статуса ми в НОИ гласи,че парите са платени,трябва да минат,за да ги получа в сметката?

Искам само да кажа на неродилите мами(въпреки,че е казвано хиляда пъти досега) да не бързат с раждането...т.е. още 3 дена с бебе в корема на мен в момента ми се струват рай

# 689
Мамита, да ви попитам какво мислите за водата от овесени ядки??? Александра страда много от запек, всеки път е все едно ражда, няма такова напъване  Confused И аз почнах да й давам такава водичка и да й разтварям млякото със същата, но се зачетох в интернет и лоши работи прочетох. ВИе какво мислите за тази водичка????
И аз съм чувала, но още не съм давала. И при нас има големи напъни. Общо взето ходи по веднъж на ден. Един ден пропусна и облекчихме ситуацията с мушкато и малко зехтин. До един час вс беше свършила, но не е хубаво да се прави постоянно. Все още се чудя дали да не сменим млякото.... newsm78 Според педи вс са еднакви......За коликите ни казаха чайче от анасон в бледо жълта консистенция и се дава между храненията.
От вчера се спи по половин час само, през останалото време се напъва и мрънка. Няма ден, няма нощ. Tired
Честито на рожденичките и на обебелите се мами Hug

Общи условия

Активация на акаунт