Инвитро Тутракан

• 83 129
  • 333
  •   1
Отговори
# 285
И аз да се включа, макар да не съм инвитро. С Л.Бойчев се запознах когато отидох за второ мнение за установяване на кухо яйце. Той ми направи и кюртажа. Това  беше точно преди една година. И тогава си казах, че това ще бъде моят док, харесах го на мига. Такова спокойствие и увереност ми дава. След половин година сериозни опити, през декември отидох при него да говорим поне за инсеминация, бях много отчаяна, а той ме увери че не вижда причина да не се получи и ни даде срок още 2 месеца да опитаме и после да отивам на цветна снимка. Оказа се прав. Един месец след срещата ни бях бременна. Прекрасен лекар и най-вече човек.  Heart Eyes

# 286
Как сте момичета?

При мен мина пункцията вчера, извадиха 11. Преди малко се обадиха, че 10 са били добри и 8 от тях са се оплодили, всичките ИСКИ. newsm76
С нетърпение чакам утре, за да кажат как се делят  Praynig

# 287
  • България
Супер резултат! Дано всички да се развият! Успех!
Някой да се похвали?

# 288
Браво, Ели, голяма наслада, успех и щастие да имате с ембриомчетата Hug
Аз няма с какво да се похваля. Доктора каза, че съм пред пенсия. Шегувам се. Изписа ми Фемостол и добавки и каза да се видим след 6м. Но това е безумно много време и ще се видиме още другият месец, т.к ни предстои дълго отсъствие от България. Много ни е подпарено и се чувстваме вечно отхвърлени от всички репродуктивни клиники в родината ни. Или ни правят инвитро без изследвания и съотвено безрезултатно, или не ни правят инвитро, а само изследвания. Баланса нещо не го постигаме.

# 289
  • България
Mmimmss, проблеми с яйчниковия резерв ли имате? Може би докторът иска да подобри състоянието и тогава да действа. Защо ти е пореден неуспешен опит.

# 290
Mmimmss, проблеми с яйчниковия резерв ли имате? Може би докторът иска да подобри състоянието и тогава да действа. Защо ти е пореден неуспешен опит.
Така е, ние ще приемаме предписаната схема, но това фиксиране на определени месеци не ми харесва. Не трябва ли да се следи вс месец нивото на показателите? Те са променливи! Доволна съм от доктора, но не съм доволна от протакването. Ще навъртим 3г в отлагания и мотаене.

# 291
  • България
Поне 3 месеца минават, за да има някакво отражение, когато се пият добавки. Оптималния срок е 6 месеца. По-добре да се отложи, отколкото да не успееш. А и все пак правиш нещо през този период, не стоиш и да чакаш. Ние се борим от 10 години и съм минала и през няколко поредни прибързани опити и през двугодишно подготвяне и изчакване.
Ако имаш притеснения, че няма да си тук, когато му дойде времето, можеш и да рискуваш по-рано, знае ли човек...

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 12:37 от тортичка

# 292
Тортичка, ти Фемостон приемала ли си? Все още имам време да правя проучвания.

# 293
  • България
Не. Пиех прахчета и хапчета за подобряване качеството на яйцеклетките. Мъжът ми пиеше също добавки за подобряване качеството на сперматозоидите. И при двамата бяха необходими 3-6 месеца, за да има ефект.

# 294
И аз се подкарах с прахчета и добавки. Дано скоро има ефект

# 295
  • България
Пожелавам ти от сърце възможно най-скоро да се похвалиш с положителна развръзка! Hug

# 296
Mmimmss, убедена съм, че добавките ще имат ефект и скоро ще ни сервираш само хубави новини  Hug

тортичка, леко бременеене  bouquet

На мен ми звъннаха пак преди малко, вече са 7 хубави ембриончета. Каза ми да се подготвям утре за трансфер, ще ми каже със сигурност утре сутринта като звънне пак  Party Нямам търпение да си ги прибирам вече  Blush

# 297
  • България
Браво, тъкмо ще имаш за замразяване!
Много късмет ти желая!

# 298
Имa ли момичетa,който ще прaвят ин витро опит през aприл.

# 299
Здравейте момичета, искам да Ви попитам за лекарствата (за стимулацията). Когато не сте по фонда, доктора позволява ли, вие да си ги доставите или той ви ги дава? Как става набавянето им?
Успех на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт