Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е обичайната продължителност на болничния престой след раждане в МД?
Какви са обичайните предварителни грижи за гърдите преди кърмене?
Какви са препоръките за подути крака след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е обичайната продължителност на болничния престой след раждане в МД?
-
Какви са обичайните предварителни грижи за гърдите преди кърмене?
-
Какви са препоръките за подути крака след раждане?
-
Какви са обичайните срокове за изписване след раждане в МД?
-
Каква информация има за тапата и нейното падане?
ще очакваме хубавата новина

Сега оценявам факта , че живеем със свеки и свекъра.... Е толкова ни помагат че няма как да се оплача от жената. Те правят всичко а аз и ММ си ги гледаме малките. В началото бяха досадни ама сега са добре нещата. Мъж ми обаче тръгва на работа и вече през ноща ще съм сама. Дано се оправя. 
има шанс това да са признаци на раждане 
, никакви признаци нямам. Обаче забелязах, че краката долу са ми се подули
/ на мен вече много ми се спеше и въпреки че беше ясно, че раждането е започнало, реших да си ходим вкъщи. Понеже с акушерката си говорихме на френски мъжа ми не разбра, че това сие мое желание. Беше малко ядосан защо ни пращат вкъщи, след като знаят, че се е почнало. Пътьом минахме да купим пъпеш, защото аз бях решила, че храната ми по време на раждането ще са бадеми и пъпеш. Прибрахме се и си легнах. Вероятно съм спала към половин час
Не се разхилих, напънах се. И родих. 17:54 ч. Веднага ми го сложиха на гърдите, а докато го слагаха го аспирираха. Прекрасно оформено синьо-лилаво-леко окървавено бебе, доста омазано със жълтеникъв верникс. Нещо много се засуетиха, беше се изакъл върху ми, а аз даже не разбрах. Питах защо верникса е жълт, това нормално ли е и ми обесниха, че водите са били зелени. Съгласих се да го почистят /не са го къпали/. Върнаха ми го. Доктора започна да шие, а аз да вия и рева заедно със сина ми. Зверски болки, нямам идея колко шевове имам, знам, че са много. Доктора ши вътрешните, успокояваха ме, че за външните има упойка. Незнам дали понеже беше мъж или понеже беше млад мъж не пропусна просташката шега, че ще ме направи като нова. А аз му викам "Не искам. Като нова бях тясна, пък големи бебета раждам, по широка ме направете!". Беше ужасно, но и това свърши. Доктора си тръгна. Стажантката ми сложи локална упойка /предполагам Лидокаин/ и продължи шиенето. Тя пък реши, че съм станала несиметрична, та ме и разхубавява. Че аз няма да си я водя на ревю
Когато го кърмя на стола идва и му близва крачето, но иначе много я е страх, А понеже ни е гласовит наследника, ревне ли, кучката бяга в другата стая.
Живи и здрави да са бебоците, много послушни и щастливи! 
А знам, че почнат ли се, нищо не можеш да направиш. Ще трябва и аз да се въоръжа с капки и чайчета, че поне да отчета, че с нещо съм опитала да предотвратя нещата.
Много му хареса. Искам да попитам другите: Вие как ги къпете вашите бебета, всеки ден или по друга схема? Че ние първите 4 дена след като прибрахме го къпахме всяка вечер, но после решихме да е през вечер.