СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 631
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Какво да ви кажа за храненето е тооолкова относително,моят син 7 месеца беше на кърма и съм го кърмила и нощем -когато поиска,в деня в който мина на адаптирано мляко спря да яде през нощта,организма усвоява по-бързо кърмата и огладняват по- начесто.В началото педиатърката каза изместваш и даваш вода...да бе да,той като е гладен тая вода само още повече му обостря глада,така че както вие си го усещате и преценявате-така действайте.И преди и сега съм решила- ще кърмя на поискване-никакви 3 часови режими и т.н.,ще се водя по детето както то се чуства най-добре.

# 241
ro6li4ka ,абсолютно същото нещо имах и аз някъде преди 10 дена.Не разбрах какво е,но на прегледа преди 2 дни ми казаха,че тапа нямам,така че може и това да е било...чувала см,че тапата е със кървави жилки,ама newsm78...вчера имах слузесто с кървави жилки и се обадих на лекарката да и се похваля,че тапата ми е паднала и тя се разсмя-каза,че не е тапа това

# 242
Белчето тука съвсем ме замисли...аз тъкмо се зарадвах, че е било тапа а то сега да се окаже че не е...хммм...абе каквото ще да е...Аз сега си се надявам на контракциите дето са ме подхванали пък с тапа или без тапа все някога ще падне Simple Smile

# 243
О,не се замисляй от моите размисли-аз не съм най-компетентната Mr. Green.
А какви контракции имаш?Болезнени ли?

# 244
Абе болезнени са ама на мен след секс винаги ми се появяват леко болезнени контракции и за час ми минават Simple Smile За сега още не са ми минали а минаха няколко часа ама щом си ги търпя и се чудя значи може и да ми мине по някое време хихихи Голяма съм пародия уж съм раждала вече веднъж а се чудя  Blush Ще почакаме още малко ама някой друг стиснат палец няма да навреди  Whistling

# 245
yael, ro6li4ka, flowerofpeace, айде късмет дано утре да се похвалите с бебенца Hug Praynig Peace А най сигурния начин да разберете, че раждате са болезнените контракции Mr. Green, не е задължително да има тапи и води, при всеки е различно Peace
Много бързо и лесно раждане да имате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 246
Хахахах за контракциите знам ама аз точно на тях се чудя Simple Smile Тъй като ги гледам нещата ще вземе да ми мине...Явно не е дошъл моя момент...Ама нощта е млада все още Simple Smile

# 247
Хахахах за контракциите знам ама аз точно на тях се чудя Simple Smile Тъй като ги гледам нещата ще вземе да ми мине...Явно не е дошъл моя момент...Ама нощта е млада все още Simple Smile
Joy Joy Joy Joy Joy е дано, има време до сутринта  Praynig Praynig Praynig

# 248
Ф.а.т.е. ами всеки ден ново двадесет. Но сега поне са се съсредоточили нещата в контракии и болки. Не се спи вечер от болки, а на сутринта минават...тежи ми че като започнат спирам да пия вода заради секциото,а аз съм си жаба по принцип и пия по много. За това вечер преди лягане се напивам хубаво поне да съм спокойна, че въпреки неприятното усещане, няма да умра от жажда. Joy Joy Joy
Вече си мечтая за кърмене и носене на бебе, за смяна на памперси и преобуване посред нощ. С две думи за бебешки проблеми.

# 249
Аз да се похваля,че най-накрая и ние сглобихме на бебка кошарата-надявам се,че тя това и чакаше,за да излезе Mr. Green

# 250
Фейт, Nub, мерси, милички  Hug утре ще е денят Mr. Green

Yael, бъди само спокойна, когато дойде, тогава, явно си има причина да чака на топло  Heart Eyes

Рошлииии, ние с теб май ще се състезаваме коя ще роди първа  Joy

# 251
Whisper_1, Osmiqoblak and flowerofpeace и аз съм с вас на опашката на преносващите. Успокоявате ме, че не съм сама Simple Smile И аз кръстосвам улиците като лудите, по 10 км на ден, пия чай от малинови листа, ама нищо... а на всичкото отгоре и лекарката каза, че няма да раждам тази седмица Sad съвсем ме обезкуражи... така спокойно заставам последна на опашката Grinning
Недей се обезкуражава  Hug - моя док като каза че ще е тая седмица(каза го миналата Mr. Green) мога да ти кажа че бебка хич не му се впечатли и още си седи на топло  Whistling Както каза една приятелка, от сега се вижда кой ще командва вкъщи  Mr. Green

# 252
Ааа ще видим аз все още не съм убедена че ще се ражда тая вечер ама надеждата умира последна Simple Smile Още не са ми отминали контракциите, уж се разходих малко напред назад изкъпах се да съм готова за всеки случай и още имам контракции да видим до къде ще я докарам...Ако не те в петък така или иначе ще ме вкарат в болницата да раждам Simple Smile

# 253
  • София
Мерси а темата на Лъки     bouquet     bouquet      bouquet

Въпрос към ЛЛЛ.
Как да накарам синовете ми да засучат?
По принцип се опитвам да ги накарам като пробвам първо да се цедя и зърната ми да станат по издадени и тогава ги слагам но те само лапват зърното дръпват си леко и като не потече мляко се дърпат. Някак си се едно ги мързи да дръпнат по силно.А мляко има поне за сега дори и за двамата Simple Smile
За сега се справям с цеденето и даването на кърма обаче това ми отнема много от времето, а мисля че е по добре и по бързо да си сучат на гърда. ОХ изглежда ми мечта това.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 22:57 от bydik

# 254
  • Варна
Скай  не знам какво друго да ме тревожи. Не ми се искаше да я водя пак да я дупчат. Все още носа и не съм подавала на терасата, незнам. Кърмя я винаги, когато поиска, давам и глюкоза. Утре ще видим какво ще правя.

Общи условия

Активация на акаунт