СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 638
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте маминки! Аз да се оплача - Макси направо го умориха тези колики, голям зор. Изписаха ни първо Саб Симплекс обаче на нас не ни помогнаха. После минахме на Еспумизан ама резултат никакъв. Сега сме на Колииф заедно с чайчето на Хип та вече се поспива. На баткото Саб Симплекса много му помагаха, но явно всяко дете различно му понасят. На 25-ти сме на консултация да видим колко сме качили. Масажчето му помага само докато го правим - спра ли пак се свива. Иначе вие как сте със събуждането вечер. Ние се къпем в 8.30, в 9 яде и заспива чак в 11. Събужда се в 1 за ядене и заспива до 4.30. после заспива чак към 6-7 часа. През деня пък спим много, но на пресекулки. Спи 10 мин събужда се, пак заспива за 20 мин и пак се събужда ей така. Няма такъв дълъг непрекъснат сън. Направо толкова ми се спи че не знам къде се намирам вече  Sad

# 271
А и забравих antonia79 за сега се къпем всяка вечер, но смятам зимата да разредя къпането през вечер например. Баткото го къпах всяка вечер до като навърши 1 година. После през топлите месеци го къпах всеки ден, а през зимата по 2 пъти в седмицата (само дупето всяка вечер на мивката).

# 272
Аз да ви питам къде хвърлихте пъпчето? Crazy

# 273
Добро утро милички  Hug
Влизам със щъркелова новина  Heart Eyes

Мама alexissss вчера в 17:50 е родила нормално своята принцеса Кристалина с мерки 3100гр. и 51 см.
 Да и е жива и здрава и много да я радва  Hug

Ние продължаваме с кърменето  Mr. Green после ще се върна да ви прочета  Hug

# 274
Добро утро  Hug

Тази сутрин в 7.50 мама Стефис е родила нормално своята дъщеричка Християна. Малката госпожица е с мерки 3250кг. и 52 см.
Честито Стефис, да порасне голяма и засмяна, малката Християна. Много да ви радва и гордост на мама и тати.

Честито и на всички останали мами. Да са живи и здрави бебчетата  Hug

# 275
  • София
Добро утро заспах към 1:30 и сега съм тип-топ  - скоро май няма да се раждаааааа Mr. Green

# 276
  • Бургас
Ехееее, честити рожби на Мама Стефис и на мама Алексис! Да са им живи и здрави рожбите, големи да пораснат от късмет да не се оттърват!

# 277
Честити рожби на Мама Стефис и на мама Алексис!

# 278
Честити бебчета на stefiss_1978  и alexissss!!!  Heart Eyes

Тъкмо се чудих какво става със Стефис  Simple Smile

Августа, прочетох ти разказа. Трудно ти е било , но вече е минало.  Hug

# 279
Здравейте момичета, нали се набутах в темата ви да ви питам за доктор,ч е сега я следя. И като прочетох за коликите, само да споделя. Имам две приятелки с малки бебета - едното направи 3 месежа, другото 50 дена и с е справиха с коликите със Шуслерови соли номер 7 (едното е кърмаче, другото не). Аз лично не съм ги ползвала, преди 5 години ги нямаше Crazy. От личен опит мога да кажа само че Еспумизана запича  ooooh!

# 280
Честити бебенца на мама Аlexissss и мама Стефис   smile3525 smile3525
Аз почти не спах тази нощ. От 1ч като ме почнаха едни контракции на 5 минути и не мога да си намеря място. До 4ч бяха станали на 3 минути, незнам накрая кога съм се унесла даже ooooh!
Сега в 7ч ставах до 00 и почнаха отначало, взех си душ и спряха  Crossing Arms Crazy Надявам се днес, утре най-накрая да ме огрее.И един малко тъп въпрос... Embarassed От вчера имам някакво да кажем течение което ме съмнява да са водите, които изтичат по малко.Аз последните месеци си имам по засилено бяло течение, но това си е напълно прозрачно - ни цвят, ни мирис.Не смея да отида до болницата да не ми се изсмеят Embarassed А пък не е и някакво голямо количество, може би само си втълпявам вече Crazy

# 281
Inna_78, успех!  Hug Тези дни ще е, няма начин.  Simple Smile

Аз си пооправих багажите за болницата и изписването, снощи и кошарата тъкмих.  Heart Eyes
Започвам да се нагласям малко по малко. Flutter  Мерих си корема - паднал е доста  Grinning,
дъщеря ми е много впечатлена. И забелязах, че с нея ми е най-приятно да си говоря
за предстоящото събитие. Толкова мила загриженост и позитивност струи от нея! Heart Eyes

Разгледах снимките на бебоците - чудни!  Hug
Каня се да си направя фотосесия, дано не остана само с доброто желание.  Joy  

# 282
охх полудявам вече!! Досега половин час се сцепих да рева понеже на мъжо му  звънна телефона в 9 и той излезе да пие кафе...ама то рев ли бешееее  Embarassed тези хормони и това чакане и напрежение ме побърква / за тази седмица дали имам общо сън и 12 часа -безсъние ,гадене,в очакване на симптоми - в лудница ще ме вкара това бебе докато се роди /

# 283
Inna_78 Чакам новини от днешният преглед  Mr. Green Залагам, че вече имаш разкритие дори и малко, пък ако нямаш шийката ти е изгладена.

Evva На баткото го хвърлихме в министерството, на бебан в планината  Heart Eyes

maggitta И нашите колики са ужасни, гимнастика и топло на коремчето му помага....в момента му давам инфакол, редувам с био гая и що годе се кротна. Вечер обаче нищо не може да го успокои, освен да го разнасям в слинга  Crazy

antonia79 През вечер го къпя, като застудее съвсем ще е 2 пъти седмично. Всеки ден мия дупе, лице, ръце, пъпче.

stefiss_1978  и alexissss Честити рожбичкии! Да са ви живи и здрави! Големи бебенца Heart Eyes

# 284
Аз да ви питам къде хвърлихте пъпчето? Crazy

Пазя го за сега, но не знам какво да го правя  Crazy

За коликите
 Ние за сега сме на Инфакол, чайче ХИП ... не реве, просто се гърчи милото като има  Tired Вчера беше кисел и пробвахме номера със сешоара  Mr. Green еми заспа си милото - хем му е топло на стомахчето, хем шуми  Joy

Иначе снощи последно се хранихме към 22:30, след което се събиди към 1:30 сменихме памперса и малко цока и после чак към 5 часа станахме пак.  Heart Eyes

Честито и на мама Стефис ... да и е жива и здрава малката сладурана  Hug

Общи условия

Активация на акаунт