Инвитро Тутракан

• 83 130
  • 333
  •   1
Отговори
# 270
Имала съм и резултат 4.95 и пак е бил отрицателен.Референтните какви са ти?

# 271
total hCG ( общ бета ЧХГ )
0.890
mU/ml
Ж:пременопауз. небрем.<1; постменоп.< 7; М:<2
Само това пише

# 272
И при мен при първият опит на 10 ден кръвния тест беше 0,764 и си беше отрицателен. Поне имате замразени и още един шанс.

# 273
Така е,добре,че имаме замразени,но разочарованието е ужасно Sad

# 274
Привет и от мен.Пациентка съм на Л.Бойчев и в момента правя вторият си опит по фонда при него.Вчера бях на пункция и доста ме наболява корема ниско долу,но го отдавам на по големият брой яйцеклетки.

# 275
Здрасти и аз днес бях на пункция там, и мен ме наболява корема. Колко яйцеклетки ти извадиха?

# 276
Ами извадиха ми 15 яйцеклетки,от които 10 са се оплодили.8 са икси ,а 2 са оставили на класическо ин витро.Малко ме притеснява това подуване и болките в корема,защото при предишния ми опит лежах в отделението в тамошната болница с хиперстимулация.

# 277
  • Варна
При мен и на двете инвитро имах адски болки,подут корем и температура. Първото беше на естесвен цикъл с една яйцеклетка, а второто по къс протокол и пункция на пет фоликула. Отвратително се чувствах след пункциите.

# 278
Ами извадиха ми 15 яйцеклетки,от които 10 са се оплодили.8 са икси ,а 2 са оставили на класическо ин витро.Малко ме притеснява това подуване и болките в корема,защото при предишния ми опит лежах в отделението в тамошната болница с хиперстимулация.

Приемай повече течности и протеини. Те помагат да се изхвърли течността от корема. Аз по - принцип гледам да не давам съвети, защото все пак не съм толкова запозната, но си взех протеини на прах и днес вече корема ми е спаднал и нямам болки.
 На мен ми извадиха 10 яйцеклетки и 7 са се оплодили.
 Успех.

# 279
  • България
Стискам палци за + тестове!
Вали, може да звъннеш в клиниката, ако ти е притеснено.

# 280
Момичета, обаждате ли се в клиниката с резултата от теста? Докторът каза "Обади се да се похвалиш". Аз нямам с какво да се похваля и се чудя изобщо да звъня на регистратурата или какво да правя.

# 281
При мен трансфера беше вчера на 2ден 2ембриона.Малко се изненадах като ми се обадиха, но доктора така е преценил.Правили са хетчинг на ембрионите,за по лесното им излизане от обвивката.Този път съм с по-малко лекарства.Живот и здраве на 10март ще ми е теста.Стискам палци на всички,които вървят по този дълъг и трънлив път.

# 282
  • България
Фейт, звънни, тъкмо да си запишеш час, за да обсъдите резултата. Ако не звъннеш, ембриолозите ще ти се обадят да те питат. Предполагам, че си водят статистика. Успех другия път!:hug:
Вали, моят успешен за сега трансфер също беше на 2 ден+хетчинг Wink. По-добре ли си вече? Желая ти успех!
viviqna29, Hug!
elza85, стискам палци!

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 12:42 от тортичка

# 283
Много икономично се пише в тази тема, а статистиката за клиниката друго говори newsm78
Наистина пътя е трънлив, но все ще УСПЕЕМ. Ние обиколихме от- до всички клиники и се спряхме на Л. Бойчев. Макар и да не ни беше цел да ходиме при него, сякаш ни легна на сърце от раз. Поне прегледа протече повече от 4 мин Hug
Пусна ни нужните изследвания за добиване на представа, такива каквото до сега абсолютно никой не ни е пускал и си чакаме петият ни опит да е УСПЕШЕН Heart Eyes

# 284
  • България
Mmimmss, успех ти желая! И нас ни грабна от първия път и така вече доста, доста години.
Наистина малко момичета пишат в тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт