Инвитро Тутракан

• 83 143
  • 333
  •   1
Отговори
# 300
ZUZ аз ще започвам с лека стимулация към 17- ти 18-ти 04.

# 301
Ние не бяхме по фонда и когато бях в стимулация първо минавах да дам кръв сутринта, после на преглед при доктора, на прегледа той преценява какво да изпише, и с досието отиваш на регистратурата и от там влизаш в една стаичка, слагат ти инжекциите за текущия ден и ти дават инжекциите за другите дни до следващия преглед. Дават ти също и игличките и спринцовките и памучета колкото ще са ти нужни.  Peace

# 302
Мнооого благодаря Simple Smile аз на 2- ри ден от цикъла трябва да отида така ми казаха

# 303
Ние не бяхме по фонда и когато бях в стимулация първо минавах да дам кръв сутринта, после на преглед при доктора, на прегледа той преценява какво да изпише, и с досието отиваш на регистратурата и от там влизаш в една стаичка, слагат ти инжекциите за текущия ден и ти дават инжекциите за другите дни до следващия преглед. Дават ти също и игличките и спринцовките и памучета колкото ще са ти нужни.  Peace
Благодаря за отговора  Wink

# 304
Ивелинa D желaя ти успех с този опит. Нещо лично моля те изчисти си съобщениятa в кутиятa. Praynig

# 305

Знам, че е различноспрямо лекарствата, но ориентировъчно каква е цената на инвитрото?

# 306
  • Варна
На нас ни излезе малко над 5000 лв

# 307
На нас малко под 5000. Късмет  Hug

# 308
Благодря за отговорите!
А вие там ли оставяте да спите или пътувате, ако сте от деуги градове де. Че аз съм на 250 км в посока ...

# 309
  • Варна
Аз пътувах от Варна. Само за пункцията отидохме предната вечер и спахме в хотела до клиниката.

# 310
Момичета, някой може ли да сподели накратко как протича процеса на ендометриална биопсия. Имам предвид преди самата нея. На колко често са прегледите за проследяване на овулацията?

# 311
Дами, ново питане. Благодаря на всички, които ми отговарят на лични. В неделя има ли шанс да намеря някого в клиниката. Утре ми е втори ден, днес никой не отговаря, а съм далеч за да се разходя просто

# 312
  • Варна
Здравей Фейт!
Няма да намериш никой. При мен така се падна за започване на стимулация за инвитро . Направо отидох в понеделник сутринта.
 Не знам на теб какво ще ти правят, но в понеделник няма да те върнат, особено ако имаш уговорка с някой от братята. Дори ако твоя го няма,другият ще ти направи процедурата. Само трябва да отидеш рано сутринта.

# 313
Здравейте  Hug
Някой правил ли е размразен трансфер в клиниката, да сподели как протича Hug
На мен ми предстои догодина и се чудех колко прегледа се провеждат, понеже пътувам.

# 314
Много замря темичката  Crazy
Усмивка, мина ли твоят трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт