СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 677
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви момичета за отговорите!
Аз си взех Ланосинох за гърдите. Надявам се, че ще има ефект.
За отоците: Това ми е голям проблем.Много ми отичат краката, а изследванията са добре. Явно си е до организъм и нищо не ми помага.  ooooh! Crossing Arms Дано като родя се нормализират нещата, защото иначе ще трябва или да ходя цяла зима по джапанки или с обувките на ММ  Joy Joy Joy
Хубав и успешен ден! И поне 5 бебета да имаме днес и ако може едното да е моето, че вече много ме хващат нервите! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 106
Авара, така като гледам ще се засечем в АГ-то  Peace Май другата седмица ще си чукнем среща на входа  Laughing  Ти на кой етаж ще си? Аз съм на 4-тия.
mozy при мен също много ми отичаха краката, сега ръцете. Хапвай повече диоритични храни, като например грозде - ще ходиш по-често до тоалетна и ще ти минат отоците. Напълно нормални са.
.... и ако може едното да е моето, че вече много ме хващат нервите! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  hahaha  hahaha  hahaha така, така, мен ме тресат вече  hahaha издържа се търпението му е майката.  Peace

# 107
пф днес май сме много малко тук  Rolling Eyes
всички тръгнаха вечеееее... #2gunfire Laughing Laughing
мен от снощи ме наболява по малко..сега това леко кървене...ама нъцки за друго Rolling Eyes
и това постоянно ослушване ме уморява ooooh!

# 108
  • При моите мъже...
Честити бебенца на новите мами! Да са им живички и здравички и да растат щастливи деца! Hug

# 109
  • Варна
Антония  аз имам в корема и яйчниците странни придърпвания , болки.. Утре ще ми махат конците и ще питам, но мисля, че е нормално, не се притеснявай Hug Мен пък ме боли жлъчката. Преди време ми откриха песъчинки и камънаци, та сега взе да се обажда  Tired

Скай, всичко ще е наред, не се притеснявай  Heart Eyes

Честито за новите бебенца Heart Eyes

# 110

mozy при мен също много ми отичаха краката, сега ръцете. Хапвай повече диоритични храни, като например грозде - ще ходиш по-често до тоалетна и ще ти минат отоците. Напълно нормални са.

hahaha  hahaha  hahaha

Официално значи да се преместя в тоалетната да живея Joy Joy Joy Може и някой на гости да поканя  Joy Joy Joy

# 111
Щъркелова вест  icanfly Щъркелова вест  icanfly Щъркелова вест  icanfly Щъркелова вест  icanfly Щъркелова вест  icanfly
Мама Толинка днес в 8:50 часа е родила своята прекрасна Дария със забелижителните мерки от  3520 гр. и 50 см. Пише, че е родила нормално ... буквално за половин час  Crazy май вече ми биха рекорда по раждане  hahaha  ... да и е жива и здрава и да я направи горда мама  Hug

# 112
Здравейте момичета, вече сме си вкъщи Hug В неделя ни изписаха, благодаря на всички за пожеланията. За сега се стараем да се храним през 3 ЧАСА, кърма нямам достатъчно по около 10 мл. На хранене и се дохранване с млякото от болницата на Нан. Но си мисля, че я запича леко, защото от време на време се мъчи и се напъва Tired

# 113
  • София
tolinka, честита принцеса:) Да е жива и здрава и всичко най-хубаво:)

# 114
Честито на мама Толинка!!!
Аз ходих на ЖК,дадоха ми документите-вече мога да отивам да раждам,но д-ра ми даде час за 26 и каза че най-вероятно ще се видим Laughing Иначе бебе е добре,2,950 кг е ,може да излиза.

# 115
Ева ... добре дошла  Hug
Тези напъни може да са от коликите ... и аз в началото си мислих, че е запек, но неееее  Whistling
Моя се свива и разпъва като го боли коремчето  Confused
Ние пием вече Биогая, чай на ХИП за стомахчето и ходим вече почти през два дена до 00  Crazy

И тези пъпчици на свивките на слабините още си стоят  Crossing Arms

Скайче ... не се предавай точно накрая ... дръж се малко остана  Praynig Hug Hug Hug

# 116
Tolinka, Dariel честити ви бебенца, да са много здрави и щастливи!
Всички мами, които чакат бързо и скорошно раждане!Малко остава!

# 117
Mishony Честита годишнина!   bouquet
edna ot nas   Честито бебе Явор!  Hug Hug Hug Да расте много здрав и послушен!
Лелееее! Честита Дария на tolinka! Чудесно е, че всичко е минало бързо и безпроблемно - оттук-нататък все така!
Честит Пламен на мама dariel!

osmiqoblak ехографа дава отклонения - няма как да измери точно!
flowerofpeace пожелавам ти да тръгне само и всичко да мине както трябва!
 И ние имаме пъпчици тук-там. Чакам да й падне пъпчето, за да направим хубава баня, че нещо все не се справям с тея гънки!

# 118
Момичета,здравейте,милички!Пиша ви от болницата...Фейтчето вече ви е уведомила за появата на бебка,за което й благодаря от сърце! Hug
Както знаете днес щяха да ми предизвикват раждане,но малката явно сама и си избра този ден!От сутринта ме започнаха контракции,но търпими на 5 минути,в 8.20 дойдохме в болницата и в 8.50 часа изплака моята принцеса!Убедих се,че нагласата е най-важна-бях толкова спокойна този път!Дария вече сука 2 пъти(е,то незнам дали има нещо още,но си дърпа доста),а Дени е страшно сладък,защото като дойдоха с тати,само обикаляше около нея и казваше:"Това не е Дарче,а друго бебе!"
Честити рожби на Една от нас и Дариел!Живи,здрави и послушни!
Стискам палци на всички останали мами-2 в1 и помнете-с усмивка на уста и смело напред-очаква ви на-прекрасната среща!

# 119
  • Варна
Толинка, честито бебче Simple Smile Звучиш много ведро и щастливо  Hug Радвам се, че всичко е минало бързо и леко  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт