Време ни е за промяна-том двадесет и четири

• 20 469
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета, здравейте!
Извинявам се, че така нахлувам в темичката Ви. Вероятно с много от Вас сме се засичали по различни теми в "проблемното", и се радвам, че вече имаме поводи за радост Simple Smile))

Искам да попитам имате ли представа какво се  е случило с "Desdemona"?  Мисля, че  е имала публикации тук, и вероятно някой от Вас може да е информиран.
Имах излишен Кринон гел, който  й бях обещала да й дам, но изведнъж тази жена/момиче просто изчезна! Искаше да й го пратя във Варна, но не каза адрес!!!
 Сега не знам какво да правя, дали да давам гела на някой друг, или пък да чакам да се появи. Благодаря предварително на тези, които ще ми отговорят!

А на всички тук пожелавам само хубави емоции и много спокойствие!   bouquet

# 31
  • Пловдив
Здравей istinska, Десдемона до скоро пишеше в тази тема, но мистериозно изчезна, по последни данни беше бременна някъде около 11-та - 12-та г.с. ако не се лъжа, така,че не знам дали все още има нужда от кринон гел  Rolling Eyes Hug

# 32
  • София
дай го тоя гел на някой друг по-добре  Rolling Eyes

# 33
  • Пловдив
дай го тоя гел на някой друг по-добре  Rolling Eyes
подкрепям напълно  Peace

# 34
отдавна не е влизала Дезди

# 35
изчезна мИтериозно Whistling Whistling Whistling

# 36
изчезна мИтериозно Whistling Whistling Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy как е изчезнала  Joy Joy Joy Joy

де ти отиде Мадам

# 37
  • София
Благодаря Ви!

Не само, че  не е влизала, но и профилът й изобщо е недостъпен - не може да се изпращат никакви лични съобщения. Имейлът, заявен в профила също не съществува...

Исках да попитам дали имате информация, защото ако човека наистина разчита на мен /и наистина има нужда от гела/ щеше да е много некоректно от моя страна да го дам на друг.
Както и да е... Явно тая думичка не всички я знаят...  Можеше поне да ме уведоми... Simple Smile  

# 38
много мило от твоя страна. малко са такива хора  Hug

# 39
  • София
Цоп!

Утре ще ви наваксвам!

Приятна вечер кифлета!

Бабче, Анче  Hug  Hug за утре!!!

# 40
я, утре ще съм наваксана. едната като не ме довърши, то поне другата да ме навакса  Joy Joy Joy

# 41
ми как - тъй дим да я няма

виж ква съм фешън така Embarassed

# 42
тъй кака, тъй

# 43
  • Варна

Честит рожден ден на рожденничката

# 44
шоко де одиш цял ден бе. никва те няма

Общи условия

Активация на акаунт