Инвитро Тутракан

• 83 174
  • 333
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Вкл.се и тук да кажа че сега съм.в стимулация при Л.Бойчев

# 196
  • България
Успех  Hug.

# 197
  • Варна
Толкова народ чака при Бойчев пък тук никой не пише...Странно...

# 198
Толкова народ чака при Бойчев пък тук никой не пише...Странно...
Не всички жени които ходят по клиниките пишат във форума , даже някои не знаят че съществува  Crazy

# 199
  • Варна
Аз съм при докторите Бойчеви, но днес ми е трети ден от цикъла след неуспешното инвитро и сега съм в отпуска  Sunglasses. Ноември месец пак съм на линия.   Simple Smile

# 200
Здравейте и от мен  Simple Smile аз съм нова тук но искам да споделя  Simple Smile мисля за ин витро на естествен цикъл докато си чакаме фонда.Ние сме при Л.Бойчев ,но ме притеснява че сме с мъжки фактор

# 201
Здравейте и от мен! Утре ще ми слагат блокиращата инжекция- интересува ме къде се бие?

# 202
  • Русе
В корема, подкожно. Нищо особено. ☺

# 203
Momicheta pravili li ste imunologichni I genetichni izsledvaniq, koga se pravqt, mikrobiologiqta koga e i koga se hodi prez den pri doktora?
________
Пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 21:02 от AnMary

# 204
Здравейте Simple Smile тази седмица ми предстои ин витро на естествен цикъл при Б. Бойчев после ще ви разкажа как е минало Simple Smile ако има някой на който му предстои и е любопитен

# 205
Обясни aко не те зaтруднявa. Aз ще прaвя нa пролет и ме интересувa.

# 206
Здравейте днес ми е 16-ти ден след ЕТ и от 4 дена имам зацапване и болки като при цикъл, не са постоянни. Някой имал ли е подобни ?

# 207
  • България
Тест прави ли?

# 208
Тази сутрин правих тест  EFP newsm03 . Обаждах се в клиниката и ми казаха след 2 седмици да отида да чуем сърдечен пулс.

# 209
  • България
Честито!  Hug
За болките и кървенето какво казаха?

Общи условия

Активация на акаунт